Siyasi tercihlerini saklayan biri değilim. İstanbul Büyükşehir seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na verdim. Mansur başkanın yaptıklarını sık sık duyuyorken, sanki İmamoğlu biraz daha belediye başkanlığından sonrasını ya da daha yukarıları düşünüyor gibi geldi. Meclis çalışmasına çok izin vermiyor olabilir ama sonuçta elinde büyük bir güç olduğunu da hiç birimiz inkar edemeyiz. Tüm bunlara rağmen somut ve elle tutulur büyük bir şey yaptığını görmedim.
Örneğin; ilk iş olarak Beyoğlu - İstiklal'in yeşillendirilmesi oradaki Arapça tabelaların kaldırılması, ne bileyim ulaşım sorununa alternatif çözümler üretmesi hadi onu geçtim. İstanbul depremi gibi bir sorun var. En azından belediye olarak tarama yaparak, çürük binaları tespit edeceğiz gibi girişimler olabilirdi.
İstanbul devasa bir şehir, düzeltme ile sonu gelmeyecek kadar çok sorunu var ama insan en azından bazılarını düzeltmek için çaba görmek istiyor. Mesela yeşil alan yok, bisiklet yolu yok, yürüyüş yolu yok, otopark yok.
Bir daha verir miyim? Sanmam. Yani Cumhurbaşkanlığı seçiminde filan hiç vermem ama benim kastettiğim belediye seçimlerinde de vermem. Çünkü doğma büyüme İstanbullu olarak benim lafa karnım gerçek tok. Bin tane somut sorunu olan İstanbul'da, bir an önce aksiyon alıp yola koyulmak lazım.
Mansur başkan bu yapıcı tutumunu devam ettirirse, bence asıl Cumhurbaşkanı adayı o olmalı diye düşünüyorum.
verme kardes birdaha sen zaten. 18 yıldır yapılmayanları 200 gunde bekleyen sızın gıbıler var zaten oyunuz işe yaramaz..lafa karnı tokmuş. be andaval 17 yıldır memnunun da sımdı mı degılsın bırdaha vermem ekrem edıyorsun.45 sene sonra gene akepeye verıp olmasını bekledıgın 20 yıllık seylerın olmasını beklemeye devam edersın
Aslında; şu mesajından sonra seni kaale alıp cevap bile vermemem lazım, yine de belki bir şeyler öğrenirsin ya da seviyeli nasıl konuşulabilir ders çıkarırsın diye yazıyorum. Yazdığın saçma sapan cümlelerin üzerinden geçelim.
1- Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi istediğime oy veririm, bu seni bağlamaz.
2- 18 yıldır kime oy verdiğimi bilip bilmeden konuşup, üstüne sizin gibiler deyip genelleyerek iyice sıvazlamışsın.
3- 18 yıl, sonradan 17 yıla düşmüş sanırım gaza gelip, ne yazdığını da unuttun. Neyse AKP'nin belediye ya da devlet yönetiminden hiçbir zaman memnun olmadım. Tabi sen doluya boşa konuştuğun için bu konuda da bilgin olmadan yorum yapmışsın.
4- Bir üst madde yazdım ama yine yazayım. AKP yönetimini beğeniyorum yazmadım, Ekrem İmamoğlu yönetimini beğenmiyorum yazdım.
Senin gibiler yüzünden insanlar ayrışıyor. Doğru düzgün kendini bile ifade edemiyorken, çıkıp birilerinin gerçekleri söylemesi nedense rahatsızlık veriyor. Tavsiyem; hakaret içeren cümlelerle olayların üstünü kapatmaya çalışmak yerine, biraz dürüst olarak yorum yapmaya çalış. Gözümde AKP yaptıklarını savunan herhangi bir çomardan, gram farkın yok.
Uzun süredir forumdayım, ilk defa biriyle olumsuz anlamda, "senli benli" konuşuyorum. Bunun ana nedeni; attığın mesaja istinaden, anlayabilmen için seviyeyi düşürmektir.