Pages:
Author

Topic: 5 yıl önceki ilk 25 kripto para sıralaması - page 4. (Read 751 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 4
5 yıla değil 5 ay sonraya şuanki ilk 25 coinin çöp olma ihtimali çok yüksek.

peer ve novacoin daha ilk 300 de Cheesy yani ölmemis, ama tabiki kim al sat yapiyor merak ediyorum dogrusu.
Ilk 50 bile son 6 ayda degisti ve gelecekteki 6 ay icinde tekrar degisir.
cogu insan btc yikilmaz derken, bir bakmisin hop gitmis yerine baska birisi gelmis zamanla,,sonusta önceden inanmasam da artik biraz yatirim yapmak btc ye suan resmen bir piramid sistemi gibi, gelen bir sonrakine yüksek satmaya calisiyor gibi geliyor.
bir farki kalmadi btc ninde..kullanan yok, tutan yok, borsada bir kac zibidi hoplatiyor, tadi kalmadi gercekten..teknoloji odakli ico lara girmistim, hepsini yüksekden sattim simdi cogu dip yapmis...neden onlara tekrar girmiyimde, btc ye giriyim bana bunu anlatsin bakalim simdi.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
5 yıla değil 5 ay sonraya şuanki ilk 25 coinin çöp olma ihtimali çok yüksek.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Bu döngü devam edecek gibi. Bitcoin ve Litecoin haricinde diğerlerinin ismi silinip gitmiş.
Şimdi market sıralaması çok gerilerde olup ilk 10 a girecek koinler var ama hangileri onu bilip şimdiden yatırım yapmak lazım.
Bunun için önemli kriter ise projenin geleceği ve kapsamı...

Ayıların zil takıp hopladığı şu zamanda ise hepsi boş...
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Bitcoin ile litecoin ayakta kalmış.Diğerlerini tanımıyorum.Burada görüldüğü gibi uzun vade bazen kaybettiriyor.Daha doğrusu yüzde 95 kaybettirmiş.Sağlam altcoinlerde ancak uzun vade kazandırabilir.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Zamanla yok olup gitmişler. Bunun en önemli sebebi hiç bir işe yaramamalı ve ya kopya olmalarıdır bence. LTC bile kan ağlıyor şuan.
member
Activity: 308
Merit: 10
Sürekli değişiyor sıralama litecoin bile yok olup gitme seviyesine geldi.Zaten bir işe yaradığıda yok.Keşke tüm paralar silinsede bitcoin kalsa tekrar ortada.O zmana 1 milyon dolar olur işte tanesi.
member
Activity: 350
Merit: 12
Bitcoin
Litecoin
Peercoin
Namecoin
Megacoin
Feathercoin
WorldCoin
Primecoin
Novacoin
Freicoin
BBQCoin
Zetacoin
Infinitecoin
Terracoin
CryotigenicBullion
Anoncoin
Devcoin
Yacoin
Digitalcoin
GoldCoin
Tickets
StableCoin
Copperlark
Ixcoin
Fastcoin

Kaynak: https://twitter.com/bitcoinization/status/1072549891593961472

Devamında da şu anki durumları var. İbretlik bir tablo.
Pages:
Jump to: