Pages:
Author

Topic: 600 tl yi 4,5 ayda 27000 tl yapmak (wolf of etherdelta) - page 8. (Read 999 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 1
Helal olsun sana. 600 TL yi 27000 TL yapmak her babayiğidin harcı değil. Bunu tam olarak hangi tarihler arası yaptın, bunu da paylaşırsan sevinirim. Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Başarılarının devamını dilerim.Kaybetmeyi göze alacağınız bir rakamla trade yapılabilir.500 tl kaybolsa ne olur olmasa ne olur.Ufak meblağları iyi bir takip ve analizle büyütebilirsiniz.Tabi riskli.Tam zamanında çıkmazsanız elinizde kalır çöp olur.Pump geldiği anda tepeye yakın bir yerden çıkmak lazım.
member
Activity: 83
Merit: 10
Hocam umarım başarılı olursunuz ama dediğim gibi bu olaylar aşırı riskli, normal trade gibi değil bana kalırsa marginden bile daha riskli.
member
Activity: 322
Merit: 16
hala listeleniyor aynı şeyi bende denedim farklı coinlere yatırım yaptım. özellikle bounty dağıtımlarını takip ediyorum. dağıtıldıktan bir hafta 10 gün sonra bakıyorum icoda kaça satılmış etherdeltada kaça. tamamen risk alarak ico fiyatının 10'da 1 i 20'de 1i olan tokenlere yatırım yaptım. scam çıkar elimde kalır veya scam çıkmaz borsalara giremez yine elimde kalır veya hacim yaparlar güzel bir borsaya çıkar ico fiyatına ulaşır satar geçerim.
göreceğiz bakalım ne olacak.
member
Activity: 83
Merit: 10
Evet arkadaşlar yanlış okumadınız orda bir 0 fazla değil 600 tl yi yaklaşık 4,5 ayda 27 bin tl yaptım.Bunu okuyanlar ya hocam sallama diye düşünebilir bende böyle bir şey okusam direk öyle düşünürdüm ama okuduğunuzda anlayacaksınız.Şimdi gelelim nasıl oldu bu iş ?

Öncelikle her şey etherdelta denen yüzlerce shitcoinin listelenmeye bile gerek kalmadan sadece contract adres ve decimalını girerek satılabildiği borsayı keşfetmemle başladı.(Sadece eth tabanlı tokenler trade edilebiliyor.)

Bu borsadan sonra airdrop ları keşfettim ve incelemeye başladım.Ve etherdelta da listelenmeyen tokenlerin saçma sapan paralara satıldığını gördüm, abartmadan söylüyorum dışarda yemek yediğinizde verdiğiniz paralara satıyolar tokenleri ama şöyle bir şey var o tokenlerin yüzde 95 i zaten shitcoin, hiç bir geleceği olmayan beş para etmez tokenler.PEKİ BU BEŞ PARA ETMEYEN TOKENLERDEN BEN NİYE ALDIM ?

Airdropları incelemeye başladım, tokenlerin developerlarının sadece para verip satın aldıkları o berbat internet sitelerini inceledim, telegramlarına girdim, developerlar ile konuştum.Ve developerında para olan kendi coini için para verip onu etherdeltada listeleyip daha sonrada coinmarketcap da gözükmesi için gereken günlük hacime ulaşması için coini pumplayabilecek coinleri bulmakla uğraşmaya başladım.NOT: Coinmarketcap da listelenmeniz için günlük belirli bir hacim ve marketcap gerekiyor.

Daha sonra ebtc,litecoingold,ecash,ibtc,ipy ve adını unuttum şuan çoğu piyasada olmayan niteliksiz shitcoini listelenmeden topladım ve developerın yaptığı pump ve ardından oluşan fomo sonucunda çığ gibi yükselen pumplarda sattım.Yalnız bunlar normal trade e benzemez inanılmaz riskli işlemlerdir çünkü developer hacklendik diyip pılını pırtını toplayıp kaçıyor bazende, çok gördüm bu olayı.

Her neyse sonunda 600 tl ile kıyas edildiğinde küçümsenmeyecek bir sermayeye ulaştım, ve artık bu shitcoin işinden çıkıp binance a geçtim, ve projesini çok beğendiğim GVT adlı coini 5 dolar seviyelerinden satoshi olarak 0,00034 falandı o zaman toplamaya başladım.GVT 50 dolara çıktı btc bazındada o zaman 0,0032 di sanırım.

Şuan benim için hatırı sayılır meblağlara ulaştım ve her şey etherdelta ile başladı.Ama şunu söyliyim artık o furya nerdeyse tamamen bitti ve etherdelta zaten tamamen yenilendi artık eskisi gibi shitcoinleri öyle kolay listelemiyorlar.

Bunlar kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Daha fazlası için https://twitter.com/kendine_broker adresinden beni takip edebilirsiniz.
Pages:
Jump to: