Pages:
Author

Topic: 5 yıl önceki ilk 25 kripto para sıralaması (Read 751 times)

jr. member
Activity: 195
Merit: 1
December 17, 2018, 01:02:30 AM
Diğer projelerin bir kısmını kontrol ettim. Halen piyasadalar işlem görüyorlar ancak değerleri çok düşmüş. Yani yokolmaya yüz tutmuşlar.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
3 ay öncesi bile çok farklıydı sürekli değişiyor ilk 25
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
5 Yıl sonra marketcapta belki bu kadar kriptopara olmaya bilir hep bir beklenti var sağlam projeler ayakta kalacak diğerleri silineecek diye ancak benim düşüncem daha bile fazla token olacak
full member
Activity: 616
Merit: 100
Kripto piyasası o kadar oynak ki ne zaman ne olacağı belli olmuyor açıkçası geçen sene ripple nerelerdeydi şimdi ikinci sırada şaşırmamak elde değil.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
5 sene öncesini günümüz ile karşılaştırmak çok doğru olmayabilir. Şu anda çok daha oturmuş bir piyasa var.

İlk 25'te önemli değişiklikler olacaktır ama şu anda ilk 25'te olan projelerin çoğunun 5 sene sonra en kötü ihtimalle ilk 100'de olmaya devam edeceklerini düşünüyorum.
member
Activity: 462
Merit: 42
neredeyse hepsi ortadan kalkmış gitmiş şuan yerine başka başka coinler gelmiş yani bu ne demek oluyor  bundan 3 yıl sonra 5 yıl sonra şuan ilk 25 te olanlarda dağılıp gidecek mi ? yok olup gidecek mi_
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Liste ilginçmiş gerçekten, bukadar hızlı yok olduklarını düşünmüyordum şuankiler de muhtemelen 2-3 yıl sonra piyasada olmucaklar ozaman ki baktığımızda hepsinin binlerce kitlesi varmış gibi görünüyor olsalar da.
member
Activity: 490
Merit: 16
Bitcoin litecoin devam diğerleri yerle yeksan olmuş tabi o zaman böyle icolar dolandırıcılar Yok zırt pırt coin çıkartılmıyor teknoloji falan hak getire bitcoin ve litecoin teknoloji sundu diye sağlam duruyor zaten
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
bu tablonun bizlere bir sürü şey ifade ettiğini düşünüyorum. kıyas yapmak, zamanı gelince o kriptodan yatırımı çekmek gibi.
full member
Activity: 406
Litecoin dışında bildiğimiz coinlerin hiçbiri kalmamış vay be, oturup ne alemdeler hangileri markette var onlara bakcam merak ettim şuan ne olduklarını onlara, muhtemelen çoğu silinip gitmiştir tüm borsalardan.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
5 yıl önce kripto para teknolojisini bir avuç yazılımcı biliyordu sanırım, şu an sokaktaki adam bile kripto para konusunda bilgi sahibi. binlerce coin arasından şu an ilk 25 e girmiş projelerin kolay kolay silineceğini düşünmüyorum, zira artık kripto paraya yatırım yapan balinalar ve şirketler de var, bu yüzden ilk 25 in bir kısmı silinir, bir kısmı silinmez.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Enteresan bir listeymiş. Birkaç tanesi dışındakileri hiç duymadım bile. Piyasaya yeni girenler şu andaki listeye, hacimlere vs bakarak hiç değişmeyeceğini düşünmesinler. Olmaz denen her şey olabiliyor burada.  Belki ileride BTC bile listenin aşağılarına düşebilir. Hiç tahmin edileyemeyen bir coin de bir numaraya yerleşebilir.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
tanıdık sadece btc ile ltc var. vay be
5 yıl sonra da acaba ilk 25 çöp olur mu? sanmam
artık ilk 25'tekiler öylesine tırt şeyler değil. listedekiler tırtmış ki demek ki kaybolmuşlar. şu an ripple olsun eth olsun diğerleri falan sağlam ayaklaır yere basan işler
full member
Activity: 742
Merit: 112
o listedeki çoğu alt şu anda yok. ama hep o listede btc olabilir mi, ondan kuşkuluyum. belki en tepede değil ama listede birkaç basamak geriye düşme durumu var. sonuçta bitcoinin kullandığı blockchain ortada duruyor. onu daha mükemmel bir seviyeye getiren altcoin btc nin yerini bile alabilir.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
hahaha güzel paylasım olmus valla, %99 u çöp şu an, bundan 5 yıl sonra da suan ılk 20 de olanların %90 ı çöp olarak anılacak. daha cüzdan uygulaması yapamayan ekıpler blockchaın yapacaz smart contrat yapacaz dıyorlar ya cok gülüyorum
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Geçen 5 yıldan bugüne pek çok şey değişti ancak geçen 5 yılı sağlam çıkaranlar önümüzde ki 5 yılda da olacaklar diye birşey yok ben LTC den epey umutsuzum bence gidici.
member
Activity: 350
Merit: 12
Ben uzun vadeli yatırımcıyım ve en korktuğum şey uzun vadeli diyerek aldığım coinin yitip gitmesi. Geçmişe dönük baktığımda ölen o kadar çok coin var ki.
Mutlaka bu listedeki coinlere de uzun vadeli yatırım gözüyle bakan çok insan vardı. Bana kalırsa bu piyasa için yapılması gereken en mantıklı hamle sahip olunan her coin için olası bir hedef belirlemek ve o hedefe ulaşıldığında vedalaşmayı bilmek. Tabii ki zamanında BTC alıp hodl etseydik şeklinde bir karşı görüş de olabilir fakat koskoca 25 coinlik listede bile sadece temel eleman sağlam kalmış. LTC bile fiyat olarak soç saçma noktalara gelmiş. Diğerleri zaten çöp. Bu demek değildir ki 5 sene sonra olacak, hatta çok iyi yere gelecek coin yoktur. İlla ki vardır ama onu bulabilmek de o kadar farklı kritere bağlı ki kendi adıma ilerisi için yaptığım yatırım her aday için ancak yemek parası seviyesinde oluyor günlük al-sat hariç.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
Ben uzun vadeli yatırımcıyım ve en korktuğum şey uzun vadeli diyerek aldığım coinin yitip gitmesi. Geçmişe dönük baktığımda ölen o kadar çok coin var ki.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Buraya gelip 2-3 yıl vadelı hodl yapılacak coınler dıye paylasımlar oluyordu, gıdıp birkac sacma tokenları yazıyorlardı bır de. Insan hıc dusunmuyor mu bukadar sure bunlar ayakta durabılır mı harbıden, koca ethereum gibiler bıle 2-3 yıl sonra ortada olurlar mı belırsız.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bitcoin ile litecoin hala kullanımda ama diğerlerinin esamesi okunmuyor, bu da bize gösteriyor ki şu an marketcap da ilk 20-50 arasında olan ve gelecek vaadetmeyen bir çok coin silinip gidecek
Pages:
Jump to: