Pages:
Author

Topic: 600 tl yi 4,5 ayda 27000 tl yapmak (wolf of etherdelta) - page 2. (Read 999 times)

full member
Activity: 322
Merit: 102
600 tl yi 5 ay gibi bir sürede 27 bin lira yapmakta kolay değil valla tebrikler.
member
Activity: 65
Merit: 10
600 tl yi kısa zamanda 27k yapmak büyük başarı
newbie
Activity: 140
Merit: 0
helal olsun her babayiğidin harcı değil 600 tl yi 27 bin tl yapabilmek az bir sermayeyi okadar yapabilmek ciddi anlamda başarı ister tebrik ederim kaybetmeden devam edersin inşallah
newbie
Activity: 140
Tebrik ederim. Güzel dönemde iyi projeler yakalanmış. Bugünlerde biraz daha zor ama inşallah o şekilde olan günler tekrar geriye gelir. Biz de paylaşırız
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
o yukselis trendinde kar alip cikabildiysen basarilisindir. trend yon degistirdiginde hodl a devam eden nasil olsa tekrar yukselir piyasa duzelir mantigi portfoyun erimesi icin tek neden.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
Gerçekten büyük başarı. Emek ve takip gerektiriyor.
member
Activity: 378
Merit: 11
2017 yılında çöp alsan değerlendi hocam bence 600tl yi 27bin yapmak çok zor değildir ben 100 dolarla girmiştim o zaman 1 ayda 5k dolar kadar oldu, hele 2017 başında ethereum alıp kenara koysaydınız 10 dolardan girip 1000 dolardan çıksanız 100 dolarınız 10k dolar olurdu.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
wolf of etherdelta Grin tebrikler diyorum. Devam eden düşüş nedeniyle kayıpta olan çıldıran, isyan eden arkadaşlarımız çoğunlukta arada başarı hikayeleri duymak güzel oluyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
600 TL'yi yaklaşık 4,5 ayda 27 bin TL yapabilmek hiçte kolay iş değil tebrikler doğrusu herkes yapamaz. Şu andaki devamlı düşüş yaşanan bir piyasada parayı bu kadar katlamaksa cidden zor zanaat, yapabilenlere helal olsun.
member
Activity: 252
Merit: 11
Güzel ve geleceği olan bir takım projelerin tokenları ile trade yaparak gerçekten para kazanmak mümkün oluyor. Ama ICO ile duygusal bir bağ da kurmamak lazım. Bu yüzden şahsi olarak para yatırılmasını tavsiye etmiyorum. Bounty kampanyalarına katılarak belli bir süre içerisinde bir sermaye oluşturup, daha sonrasında sağlam coinlere yatırım yaparak iyi paralar kazanmamız işten bile değil. E tabi biraz da şans ile Smiley
full member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
şuanda airdroplardan fazla para kazanılmıyor ama hala daha shitcoinerde ışıkvar yobit üzerinden devam ediyorum en azından yobite girmiş coin oda birbaşarıdır Cheesy
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Şu anda airdroplardan gelenler çöp, piyasa çöp, etherdelta çöp.. çöp oğlu çöp..  Şu an ne yapsak ne etsek de o kazançlı döneme dönemiyoruz.. Hepsi o güzel atlara binip gittiler..
full member
Activity: 672
Merit: 100
Kazandığı parayı TL ye falan çevirmediyse kar içinde zarar etmiştir arkadaş. Piyasanın bir ayarı yok ki arkadaş geçen ay ile bu ay arasında dağlar kadar fark var
full member
Activity: 784
Merit: 120
Hayırlı olsun güle güle harca.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Etherdelta mı kaldı artık . Bir ico düzenlediler mundar oldu ondan sonra borsa . Şimdi lider idex artık
jr. member
Activity: 182
Şu an delta falan ölü hiçbir işe yaramıyor yaprak kımıldamıyor.İstesek bile benzerini tekrarlamamız pek mümkün değil.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Tebrik ediyorum, güzel hareket etmişsin. Şuan bu mesajı yazarken bile acaba ne gibi fırsatlar kaçırdık diyorum.  Cry
jr. member
Activity: 532
Bu işlerin hepsi şans meselesi. Shitcoin almak sadece saatli bombayı elinde tutmaya benzer. Bilemezsin ki elinde patlar gider. Sen şanlı zamanında yakalamışsın ve kazanmışsın. Tebrik ediyorum.
newbie
Activity: 84
Şuan etherdelta kullanmak için bayağı bir zengin olmak lazım deposit için 3 dolar gitti ya şaka gibi
full member
Activity: 616
Merit: 118
valla bu piyasada bile ne coinler yürüdü gitti haberiniz yok. yapılabilir hocam bu piyasada
Pages:
Jump to: