Pages:
Author

Topic: 25 Ekimdeki "Sözde" forktan sonra BTC değerinde düşüş olma ihtimali nedir? (Read 1783 times)

member
Activity: 207
Merit: 10
...Our goal is being human in the world...
Geçtiğimiz aylardaki gibi olur tahminen.  Önce düşer sonra fırlar uçar gider. Biz de, keşke düşmüşken biraz alsaydık deriz.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
İllaki düşer çünkü btcg almak için herkes altcoinlerden btc ye geçiyor onun dolayısıyla mantık olarak düşmesi lazım diye düşünüyorum
member
Activity: 112
Şu an 6000$ civarında Forkdan önce 6200'ü görecek gibi ya bakalım.
Forkdan sonra bence 5000 - 5500 arasında gidip gelecektir. 5000 altına ineceğini sanmıyorum. İnerse iyi olur tabi, biraz daha yatırım şansı yakalarız.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
Bitcoin'in 2-3'k seviyelerine tekrar test edeceği kanaatindeyim zaten şuanki fiyat hiç organik değil, eğer bu büyük düzeltme gelirse doğru poziyonda olan herkes için şenlik olacaktır

Bitcoinin bir daha o seviyeleri göreceğini tahmin etmiyorum ama fork olayından sonra bitcoinin düşeceğini düşüyorum çünkü çoğu insan btc gold elde edebilmek için bitcoin aldı.Btc gold dağıtıldıktan sonra bir çoğu altcoinlere geçecektir ya da bitcoinlerini bozacaktır.
member
Activity: 63
Bitcoin'in 2-3'k seviyelerine tekrar test edeceği kanaatindeyim zaten şuanki fiyat hiç organik değil, eğer bu büyük düzeltme gelirse doğru poziyonda olan herkes için şenlik olacaktır
newbie
Activity: 77
kripto alt coinlerin tümü aslında bitcoin için çalışır. değer kazandıkça nihai olarak yatırımcılar ellerindeki altları bitcoine çevirmeye çalışır. güvenli liman olarak bitcoin görülür.
Bu sebeple kısa vadede bir düşüş yaşansa bile uzun vadede tekrar ibre yukarıya dönecektir.
Uluslararası herhangi bir yasak haberi olmadan bitcoin'de panik satışları ya da dump beklemek hayaldir...
full member
Activity: 168
Bence düşmez hatta daha da artabilir.
member
Activity: 112
Forku bilmemde bu hafta içinde 5200$ altına indi ve şimdi 6000$ı aştı aldı başını gidiyor. Tahminim ilk 5000$ı aştığı gibi 6200$ da kalacak ve sonrasında forka kadar o seviyelerde dolaşacak.
Forktan önce nerede durmam gerektiğine karar veremedim bir türlü. Elimde altcoin de var bir miktar onlar zaten düştüğü için ellemiyorum da, Dolara geçip BTC'nin düşmesini mi beklemek doğru BTC'de kalıp BTC Gold almak mı ?
member
Activity: 588
Merit: 18
Böyle bir durumda bitcoin cash’deki olayların hepsi bibebir bitcoin gold forkunda gerçekleşse dahi kimse ne kesin düşecek diyebilir nede tam tersi.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Bitcoin için sıçrama yaşanacaktır ama sonrasında dumb geleceğini düşnüüyorum insanlar btc golddan çıkıp btc geççecektir pump gelecektir sonrasındada dumb fork sonrası
full member
Activity: 392
Ben insanların altcoinler bu kadar düşmüşken fork sonrası alacakları ekstra coin ve bitcoinlerinin bir kısmıyla tekrar altlara döneceklerine inanıyorum o sebeple bir miktar düşüş gelebilir diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 45
BTC çok yükseldi ya bde forktan önce biraz BTC alay da BTC Gold'um olsun diyordum. Böyle giderse BTC 7K'yı görecek. Bize alım fırsatı vermeyecek. TAbi Fork'tan sonra düşermi önceki fork'ta aksine yükselmiş diye biliyorum.
Kolay gelsin.
newbie
Activity: 22
Afedersiniz ama forklama 25 kazımda değilmiydi  Huh

Arkadaşım Fork 25 Ekim'de başlıyor Kasım başı gibi de tamamlanmış olacak tahmini 5 Kasım'da BTC Gold'lar hesaplara gelmiş olacak. Hesabını buna göre yapabilirsin. Kolay gelsin.
newbie
Activity: 35
Afedersiniz ama forklama 25 kazımda değilmiydi  Huh
full member
Activity: 406
Burada ki yöntem aslında çok basit.İnsan psikolojisine göre ters hareket ediyorlar.Bunu kestirenler herzaman kazanacaktır.
Geçen ki forkta herkes kesin düşecek,mahfolacak dedi ters hareketle fırladı.Bu sefer herkes kesin yükselir,bitcoine işlemez diyor ters hareketle çakılacak.Olay bu kadar basit.

çok da emin olmamak lazım hocam, belki bunu da hesaplamışlardır, o kadar akıllılar ki bunları hesaplayan para babaları...
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Burada ki yöntem aslında çok basit.İnsan psikolojisine göre ters hareket ediyorlar.Bunu kestirenler herzaman kazanacaktır.
Geçen ki forkta herkes kesin düşecek,mahfolacak dedi ters hareketle fırladı.Bu sefer herkes kesin yükselir,bitcoine işlemez diyor ters hareketle çakılacak.Olay bu kadar basit.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bitcoin in değerinden hiçbirşey kaybetmeden yoluna devam edeceğini inanıyorum sonuçta düzeltme yapması muhtemeldir ve yapacaktır, sürekli şişerse zaten sağlam ilerleyemez, 25 ekimden sonra altcoinlere yatırım kayacağı için btc de bir düşüş mutlaka beklenen harekettir, bunlar sadece öngörü hiçbiride olmayabilir.
member
Activity: 266
Merit: 12
fork sırasında çok düşerse almak lazım sonra yükselir felan yine...
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
25 ekime kadar yüksek seyir edeceğini düşünüyorum kasım içinde düşüşler yaşanabilir buna göre pozisyonlar almayı planlıyorum şahsen.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
ne yapılırsa sansımız varsa kazanırız yoksa kaybederiz olayı bu Smiley
btc gold cash kadar bile dayanacağını düşünmüyorum ama ne çıkarsa kardır ilgünkü hareket önemli
Pages:
Jump to: