Pages:
Author

Topic: 50 milyon Turk Vatandasinin Bilgileri Hacklendi! - page 2. (Read 2434 times)

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
Yenişafak:

Icann kayıtlarında Anatoly Zimovsky adlı bir Rus vatandaşına ait olduğu belirlenen sitenin hangi amaçla faliyete sokulduğu açıktır. Son günlerde artan terör olayları ile istediklerini elde edemeyen güçlerin yeni yeni yöntemlere başvurmaktan kaçınmadığıda bir gerçektir.

http://www.yenisafak.com/guncel/thanksgiving-sitesine-girmeyin-thanksgiving-icin-virus-uyarisi-2445802

yalana bak, sitede virus varmis. bu gazeteye bu yaziyi yazan ya bizzat kendisi sigirdir, ya da milleti sigir yerine koyuyordur. bir siteye girip herhangi bir sey indirmeden, applet calistirmadan, bilgisayara virus bulasmasini da bunlardan baskasi icat edemez. ama biz nasadan bile iyiyiz tesbit ederiz.

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
alin iste seffaf devlet devlet diyorduk,

tum bilgiler ortada, e-devletden daha iyi calisiyor site.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Benim memurum işini bilir Shocked

Aynı ahlaksız mantığın uzantısı zaten bunlar. Neden laf kondurmuyorlar sanıyorsunuz Özal'a, Menderes'e.

Aynen öyle. Her yerde anırırlar "astınız, zehirlediniz, yedirmeyiz!.." diye.
Biz at gözlüğümüzü çıkarmadığımız sürece devlet büyüklerimizde at gözlüğü takmaya devam edicektir. Biz başımıza getiricek adam gibi insan yok die oları seçtiğimiz sürece başımızda adam gibi birileri olmayacaktıe. Hata bizde hatanın temelini hazırlayanlar eğitimimizde eğitimin temelden değişmesi gerekiyor. Sınavsal zorluk değil eğitimsel zorluk getirilmeli. Sınav barajları arttırılacağına veya sınavlar arttırılacağına projeler, makaleler getirilmedir.

Pardon tutamadım kendimi. Herşeyin mantıklı bi3 çözümü vardır benm yazdıklarım mantıklı olucak diede bir şey yok. El elden akıl akıldan üstündür.
hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im

Aynı ahlaksız mantığın uzantısı zaten bunlar. Neden laf kondurmuyorlar sanıyorsunuz Özal'a, Menderes'e.

Aynen öyle. Her yerde anırırlar "astınız, zehirlediniz, yedirmeyiz!.." diye.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250

full member
Activity: 280
Merit: 103
hero member
Activity: 868
Merit: 502
onlara gore dunya lıderımız var bunlarla kımse ugrasma calınırsa calınsın onlar ıcın hırsızlık sorun degıl kı cal cırp sesını cıkartmazlar serefszler
hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
Yeni bir haber degil ama devletin basiretsizligini gosteren onemli bir haber...

http://www.ntv.com.tr/teknoloji/50-milyon-turk-vatandasinin-bilgileri-hacklendi,5YxyFMzo_0qs3R8z21itnw

Bir bakan Nasa'dan daha mi ileriyiz demisti?..  Smiley
Pages:
Jump to: