Pages:
Author

Topic: 3000 TL ile Cloud mining mi, Borsada değerlendirmek mi? - page 3. (Read 529 times)

full member
Activity: 179
Merit: 100
Augmented Reality World Discovered
1 sene önce genesis miningden 0.16 btc karşılığı 500 ths almıştım ederi 90 dolardı.0.16 btc şuan 2400 dolar yaklaşık 25 e katlamış.ama 1 yılda benim bulut kazancım 200 dolar civarı sen hesap et
newbie
Activity: 84
Merit: 0
çok yerde görmeye başladım üstadlar ne dersiniz doğru birşey mi cloud mining?
member
Activity: 224
Merit: 52
Miningi bekleyeceğime her türlü acısıyla tatlısıyla tecrübesiyle borsada takılırım adrenalini de bonusu olur.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Borsada değerlendirmelisin. Madencilik yapmak için yeterli miktar değil kazandırmaz.
full member
Activity: 686
Merit: 101
3000 Tl ile madencilik yapılmaz. Yani mantıken yapılmaz bir şey kazandırmaz. En mantıklısı sağlam bir coin alıp beklemek günlük trade zor zanaattır.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
3000 TL ile kesinlikle cloud mining degil. kendiniz mining yapmaya calisabilirsiniz. bitcoin ya da altcoin alip saklayabilirsiniz. bankaya faize yatirmaniz bile cloud mining den daha mantikli.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
2 haftadır altcoinlerde ciddi bir canlanma söz konusu ,altcoinler için bahar erken başlamış olabilri ,en iyisi altcoinler olabilir,öte yandan bitcoinim 15/16 bin dolarlarda gezinmesi de bitcoin içinde iyi bir alım fırsatı olabilir.
member
Activity: 155
Merit: 10
Bulut madencilik güzel bir seçenek fakat güvenilir firmayı bulmak ayrı dert.Çoğu firma ilk 4-5 ay ödeme yapıp sonra kepenkleri kapatıyor.Borsa ile aranız iyiyse borsaya yönelin derim
full member
Activity: 616
Bulut madencilik çok riskli bence bende taa 2017 nisan ayında 0.001 btc lik bir yatırım yapmıştım deneme maksatlı öyle duruyor hala ne durumda bilmyorum. En son baktığımda hala çekim eşiğine gelmemişti.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Şu an hangi coini alırsan al seneye 5'e katlamış olur ve emin ol bulut madencilikten çok daha risksiz bir hareket yapmış olursun, ben hala insanların bulut madenciliği bir seçenek olarak görmelerine inanamıyorum.
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Cloud minig'e hiç hir zaman güvenmem borsada değerlendir tabi analiz bilgin var ise.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Cloud mining e bulaşmayın usta çok büyük zararlar edildi geçmiş yıllarda, çok iyi tecrübe edindikten sonra clouda bulaşın.
full member
Activity: 307
Evet, borsa'da değelendireceğiz fiyatlar şuanda düşük alım yapacağız.
member
Activity: 364
Merit: 20
Maden işi zor kardeşim anlamıyorsan ve ilgin yoksa. Ama borsa tahminlerle analizlerle yürüyen bir ortam. Bence borsa ama olay senin ilginle alakalı.
member
Activity: 378
Merit: 55
Borsa madencilige gore daha mantıklı ve eğer biraz anlıyorsan daha kolay. Maden zahmetli iş.
member
Activity: 490
Paranın bir kısmıyla btc alıp unutup kalanıyla al-sat tecrübesi edinmeye çalışın bana sorarsanız.
Baktınız kendinizi geliştirdiniz her ay üstüne ekler btc arttırırsınız.
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bulut madencilik net olarak dolandırıcılıktır, buradaki insanlar referans sistemi yüzünden bulut madenciliği övüp duruyor bence bu kul hakkı yemektir. Binance'de üyelik açıp trade yapabilirsin.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Cloud mining kesinlikle tavsiye etmem adam bulut olsa gitse ne olacak Smiley
member
Activity: 180
Merit: 11
Cloud mining her zaman risk içerek bir yöntemdir. İlla mining yapacam diyorsanız kendi riginizi kurun daha mantıklı. Ama borsada güzel coinlere yatırım yaparsanız güzel karlar elde edebilirsiniz...
full member
Activity: 307
Cloud mining yerine ilgilenebiliyorsanız  kendiniz değerlendirin. Cloud mining alırsanız da sözleşme kurallarını iyi okuyup anlayın derim. Sözleşme iptali gerektirecek durumlar sıkıntı yaratabilir. Ama kendin değerlendirirsen piyasanın yönüne göre yönlendirme şansın olur.
Bir de biriyle ortak olmak ne kadar doğru olur. Bunu bir düşün derim. Üç gün sonra herhangi bir ters durumda birbirinize girmeyin.

yorum için teşekkür ederim. arkadaşım riskleri bilen, her an birlikte olduğumuz ve işlemlerden anında haberdar olabilecek yakınlıkta biri olduğu için sıkıntı çıkmaz. önceden riskleri konuştuk kendisi de zaten borsa mantığının nasıl işlediği konusunda gayet bilgili, matematik bölümü mezunu bir arkadaş, hesaplar ortada, risk ortada, koyduğumuz para da bizi zor duruma sokmayacak miktar.. ama yine de tavsiyenizi dikkate alacağım. teşekkürler tekrar.
Pages:
Jump to: