Pages:
Author

Topic: 3000 TL ile Cloud mining mi, Borsada değerlendirmek mi? (Read 529 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 532
Bulur madencilik size para kazandırmaz, para kazandırıyormuş gibi yapar ve en sonunda sizler gibi onbinlerce kişinin canını yakarak piyasadan kaybolurlar. Binance'de elini neye dokundursan 2'ye katlıyor, bulut madencilikten çok daha risksiz diye düşünüyorum.
full member
Activity: 294
Merit: 101
tabkide borsa olurdu . cloud minigin sonu belli ama borsada kaybetme riski olsada al unut şeklinde iyi yerlere gelinebilinir.
member
Activity: 308
Merit: 10
bence cloud mining çok mantıklı değil ayrıca orada vadedilen rakamlarda inandırıcı değil paranızı riske etmiş olursunuz. borsada değerlendirmeniz daha mantıklı olacaktır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
3 bin tl ile Icolardan token al mining bilmeyene meşakkatli gelir.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Tabıkı de borsada degerlendırmek hatta sağlam projelerın ıcolarına gırıp değerlendırmek daha mantıklı olacakdır mınıngde damlamaz bııle o paraya Smiley
member
Activity: 210
Çok zaman ayıramayacaksınız anladığım kadarıyla. Ripple alıp bekletin derim. 1 seneye x10-20 yapması sürpriz değil bence.
Yatırım tavsiyesi olarak değil ama yaptığı anlaşmalara bakınca gelecek görmek zor değil Ripple'da.
Ripple bana guven vermiyor. yeni ve düzgün bir projesi olan coin bulmaya çalış bence ve birkaç coine birden yatırım yap.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Madenciliği komple boşverebilirisiniz. TR şartlarında büyük madenci olmanız lazım. Ayrıca bulut madencilikte her an alıp kaçabiliriler paraları. Kaldı ki ben  bu bulut işini hiç anlamadım neden bizim için madencilik yapsınlar ki?
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Cloud mining e kesinlikle bulaşmamanızı öneririm, kimse sizin yerinize mining yapıp uğraşıp size para vermez, eninde sonunda paylar o sistem, bence sokağa atmış olursunuz paranızı arkadaşın dediği gibi.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Sokağa atacak paranız varsa cloud mining (yani ponzi) işine girin, paranız değerliyse kaliteli altcoinleri alıp bekleyin.
Piyasa bu kadar hareketliyken parayı ponziye bağlamak akıllı işi olmaz.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Borsa daha iyi
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bu parayı altcoinlere basarak çok güzel değerlendirebilir ve paranız değerlendikten sonra uzun vade için Bitcoin satın alabilirsiniz ama eğer cloud madenciliğe basarsanız hem kâr edemez hem de blokzincir felsefesine ihanet etmiş olursunuz. Bunlar ponzi sistemlerdir, adam akıllı borsada al-unut ya da al-sat yapınız.
member
Activity: 196
Ben olsam borsada değerlendirirdim. Borsada paranızı çekip başka bir coine yatırım yapabilirsiniz. Kazancınızı daha sağlıklı değerlendirebilirsiniz ya da hiç hareket etmeyip uzun vadede kazanmayı bekleyebilirsiniz. Yani tamamen sizin elinizde..
member
Activity: 266
Cloud mining te değerlendirmek bence çok riskli olur çünkü kontrol sizde değil ve orada vadedilen rakamlar malesef verilmiyor. bence borsada değerlendirin kontrol sizde olsun.
jr. member
Activity: 56
Free Divers
hic ugrasmayın bence su sıralar en ıyısı borsada degerlendırmek dıue dusunuyorum, bıraz teknık analız ve guzel takiple paranızı cok verımlı bı sekılde katlayabılırsınız
full member
Activity: 307
Merit: 100
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Aynı seçenekleri 4 ay önce bende değerlendirmek durumunda kalmıştım ve borsayı tercih ettim. İyikide bu şekilde karar vermişim, mevcut sermayemi 8 e katlamış durumdayım. Tabiiki başlarda zarar kaçınılmaz nerdeyse ama zamanla öğreniyorsun. Ve kesinlikle ilk etapta küçük rakamlarla işlem yap.
member
Activity: 76
Borsayı öğrenin, harçlık çıkar.
member
Activity: 224
Merit: 12
Cloud mining büyük risk, borsa da ise tecrübeniz falan yoksa kolay kaybederseniz. En mantıklısı kendi mining riginizi kurmanız
member
Activity: 210
bence de kesinlikle borsa ben de aşağı yukarı o rakamlara başladım 1 ayda x2 oldu neredeyse bitcoin'in bitik hali ile. o yüzden borsa derim. Ama risk sizin her türlü risk.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Çok zaman ayıramayacaksınız anladığım kadarıyla. Ripple alıp bekletin derim. 1 seneye x10-20 yapması sürpriz değil bence.
Yatırım tavsiyesi olarak değil ama yaptığı anlaşmalara bakınca gelecek görmek zor değil Ripple'da.
Pages:
Jump to: