Pages:
Author

Topic: 3200 USD LİK Ripple Aldım. Hedefim 3 X ya da Sene Sonuna Kadar Beklemek - page 2. (Read 456 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Güzel maliyetle almışssınız fakat uzun vadede en fazla 3X yapar bence o da bitcoin fiyatı artarsa. Ama yinede iyi bir yatırım, inşallah pişman olmazsınız
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Hocam yanlış olabilir ama 2 ay sonra en az 2x kazancın olacağını düşünüyorum. Bol kazanç dilerim.
newbie
Activity: 266
Merit: 0
Hocam şu anda $0,729700 USD (3,48%)  ve %3 kadar artmış durumda yani kardasınız, bakalım 1 sene sonra ne olacak gene karda olacak mısınız
jr. member
Activity: 105
Merit: 3
dogru kara oldugu belli çünkü zamanla yükseldiginin kanıtı olmuş. eğer sabırlı olursak çok insan zengindi bu forumda ama malesef satıyoruz
jr. member
Activity: 378
Ripple dan shivom icosuna katılarak kurtuldum. Uzun süredir beklettiğim XRP'ler karşılğında shivom tokeni aldım.

Allah sana sabır versin kardeşim.
jr. member
Activity: 532
Hayırlı olsun. Bitcoin yükselince ripple kolayca 2x ve ya 3 x yapar. Sende kazanırsın.
member
Activity: 574
Merit: 14
ripple en yüksek market değeri olan ilk 3 coinden biri. aşağı yukarı bazen değişir sıra. 3 doları görmüş yeniden görebilir diye düşünüyoruz. ripple trendeki vagondur. onu çeken coin belli. asıl gözünüz o coinde olsun, işi rast giderse ripple ı da diğer coinlerinin de alayını alır götürür.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Yükseldiğini gördüğünde en az 1e1 yaptığında çık bekleme derim. Beklemeye devam edip risk alırsan ilerde de göreceği rakamların değişeceğini düşünmüyorum. Bu tür bir pişmanlığım oldu Ripple için.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Ripple’la ilgili ne düşünsem bilemiyorum, milletin kinini aldı resmen. Ha pump dumpa çok açıktır ama millet burda parasını alıp çıkmaya bakıyor zaten çoğu kişinin ekstra bir vasıf ideal peşinde koştuğunu sanmıyorum. Sadece ripple değil birçok kripto parada bu muhabbet var, alana hayırlı olsun ne diyelim Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Ripple okadar onemli isler yapan bir coin degil yukselisinin tek sebebi yaptiklari reklamlar ve arka planda kendilerinin alim satimlarla mudahale etmesi.
Çok doğru, katılmamak mümkün değil fakat bu işlemi bir çok coinde yapıyorlar zaten. Bu müdahalelerin yapılmadığı kripto para sayısının çok az olduğunu düşünüyorum. Piyasada önemli işler yapan coin sayısı yüzü geçmez. Ripple’ye de al sat coini gözüyle bakılarak yatırım yapılabilir, diye düşünüyorum.

Bir çok coin in söylediklerinizi yaptığı aşikar. Ama şöyle bir de gerçek var. Ripple ın ortaya çıkmış bir ürünü var ve o ürün üzerinden değerlenme ihtimali var. Diğer coinlerin büyük çoğunluğunun ortada projesi bile mecvut değil, sadece hayal satıyorlar.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Ripple okadar onemli isler yapan bir coin degil yukselisinin tek sebebi yaptiklari reklamlar ve arka planda kendilerinin alim satimlarla mudahale etmesi.
Çok doğru, katılmamak mümkün değil fakat bu işlemi bir çok coinde yapıyorlar zaten. Bu müdahalelerin yapılmadığı kripto para sayısının çok az olduğunu düşünüyorum. Piyasada önemli işler yapan coin sayısı yüzü geçmez. Ripple’ye de al sat coini gözüyle bakılarak yatırım yapılabilir, diye düşünüyorum.
full member
Activity: 840
Merit: 103
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
btc bazinda 3x olmayabilir belki ama usd bazinda ihtimali daha kuvetli. sepet coin yapsaydin daha saglikli olurdu
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Teknik analiz grafik bilgim v.s. yok ama size şunu söyleyebilirim ki güzel bir yerden alım yapmışsınız öncelikle hayırlı olsun. Ama ben olsam xrp ye bu kadar para gömmezdim. Nedeni ise güvenmiyorum, sevmiyorum, coinlerinin çoğu şirketin elinde, manipülasyona v.s. açık yani. Alırsam da uzun vade tutmam yani sene sonu falan dinlemem arkadaşım! Hedefiniz 3x ise her türlü görecektir ama mesele şu: Çıkmayı bilin, açgözlülük yapmayın. Uzun vade girilecek bir ton proje varken xrp uzun vade tutulmaz! Zaten fiyatlanmış en üst sıralarda gidin btc tutun uzun vade daha iyi öyleyse. Yani btc bazında yada dolar bazında karınızı alın ve kaçın. Sonra tekrar düşecek tekrar girin karınızı alın ve çıkın.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bitcoin ve Ethereum yükselmeye başladığı an Ripple’de yükselmeye başlayacak bence. Ripplenin sırasını kaptıracağını sanmıyorum. Ripple’yi destekleyen finans sektörü marketcapte geri düşmesine izin vermeyecektir ve fiyatta yükselecektir diye düşünüyorum ancak biraz riskli bir tercih olduğu bir gerçek.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
tl olarak cok yuksek bir maliyetiniz var dolarin dustugunu dusunursek ve ripple gecen seneki maksimum seviyesine ulasirsa buyuk bir kara gecebilirsiniz hocam, sene sonuna kadar beklemenize gerek kalmayabilir belki de
full member
Activity: 490
Merit: 193
Piyasada bu kadar sevilmeyipte bu seviyede olan tek coin ripple galiba.bi tane seveni olmazmı amk kim yazsa pump dump coini diyor haklılarda galiba ama ne bileyim bizim türkler için böyle heralde herkes aynı fikirde olsa fiyatı buralarda olmazdı diye düşünüyorum.eğer tüm parnız 3200 se biraz başka coinlerden de ekleme yapın derim gerçi neo da almışsınız sanırım
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
siz aslında bir coine yatırım yapmamıssınız . hiçbir vasfı olmayan , sadece gereksiz dedikodu manipulasyon ve hype ile yürümeye calısan bir scam coin almıssınız. hayırlı olsun umarım karla cıkarsınız ripple dan
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Ripple aldim bende yukselmesino bekliyorum fakat bu ara direnci kiramiyor 0.8$ en yuksek gorup geri donuyor
full member
Activity: 910
Merit: 105
Ripple'ın total supply'den ötürü anca 2-3x bırakır. 2017 başında 0.006 birim fiyatından 3200 dolarlık alsaydınız eğer ve Ocak 2018'de en tepe noktası olan 3.2 dolardan satsaydınız 3200 dolar size 1.7 milyon dolar olacaktı Smiley Söylemesi bile saçma ama aynen böyle Smiley
Pages:
Jump to: