Pages:
Author

Topic: 25 dolar kazanın. Airdrop paylaşımı değildir. OKUYUN - page 3. (Read 928 times)

sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
Bu şimdi airdrop paylaşımı değil mi? Ulan ne adamsınız ya Ahahaha. Kaç gündür bas bas bağırıyor herkes xlm airdrop diye HEY Allahım
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Paylaşım için teşekkürler. KYC kısmın anlatılmadığından şikayetçi arkadaşlar zaten bunu yapamayacak arkadaş varsa şaşarım. Sonuçta site türkçe ve çok rahat bir tasarımları var.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
tamam arkadaşın başlığının daha derli toplu olduğunu kabul edelim ama kyc işleminin nasıl yapıldığını sıralı bir şekilde anlatmadığı sürece bence diğer konulardan herhangi bir farkı yok. zaten diğer konularda ne yapmanız gerektiği parça parça yazıyor. ne bileyim abi siz bilirsiniz. o zaman ben de şimdi saçma bir başlık açıyorum. izleyin ve görün;D
full member
Activity: 532
Sonuçta xlm airdrobu girmek lazım ben de işlemleri yaptım fakat ne zamana kadar bunu yapabiliyoruz bir de waitliste kayıt olmak için extra birşey yapmak gerekiyor mu yoksa kyc tamamlamak yeterli mi
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
KYC isteme benden buz gibi soğurum senden. 25 Dolarlık coini KYC olmadan verecek olsalar multiciler neler yapardı düşünemiyorum.
member
Activity: 191
Merit: 10
Wait liste nasıl katılınıyor peki? O seçeneği göremedim yapamadım. Waitlist kısmı nerede arkadaşlar.
member
Activity: 224
Merit: 12
Daha önce kiler aslında bu kadar dikkatimi çekmemişti bence güzel faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
1 hafta içinde bu konu hakkında açılan 3. başlık. diğer ikisinde en az 2 sayfalık yazı zaten mevcut.

Katılıyorum, son günlerde çok fazla konu açıldı bu airdrop hakkında ve açılmaya da devam edecek gibi görünüyor. Bu arkadaşın konusunun diğer konulara kıyasla daha kaliteli olduğu gerçeğini de atlamamak gerekiyor. En azından bu konu içerisinde şık bir görsel düzeni var ve gerçekten emek verilmiş. Her ne kadar noktasında virgülüne kadar detaylı bir anlatım olmasa da diğer devrik cümleler ile açılmış konulara kıyasla çok daha anlaşılır olduğunu da düşünüyorum. Bu arada waitlist'e katılmış birisi olarak KYC doğrulaması yapmamıştım. Sanırım KYC doğrulaması yapılmadıkça dağıtım gerçekleşmiyor. O sebeple bende KYC işlemini tamamlamayı düşünüyorum.
full member
Activity: 300
Merit: 103
Waitlist'e katılmıştım ancak kyc onaylamak için beklememiz gerekiyor denilmişti. Bu konuyu ve bakiyeyi görünce kycyi bende yapayım. Teşekkürler.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bence son haftalarda açılan konuların kaçıncısı olursa olsun en faydalısı oldu bu konu adam görsel koymuş ve benim gibi haber bekleyen arkadaşlara beklemeyin direk kyc yapıp paranızı alın demiş çok teşekkür ederim
full member
Activity: 476
1 hafta içinde bu konu hakkında açılan 3. başlık. diğer ikisinde en az 2 sayfalık yazı zaten mevcut.

Burada anlatım ve görselle şıklaştırılmış bir konu oluşturulmuş. Açılan konular evet birbirinin aynı ama bir amaca hizmet için varız. Arkadaşta bize faydası dokunması için paylaşmış. Umarım faydalananlar çıkacaktır. KYC yapmadığımı farkettim bu konu ile ve girip yapacağım şimdi.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
https://login.blockchain.com/#/login   ( REFSİZ LİNK )

1- Blockchain cüzdanı açın
2- Exchange kısmına tıklayıp KYC tamamlayın
3- Waitlist'e katılın
4- Mailinizin spam kısmını kontrol edin. Oraya onay maili gelecek ve 25dolarlık yaklaşık 96XLM hesabınıza geçecek.

Katılım çok basit. Hepinizin faydalanmasını istedim.

UMARIM FAYDALI OLMUŞTUR

Pages:
Jump to: