Pages:
Author

Topic: 8 Nisan-6 Mayıs Altcoin Fonu (Talep Toplama) ---BOB - page 3. (Read 7001 times)

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

havelock tarzı yerler listeleme ücreti alıyorlar, zaten bundan sonra daha uzun vadeli olacağı için her şey kolaylaşacak diye düşünüyorum.
2 aylık bir sürece para yatıran olur mu misal?

Ben yatırırım. Özellikle benim gibi öğrenme aşamasındaki bir çok forum üyesi yatırım yapar diye düşünüyorum.
Hatta yine ana para korumalı olursa fon büyüklüğü daha da artacaktır
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
nxt ve benzeri sistemde veya tamamen yeni bir coin kurulduğunda en temel sıkıntı coin fiyatının stabil olmaması nedeniyle aslında fonun değerinin de değişeceğidir.

yani siz 1000 Bobcoin karşılığı 2 BTC topladınız. Yani 1 Bobcoin = 0,002 BTC. Bobcoin de Yobit üzerine alım-satım da Bobcoin bedeli oldu 0,003. Ama sizin fonun değeri 2.5 BTC. 0.5 BTC nereden gelecek? veya tersi Bobcoin değeri oldu 0,0002, fon bedeli oldu 0,2 BTC

Veya siz fonun gelirini Bobcoin ile dağıtmak istiyorsunuz. fiyatı değişen bir coin üzerinden dağıtımda sürekli dağıtım bedeli değişebilir.

bu nedenle trade edilmeyen ve fon tarafında bire bir karşılığı olan bir çözüm yapmak lazım. bunun içinde yeni bir coin yerine halleybtc gibi olabildiğince basit ve btc temelli bir site yapılabilinir.

veya havelockinvestment gibi yerlerde hisseler satışa çıkabilir.

havelock tarzı yerler listeleme ücreti alıyorlar, zaten bundan sonra daha uzun vadeli olacağı için her şey kolaylaşacak diye düşünüyorum.
2 aylık bir sürece para yatıran olur mu misal?
legendary
Activity: 1153
Coin-Turk.com
nxt ve benzeri sistemde veya tamamen yeni bir coin kurulduğunda en temel sıkıntı coin fiyatının stabil olmaması nedeniyle aslında fonun değerinin de değişeceğidir.

yani siz 1000 Bobcoin karşılığı 2 BTC topladınız. Yani 1 Bobcoin = 0,002 BTC. Bobcoin de Yobit üzerine alım-satım da Bobcoin bedeli oldu 0,003. Ama sizin fonun değeri 2.5 BTC. 0.5 BTC nereden gelecek? veya tersi Bobcoin değeri oldu 0,0002, fon bedeli oldu 0,2 BTC

Veya siz fonun gelirini Bobcoin ile dağıtmak istiyorsunuz. fiyatı değişen bir coin üzerinden dağıtımda sürekli dağıtım bedeli değişebilir.

bu nedenle trade edilmeyen ve fon tarafında bire bir karşılığı olan bir çözüm yapmak lazım. bunun içinde yeni bir coin yerine halleybtc gibi olabildiğince basit ve btc temelli bir site yapılabilinir.

veya havelockinvestment gibi yerlerde hisseler satışa çıkabilir.
legendary
bizde deneyelim, tekrar para toplama nezaman yapacaksınız?

1 Mayıs'da tahmin ediyorum başlarım
hero member
Activity: 742
Merit: 501
bizde deneyelim, tekrar para toplama nezaman yapacaksınız?
Zz
legendary
bu işlerden harbiden para kazanılıyormu

Hangi işlerden

Alt-coin alım satımını kastediyor sanırım.
Evet BOB abi bu işi beceriyor. Takdir ve hayranlıkla izliyoruz. Allah nazarlardan saklasın.
legendary

Hangi işlerden
hero member
Activity: 742
Merit: 501
member
Activity: 84
Merit: 10
Şu an sadece sizi izleyebiliyorum umarım bir dahaki fona katıla bilirim.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
hocam 6 mayıstan sonra bi fon daha yapacak mısınız
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bob hocam. Merak ettim konunuz sessiz kalmış uzaktan izliyorum ama. Nedir durumlar? Ara mı verdiniz?
legendary
Altcoin fonunu bir platforma taşımak istiyorum qora, nxt gibi
bunun için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

Geçen gün bir başka konuda tartışması olmuş, mhanbostanci bir başka fon'a premined coin çıkarın demişti. Bence bir coin çıkarsanız daha güzel olur.

amber gibi diyorsunuz sanırım

yok amber gibi değil.
şu konuda geçmişti muhabbet : https://bitcointalksearch.org/topic/cryptomeriancom-cryptomerian-investment-private-crypto-fund-1432876
daha çok coinomat coinoindex gibi.

anladım ama 2 3 btclik bir fon için 0,5 btc harcamak pek mantıklı değil ama sadece türkçe bölümünde olmayan herkesi çekecek bir proje olursa yobit'de falan exchange yapılabilir, ya da böyle bir harcama yapıp bir premine coine sahip olan için fon işletebilirim. Kişi sayısı artarsa ödeme yapmak da zorlanmıyım dedim ama şu anda sıkıntı yok gibi Smiley

Ben kendi coin ini kendin yap howto larından birini deniyorum şu sıralar. Becerebilirsem coin'i ben yapayım. Smiley

özelden konuşalım mı? Smiley
Zz
legendary

Geçen gün bir başka konuda tartışması olmuş, mhanbostanci bir başka fon'a premined coin çıkarın demişti. Bence bir coin çıkarsanız daha güzel olur.

yok amber gibi değil.
şu konuda geçmişti muhabbet : https://bitcointalksearch.org/topic/cryptomeriancom-cryptomerian-investment-private-crypto-fund-1432876

anladım ama 2 3 btclik bir fon için 0,5 btc harcamak pek mantıklı değil ama sadece türkçe bölümünde olmayan herkesi çekecek bir proje olursa yobit'de falan exchange yapılabilir, ya da böyle bir harcama yapıp bir premine coine sahip olan için fon işletebilirim. Kişi sayısı artarsa ödeme yapmak da zorlanmıyım dedim ama şu anda sıkıntı yok gibi Smiley

Ben kendi coin ini kendin yap howto larından birini deniyorum şu sıralar. Becerebilirsem coin'i ben yapayım. Smiley
legendary

yok amber gibi değil.

Zz
legendary

yok amber gibi değil.
legendary

Zz
legendary

legendary
onlar coin değil mi?biraz açıklayabilir misin?

coin evet ama biraz donanımlı coinler. sadece para da değil bir platform gibi, borsa, market, kitle-fonlama vs.

https://nxt.org/
hero member
Activity: 784
Merit: 500
onlar coin değil mi?biraz açıklayabilir misin?
legendary
Pages:
Jump to: