Pages:
Author

Topic: 50 Bin BNB'lik Ödül Kampanyası (1 Milyon Dolar+) - page 2. (Read 408 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
cidden koca koca şirketleri yönetenlerin hiçmi kafası çalışmıyor?
bir ürüne en çok değer katan (fiyat bazında tabi) arz azalmasına neden olan hodler lardır.

Holder'lar aslında borsalar için zarardan başka bir şey değildir. Ne kadar çok al sat yaparsanız onlar o kadar çok kar elde ederler. Yani üründen değil de o ürünün sirkülasyonundan kazanıyorlar bildiğin gibi. BNB holder'larına ödül vermeleri gerektiği konusunda katılıyorum. Fiyata güzel bir hareket getirirdi bu.

Geçen günkü aksaklıkta sadece trader'ların mağdur olduğunu düşündükleri için böyle bir kampanya yapmışlar belli ki. Zaten al sat yapanlar için bir kaç yemek parası çıkar en azından. Ödüllerin dağıtılacağı gün BNB'de olmak istemem aynen dediğin gibi.

yanlış anlaşılma şurdan oldu sanırım benim kastım genel anlamda hodler lar değil, borsanın kendi ürününün hodler ları.
borsa token ve coinlerinin en büyük hodler ları borsaların kendileridir bilindiği üzere.
yoksa genel anlamda şüpesiz hodler  demek borsanın varoluş sebebinin nerdeyse yok olması demek.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
CZ işini biliyor valla! Öyle kuru-kuruya özürle sıyrılamazdı elbette. Ödül dağıtarak yatırımcıları cezbedeceğinin farkında. Ama sadece orta ve büyük yatırımcıları kapsar bu ödül... Geçen seneki sistem kilitlenme vakalarında da benzer bir hamle yapmıştı. 1 milyon dolar, Binance'nin günlük hasılatının kim bilir kaçta kaçına denk geliyordur. Ağanın eli tutlmaz! CZ için ufak miktarlar bunlar. Tek sıkıntı, küçük yatırımcılara bu şekilde ulaşamayacak olması. 1 BTC hacim yapamayan belki milyonlarca kişi vardır. 0,1 BTC olarak belirlese, çok daha büyük bir kesimi memnun edebilirdi. Promosyon süresi de 3 günmüş. Ben memnuniyetsiz tarafta kaldım :(
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
bir ürüne en çok değer katan (fiyat bazında tabi) arz azalmasına neden olan hodler lardır.

Holder'lar aslında borsalar için zarardan başka bir şey değildir. Ne kadar çok al sat yaparsanız onlar o kadar çok kar elde ederler. Yani üründen değil de o ürünün sirkülasyonundan kazanıyorlar bildiğin gibi. BNB holder'larına ödül vermeleri gerektiği konusunda katılıyorum. Fiyata güzel bir hareket getirirdi bu.

Geçen günkü aksaklıkta sadece trader'ların mağdur olduğunu düşündükleri için böyle bir kampanya yapmışlar belli ki. Zaten al sat yapanlar için bir kaç yemek parası çıkar en azından. Ödüllerin dağıtılacağı gün BNB'de olmak istemem aynen dediğin gibi.
member
Activity: 352
Merit: 52
Eldeki BNB leri elden çıkarmak için uygun zaman...
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Şimdi arkadaşlar  buraya yazacaklarım önemli: bugüne kadar burada ne yazdiysam ilerleyen dönemde mutlaka gerçekleşti. haha böyle uyduruk bir şey yazayım da bir bok biliyorum sansınlar.

Binance borsası yavaştan s.ki tutmaya başladı, benden söylemesi. Mutlaka bu dönemlerde bir borsa daha çıkacak ya da çıktı ama biz takip etmiyoruz. Kafa yormak gerekiyor biraz. Borsa sicacak derken kapanacak demiyorum aman! Sadece bir yuldiz daha doğacak bari en azından ona erken girelim.

