Pages:
Author

Topic: 25 Ekimdeki "Sözde" forktan sonra BTC değerinde düşüş olma ihtimali nedir? - page 2. (Read 1783 times)

newbie
Activity: 56
Merit: 0
Segwit'ten sonra herkes(Altcoinciler alsatçılar vs.) Bitcoin'den çıkacağı için ben de Bitcoin'in düşüş yaşayacağımı düşünüyorum ama 5.000$ civarlarında dolaşacaktır.
newbie
Activity: 1
benim görüşüm

herkes gold'a "bu ne çakma coin..." falan dese de
herkes havadan o coini almak isteyecek(benim ve sizin gibi)
25'e herkes altcoinlerden bitcoine geçecek, bitcoin de feci alımlarlar olacak, goldlar elimize geldiğinde de pat diye ya satıcaz ya da altcoin alıcaz onlarla

yani 25'up

sonrasında down   

ikisi de uçlarda olacak kısa süreli
full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
Herşey olup bittiğinde göreceğiz ama kimse 4 K $ altında bir rakam beklemesin 5 K $ altı bile zor gibi duruyor
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
segwitin başarısına bağlı birazda. ama bence şuanki fiyatını korur, 5500-5000 dolar arası gider gelir. yıl sonuna akdar bu seviyelerinde kalacakmış gibi geliyor bana. tabiki balinaların sağı solu belli olmaz
jr. member
Activity: 60
Merit: 1
Çok fazla tecrübem yok fakat şukadar söyleyebilirim.

Elinde 2-3 btcsi olan arkadaşlar size naçizhane tavsiyem 3 btc gold için btcde kalmayın ayın 24 ünde satın btclerinizi muhtemel 6k$  seviyelerindeyken formktan sonra btcden çekilmeler başlayacak altcoinlere yatırımlara dönecek büyük yatırımcılar bu sebepten önce bir düşüş gerçekleşecek btc de sonra tekrar yükselişine geçecek bekleyin dip yaptıgı zaman 4500-5000 civarı bu aralıkta almak isterseniz tekrar alın  YTD.
Altcoin fiyatları hemen hemen yarıya indi diye mi bu çıkarımı yapıyorsunuz?
newbie
Activity: 59
Ben de aynı durumu merak ediyorum .
Bitcoin de nasıl olur kestiremiyorum ama bu fork Bist borsasındaki bedelsiz bölünmelere benziyor.
Yani bir durum bekleniyorsa serbest piyasa beklenme sırasında fiyatlanır. Olduğu gün veya yakın zamanlarında kar satışları gelebilir. BİST borsa geçmişimde bunu çok yaşadım.

Ama BİTCOİN için ben de tecrübelilerin yorumlarını merak ediyorum.

Ayrıca BİTCOİN GOLD elde etmek için EN İYİ CÜZDAN hangi yöntem. BİTCOİNİ fork zamanı nerede saklayalım?

bir soru da benden olsun
cüzdana çektiğimiz bitcoinden bitcoin goldu nasıl ve nereye satacağız?

Fork akabinde alternatif bir chain oluşacaktır. Bu Orijinal Bitcoin' den bağımsız olarak kısa sürede bir kaç gözde borsaya eklenir. Bu gibi borsalarda Bitcoin ile yada duruma göre dilediğiniz başka bir emtia ile takas yapabileceksiniz.
member
Activity: 116
Merit: 13
Sürekli araştırmacı
Çok fazla tecrübem yok fakat şukadar söyleyebilirim.

Elinde 2-3 btcsi olan arkadaşlar size naçizhane tavsiyem 3 btc gold için btcde kalmayın ayın 24 ünde satın btclerinizi muhtemel 6k$  seviyelerindeyken formktan sonra btcden çekilmeler başlayacak altcoinlere yatırımlara dönecek büyük yatırımcılar bu sebepten önce bir düşüş gerçekleşecek btc de sonra tekrar yükselişine geçecek bekleyin dip yaptıgı zaman 4500-5000 civarı bu aralıkta almak isterseniz tekrar alın  YTD.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Bu forkun kaderi önceden belli. Şahsi yorumumu kendime saklıyorum. Ama ben pozisyonumu şimdiden aldım diyebilirim. Yani kanaatim net şu anda. İlkinde belirsizdi. Uzun süredir bu işleri takip edenler şu an rahattır sanırım Cheesy
newbie
Activity: 2
Bitcoin de nasıl olur kestiremiyorum ama bu fork Bist borsasındaki bedelsiz bölünmelere benziyor.
Yani bir durum bekleniyorsa serbest piyasa beklenme sırasında fiyatlanır. Olduğu gün veya yakın zamanlarında kar satışları gelebilir. BİST borsa geçmişimde bunu çok yaşadım.

Ayrıca BİTCOİN GOLD elde etmek için EN İYİ CÜZDAN hangi yöntem. BİTCOİNİ fork zamanı nerede saklayalım?

bir soru da benden olsun
cüzdana çektiğimiz bitcoinden bitcoin goldu nasıl ve nereye satacağız?
full member
Activity: 162
Merit: 103
Valla bende onu düşünüyorum örneklerle söyleyim mesela bitcoin cashte bitcoinin fiyatının düşeceğine dair algı yarattılar ve insanlara sattırdılar, fiyatı 1800e kadar düşürüp topladılar ve ne oldu bitcoin çok acayip şekilde yükselmeye devam edip bitcoin cash ile de kar edildi
daha sonra en yakın olarak 14 eylülden sonra aklı olan bitcoinden çıktı yani aklı olan derken şu anlamda fiyat baya düşer alttan toplarım gibisine çoğu kişi fiatta bekleyip hani bitcoin düşecek bende toplarım gibisine ama tabii onlar da farkında olduğundan ve tabii her şey tahmin edebileceğimiz gibi olsa herkes kazanır böyle bir şey olmayacağı için, fiyat yükseldide yükseldi şimdi diyebilirsiniz ki yav kardeşim çıkmasaydın bitcoinden vb. benim lafım bitcoin al-tut ya da hep bitcoin tarzı kişiler adına değilde al-sat yaparak kar elde eden kişiler için bence benim dediğim gibi oldu
Şimdi de mesela bitcoin goldda şöyle bi beklenti var bitcoin alıyım bitcoin goldun fiyatı %10 u kadar olsa kafadan %10 kar. Üstteki verdiğim 2 örnekte çoğu insanın bekletisinin tersi oldu bakalım bu sefer bitcoin gold ile %10 değer kazanabilecek miyiz?
newbie
Activity: 25

jr. member
Activity: 60
Merit: 1
Bitcoin cashten sonra bir sıçrama yaşandı fakat bu sefer de aynı şey tekrar olur mu?
Pages:
Jump to: