bilgiler için teşekkür ederim. sanırım google işi artık paraya dökmüş bu yüzden yandex'e salça olmak gerekiyor.
ssl işlemini yaptıktan sonra ne admin paneline ne de siteye erişebiliyorum. "Bu sayfa çalışmıyor." hatası veriyor. bir yerde yanlış mı yaptım yoksa yönlendirmede sıkıntı mı oldu. bilgisi olan var mı bu konuda?
Hocam kusura bakma yeni gördüm ne oldu çözüldü mü?
GoDaddy kadar aşağılık şerefsiz bir domainName reg firması yoktur,
Yenileme dönemi gelince kat kat fazla ücret talep eder. Hele ki .com değil .net .org sahibiyseniz seneye ne kadar ödeyeceğiniz meçhul.
Kupon, kod, promosyon ayakları ile müşteri çekip bir sonra ki ödeme döneminde kat kat fazlasını alan bir firma. Ucuza kaçayım derken daha fazla para ödersiniz.
Konuyu açan arkadaşa emek verip anlattıkları için teşekkür ederim . Yeni başlayanlar için faydalı olabilir.
Ben bu
cinlikler için teşekkür edemeyeceğim arkadaşa.
Götten uydurma site için git 8TL ye aldığın alan adının adres bilgilerini de sıkma adres yazarak al sorun değil.
Ya kazaen o web sitesi tutarsa ne yapacaksın? Bir dene bakalım whois bilgisini değiştirmeye çalıştığında ne yapıyor adamlar sana?
herifler nihai ödeme çıkan kredi kartının bir tc vatandaşı olduğunu tesbit edemeyecek mi? açtığın hosting e nereden FTP uploadı olduğunu anlamayacak mı?
Siteye hangi ülke IP adreslerinden gelindiğini göremeyecek mi?
Bu Domain Registrar firmalarının al birini vur ötekine. Alayının yaptığı vatandaşı söğüşlemek.
8 TL ye alan adı olamaz. Neden? çünkü ICAN a .com başına ödedikleri rakam 6 dolar.
bunu senden çıkaracak öyle yada böyle.
Gerçekten bir proje yapıyorsanız;
sahte adresle ve vpn ile Alan adı almayın.
uydurma yöntemlerle ücretsiz vps açmaya uğraşmayın.Hocam sakin. Görende FBI'ı hackledik sanır.
Türkiye başvurular için com alan adları için şuan ki kampanya 12 TL. İster onunla 12 TL den alırsın ister bununla 8 TL'ye alırsın ister hiç almazsın. Konuyu da senin teşekkür etmen için açmadım zaten.
ICANN kendisi domain satmaz. Bayilik ve şirketlere akredite verir. 6 Doları nereden çıkardın?
com ve net domainler uzun zamandır Verisign tarafından satılıyor. Peki Verisign bil bakalım hangi şirketin sahibi?
Onu da ben söylemim Verisign + Godaddy yaz bulursun aralarındaki bağı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Son notum da "Godady uzatma ücreti çok alıyo abi yea" diyenlere
Otomatik ödeme kapatma var. Onu kullan kardeş. Godady hiç bir zaman .com domain için mesela Güzel hosttan fazla ücret aldığını görmedim