Borsanın yaptığı bu dağıtım da bana hiç mantıklı gelmedi. Hodlci adama bu bnbleri dagitmiyorsan belli ki ne bnb coine ne de bu hodlci tahtaya saygı besliyorsun it cz!
full member
Activity: 1358
Merit: 193
benim gibi hodler larda babayı alıyor yani Smiley

üstelik trader ların eline verirsen o 50 bin bnb yi nasıl olsa beleş kafasıyla dump layacak büyük ihtimal.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Çok ilginç. Şahsen ben BNB holderlara tuttukları BNB oranında bir şeyler dağıtırlar diye düşünmüştüm. Bu haliyle çok saçma olmuş.
Yani zaten 1 BTC al-sat yapan insan bir komisyon ödeyecek. Yaklaşık maker ve taker fee ortalaması ile 1 BTC'lik işlemde bugünün parasıyla 8$ civarı bir komisyon ödemesi yapılacak. (BNB ile bu biraz daha düşer)

Ödül yaklaşık 1 milyon dolar değerinde.

Günlük BTC/USDT hacmi yaklaşık 51000 BTC. Bu sadece BTC pairi için.
Daha bunun yüzlercesi var. Yani bugün 1 günlük bir şey olsa ve 1 BTC'lik işlem yapsanız sadece BTC/USDT pairinde 1/51000 gibi bir oranda BNB alacaktınız. Yani 1BNB.
Geri kalan hesabı siz yapın. Buradan bir getiri olacağını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
CZ akıllı adam. Yine yaptı yapacağını. Bu kampanya ile birden Binance'nın geçen günlerde yaşanan teknik sorunlarının üstünü örttü. Hem bu kadar büyük ödül koyarak tekrardan kullanıcıları çekmeyi hedefliyor. Benim tahminim Binance üzerinden ciddi bir kullanıcı çıktı ki CZ ve ekibi böyle bir hamle ile geri gelmelerini düşünüyor.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Binance bugün yayınladığı duyuruda 50 bin bnb ödülü dağıtacaklarını açıkladı. Geçen gün yaşanan aksaklıktan dolayı, teselli mahiyetinde ödül programlarını yapacaklarını söylemişlerdi zaten. Bu ödülde oldukça dolgun görünüyor. Detayları aşağıda...

Duyurunun aslı: https://www.binance.com/en/support/articles/360040070651

Promosyon A: Spot veya Marjda 1 BTC ile ticaret yapın ve 40.000 BNB Ödül Havuzundan pay alın:
Promosyon dönemi boyunca Binance Spot veya Margin piyasalarında 1 BTC veya daha fazla eşdeğeri (alım ve satım dahil) ticaret yapan tüm kullanıcılar 40.000 BNB'lik bir havuzdan pay alır. Yani 0,5 btc'niz varsa alıp geri satmanız yeterli olacaktır. Burada bakılan şey sadece hacim. Herhangi bir altcoinde de bu hacmi yapabilirsiniz.

Promosyon B: Binance Vadeli İşlemleri'nde 1 BTC ile ticaret yapın ve 10.000 BNB Ödül Havuzundan pay alın:
Promosyon döneminde Binance Futures'ta 1 BTC veya daha fazla eşdeğeri ticaret yapan tüm kullanıcılar 10.000 BNB'lik bir havuzdan pay alır. Herhangi bir altcoinde de bu hacmi yapabilirsiniz.

Birden fazla hesabınız, aileniz yada arkadaşlarınız adına açtığınız onaylı hesaplarınız varsa yine aynı işlemi yapabilirsiniz. Tabi o işlemi yaparken risk tamamen size ait. Binance "kötüye kullanım" tespit ederse sizi ödülden muaf da tutabilir. Fakat farklı gerçek-onaylı hesapların bu işlemi yapmasında şahsi fikrim olarak bir problem görmüyorum. Bu promosyondan ne kadar ödül alacağınız, tamamen katılımcı ve hak edenlerin sayısına göre değişecektir. Çok kişi hak kazanırsa, ödül havuzundan alacağınız payda o kadar düşer.

Kazanç sizinle olsun...

Pages:
Jump to: