Pages:
Author

Topic: 5.000 veya 10.000 tl lik btc Borc verebilecekler buraya Lütfen - page 2. (Read 4191 times)

newbie
Activity: 26
Merit: 0
İlk konusu bu mu diye baktım yanılmışım bir önceki konusunun içeriği şu şekilde.

"Arbitaj yapmak icin istiyorum dusuk bir para var elimde arbitaj da cok kazancli olmuyor biraz daha para gerekiyor malesef , güvence isterseniz ev adresi kimligim numaramı verebilirim dedigim gibi 3-4 ay bir sure ve aylik odeme  yapabilirim hic kazanamazsam zaten ufak birikim var oldugi gibi geri gonderirim faizi ile"

Kimliğini kim ne yapsın veren olursa zaten senet imzalatır. Veren olur diyede boşuna post kasma kimse vermez. Çok lazım ise kredi çek. Kefilsiz kredi veren bankalar mevcut. Ama insanın başına ne geliyorsa borçlanma yüzünden geliyor bu hayatta her şeyi yap ama borçlanma benden bir tavsiye. Git bir iş bul çalış parasız para kazanılmıyor maalesef.
Yanlis bakmissin 1 postum daha var onada bak istersen borcla alakali degil Smiley
newbie
adam borç istemiş ne var bunda güvenmeyen vermesin bu kadar basit.
Sagolasin , konussun herkes ozgur irade bazi yorumlari cok gereksiz buluyorum ama ne fayda Smiley
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Tüm kimlik bilgileri elimde olan kardeşime borç verdiğimde geri alamıyorum, adam gelmiş kimlik bigileriyle borç istiyor hem de 10bin lira Cheesy Cheesy Cheesy
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
son zamanlarda forum bayaa bir eglenceli hal almis durumda..

delikanli , sokaga cikip rastgele bir kac kisiden borc istemeyi bir denermisin, yukardaki kosullarda, hatta 5-10 bin degil

100 lira iste hemde 20% faiz verecegim de bakalim ne oluyor gorelim.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İlk konusu bu mu diye baktım yanılmışım bir önceki konusunun içeriği şu şekilde.

"Arbitaj yapmak icin istiyorum dusuk bir para var elimde arbitaj da cok kazancli olmuyor biraz daha para gerekiyor malesef , güvence isterseniz ev adresi kimligim numaramı verebilirim dedigim gibi 3-4 ay bir sure ve aylik odeme  yapabilirim hic kazanamazsam zaten ufak birikim var oldugi gibi geri gonderirim faizi ile"

Kimliğini kim ne yapsın veren olursa zaten senet imzalatır. Veren olur diyede boşuna post kasma kimse vermez. Çok lazım ise kredi çek. Kefilsiz kredi veren bankalar mevcut. Ama insanın başına ne geliyorsa borçlanma yüzünden geliyor bu hayatta her şeyi yap ama borçlanma benden bir tavsiye. Git bir iş bul çalış parasız para kazanılmıyor maalesef.
hero member
Activity: 661
Merit: 581
Sen en iyisi bu hesabi cope at, yeni bir hesap acarak forum hayatina bastan basla.. Kotu bir baslangic yapmissin
hero member
Activity: 698
Merit: 506
adam borç istemiş ne var bunda güvenmeyen vermesin bu kadar basit.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Caylak ben borc verebilirim dostum. Ama tek şartım var % 20 faiz isterim. Ayrica kimlik bilgilerini degil direkt kimligini rehin alırım Smiley
Gelip benide rehin alabilirsin Cheesy
Ayağına elektronik gps takip kelepçesi de takabiliriz  Cheesy
newbie
Caylak ben borc verebilirim dostum. Ama tek şartım var % 20 faiz isterim. Ayrica kimlik bilgilerini degil direkt kimligini rehin alırım Smiley
Gelip benide rehin alabilirsin Cheesy
newbie
Activity: 12
Buralarda trollenmeye baslanmis.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
5000 TL fazladan bulursan bana gönder, bende sana 3 ay sonra %16 ile geri öderim.
sr. member
Activity: 464
Merit: 264
Hakan Yavuz
kredicikartilir . org  bu siteye guvenilir mi buradan alayim bari beklemek istemiyorum ?

bizim sana güvendiğimiz kadar sende onlara güvenebilirsin.
newbie
kredicikartilir . org  bu siteye guvenilir mi buradan alayim bari beklemek istemiyorum ?
newbie
Negatif trust verildi.
Undecided
Ergenlik olur böyle şeyler zamanla anlayacak paranın değerini.
paranin degeri hakkinda sayfalarca yazi yazabilirim bir ihtimal yazdim buraya belki hayirsever ve parasini katlamak isteyen biri olursa diye , cok birsey katladigim soylenemez ama bu yani Smiley . ne yapalim kimse vermezse beklicez biraz daha kredi notu yukselsin Smiley
bulunabileceğini zannetmiyorum t
İns bulabilirim  Cry
newbie
paranizi %15 faiziyle geri odeme yaparim diyorsun bunu ödeyecek maaşın bursun kredin vs varsa git bankadan kredi çek öyle 5 10k parayı babanın oğlu bile bu sözlerle vermez açık söyliyeyim Cheesy
Haklisin vermez ama sormak istedim suan 2 aydir calisiyorum ama kredi vermiyorlar  , zamaninda veriyorlardi almamistim 20000 bin tl limitli kredi karti veriyorlardi onuda almadim nakit harciyorum aramayin dedim 😂 suan cok pismanim kresi kartini almadigima , bankada para vardi o yuzden veriyorlardi para bitince ben onlari aradim bu sefer onlar vermesi kredi kartini 😂
newbie
şakaysa hiç komik değil gerçekce biraz komik

saka degil ciddyim biraz arastirsim senetsiz kefilsiz borc veren yerler buldum ama icime sinmedi malesef
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
paranizi %15 faiziyle geri odeme yaparim diyorsun bunu ödeyecek maaşın bursun kredin vs varsa git bankadan kredi çek öyle 5 10k parayı babanın oğlu bile bu sözlerle vermez açık söyliyeyim Cheesy
newbie
Activity: 20
Negatif trust verildi.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Ergenlik olur böyle şeyler zamanla anlayacak paranın değerini.
Pages:
Jump to: