Pages:
Author

Topic: 8 Nisan-6 Mayıs Altcoin Fonu (Talep Toplama) ---BOB - page 2. (Read 7001 times)

legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
Biliyorsunuz altcoin piyasası çok hareketsiz geçti, buna rağmen fonda 1 ayda yıllık faizin üzerine çıktık en azından Smiley
İlerisi için konuşmak gerekirse, ne varsa uzun vadede var diyorum ve bu önümüzdeki 3 haftalık yüzde 10 sabit getirili fondan sonra size aylık düzenli ödeme yapacağım bir fonun haberini veriyorum. Fonun kar miktarına göre aylık ödemeleri de değişecektir elbet.
Fon kısa vadeli olunca bir çok ICO'ya katılım sağlayamıyorum, uzun vadeli borçlar da veremiyorum dolayısıyla sadece tradinge kalıyor iş.
Bu fon için taban faiz miktarını da sizlerle belirlemek istiyorum, herkes fikrini beyan ederse çok mutlu olurum, aynı zamanda fonu kitleye yaymak için platform arayışlarım da sürüyor, bakarsınız yabancıların da hoşuna gider, Türk katılımcılar kurucu hisselerin sahibi olur  Wink Cheesy

Mailden detaylı bilgi almak isteyen ve fon hakkında soru sormak isteyenler için: [email protected]

Güncel Fon Büyüklüğü: 3444 mBTC

3 Haftada Sabit %10 Getiri İçin: https://bitcointalksearch.org/topic/bob-sabit-getirili-bitcoin-fonu-8-mays-1-haziran-2016-1450807       (8 Mayıs'da başlayacak)

Edit: Securities bölümünde de 1 aylık bir fon açtım yüzde 10 getirili, yavaş yavaş büyümek istiyorum anlayacağınız Smiley
Destek mesajlarınız olursa güzel olur valla  Wink
legendary
Activity: 1153
Coin-Turk.com
son durum nedir?
full member
Activity: 139
Merit: 100
Acaba güne nasıl rakamlarla uyanacağız
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Bu btc olsun altcoinler olsun fiyat hareketlerinde imkb deki formasyonlar olusuyormudur acaba..Atıyorum ters omuz bas omuz fiyat formasyonları alcalan kama ikili üclü dip ler simetrik ücgenler hatta fiyat hareketini relative strength index ile ölçüp pozitif uyumsuzluk gerçekleştiginde yukarı kalkıs yapıyomudur acaba..
O terimler sistemin bize uydurması fakat illaki oluşur, sonuçda elimizde bir grafik var. Tabiki bitcoin olayı merkezi olmaması biraz etkiliyor. Spekülasyonlardan etkilenen bir yapı ve platformuda internet.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bu btc olsun altcoinler olsun fiyat hareketlerinde imkb deki formasyonlar olusuyormudur acaba..Atıyorum ters omuz bas omuz fiyat formasyonları alcalan kama ikili üclü dip ler simetrik ücgenler hatta fiyat hareketini relative strength index ile ölçüp pozitif uyumsuzluk gerçekleştiginde yukarı kalkıs yapıyomudur acaba..
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
bu kadar durgun zamanda bile kar etmek gerçekten büyük başarı bu arada tablo içinde ayrı bir teşekkür ediyorum Smiley
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Güncel Fon Büyüklüğü: 3200 mBTC

Güncel getiri tablosu şu şekilde :

legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Harbiden helal olsun hocam birtürlü yakalıyamadım fonlarınızı nasip değilmiş. Başarılarınızın devamını dilerim.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

Bob helal olsun Smiley başarılar dilerim. Yatırımcılarından biri olarak gurur duydum. Yeni fonda aynen devam hatta imza gelirimi üstüne ekleyeceğim inşallah.
legendary
legendary
fon ne durumda yaw.

Bob bir işlem yaptın bıraktın mı? ay sonuna kadar bekliyormuyuz, yoksa arada al-sat yaptın buraya mı yazmadın...

açık pozisyonlar var hocam, dişe dokunur bir değişim olunca paylaşacağım sizlerle
açık pozisyonlarda umut olursa kapatmayın dostum.fon dan ayrılmak isteyeneleri süre sonunda yeni gelenlerin parasıyla ödersiniz. devam etmek isteyenlere pozisyonu kapatabiliyorsanız karpayı verip devam edersiniz.
Piyasa berbat durumda herkes yavaş yavaş  btc ye çekilmeye başladı.
Avlanma yasağı başladı ama ortada balina yok. 
Beklemekten başka yapacak bir şey yok.  Açık pozisyonda kaldı genelde herkes.
İnşallah  en yakın zamanda işleminiz gerçekleşir.

İnşallah hocam dediğiniz gibi tradingin tadı kalmadı son zamanlarda, proje üretmek lazım artık. Şöyle 8 10 bitcoin toplasak forumca bir şeyler yapılacak aslında.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
fon ne durumda yaw.

Bob bir işlem yaptın bıraktın mı? ay sonuna kadar bekliyormuyuz, yoksa arada al-sat yaptın buraya mı yazmadın...

açık pozisyonlar var hocam, dişe dokunur bir değişim olunca paylaşacağım sizlerle
açık pozisyonlarda umut olursa kapatmayın dostum.fon dan ayrılmak isteyeneleri süre sonunda yeni gelenlerin parasıyla ödersiniz. devam etmek isteyenlere pozisyonu kapatabiliyorsanız karpayı verip devam edersiniz.
Piyasa berbat durumda herkes yavaş yavaş  btc ye çekilmeye başladı.
Avlanma yasağı başladı ama ortada balina yok. 
Beklemekten başka yapacak bir şey yok.  Açık pozisyonda kaldı genelde herkes.
İnşallah  en yakın zamanda işleminiz gerçekleşir.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
fon ne durumda yaw.

legendary
fon ne durumda yaw.

legendary
küçük bir sorum olucak
ortalama 2 ayda 1 BTC ye ne akdar kazanım sağlıyoruz

2 ay önce 1 btc verseniz totalde 2,5 btc olmuştu herhalde, yanlışsam düzeltin lütfen
legendary
Activity: 1153
Coin-Turk.com
fon ne durumda yaw.

hero member
Merit: 500
küçük bir sorum olucak

onun  için ortalama da olsa bir rajkam vermek mümkün değil bence. kimi zaman zarar edersin  , kimi zaman ummadık miktarda kar.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
küçük bir sorum olucak
hero member
Merit: 502
imzalardan toplayıp bende biraz destek olurum çok fazla olmasada bi şeyim dokunur
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Anapara korumalı bir fon olursa uzun soluklu yatırım yapılır tabikide bide belli dönemlerde kar payı ödemesi gibi şeyler yaparsan tadından yenmez bob Cheesy
Pages:
Jump to: