TEVELLÜT 1983...Benden yaşlılarda var aramızda
Yaşlı dediğime bakmayın yaş almak güzel birşey...
KUKALI SAKLAMBAÇ...SALÇALI EKMEK...TSUBASA... Aç parantez ( Özellikle yaz tatilinde sabah 9 gibi kalkılır kahvaltı yapılır 10 da TV başına 11 gibi falan mahallede MİKASA 9 KAT efsane toptu onunla okul bahçesinde veya sokakta futbolllll... Lan kolun kırılır , başın yarılır, düşersin vs vs insanın dilinin altı yarılır mı? benim yarıldı. Efsane benim boy fazla uzun değildi çocukken ha şimdi 1.90 mı yine değil anasını satıyım 1.70 'yi geçemedik ya
neyse okulun bahçesinde top oynuyoruz bi top geliyor ben kafaya çıkıyorum ama nasıl kafayı vurdum mu kaleci falan hak getire yine aç parantez parantez içinde parantez oldu (Gençlerbirliği Yıldız Takımdaydım) tam o kafayı vuracakken insan azmanı çocuk aynı yaştayız benden 15 cm uzun galiba dizi çeneme bi geldi ağız açık dil dışarda , o dişler bi kestimi dilimin altını... Hemen acilen poliklineğe gittik doktor güldü böylesini ilk defa gördüm diye. Amma uzattım ama konuşma dedi 10 gün ha durduk mu duramadık 3 gün sonra dikişler attı yine acile kapa parantez )
90'larİlk aşklar... (yok böyle birşey)
Walkman hatta SONY...CASİO 5... 8086 Personel Computer...90 sonrası hüzün... Milenyum denen lanet şey, Tüm TV kanalları ilk defa Milenyuma giren şehirden başladılar Canlı yayınlara... Sonrası boktan, boka sardı işte
Yazamadığım o kadar daha çok şey var aslında ama He-Man mesela, Bisiklet (Büyük anısı var) , İlk Öpücük (Asıl hikaye bu ama)
Şimdilerde işte o anıları yaşamak ve yaşatmak için dostlarımdan kopmuyorum, Plak ve kaset albümüm var, Haydaaa taso vardı amk, hatta gazoz kapaklarından oyun oynardık (Misket zor bulurduk). Konserve kapağından KAYPAK yapardık, Angara'da KAYPAK derdik biz, sağdan soldan eski binalar hep tek tek yıkılırken aslında bizim gençliğimiz hayatımız yıkılıyormuş farkına varmadık ama biz o inşaatlar'dan çimento çalardık ki o kaypak iyi kaysın sert olsun. O eski yapıların bahçelerine dalardık mesela... Ankara Yenimahalle'de doğdum büyüdüm ve yaşıyorum hala orada ( oooo fena ifşa olduk) orada böyle 3-4 katlı eski evler bahçeli falan envayi çeşit mevye vardı DALARDIK oydu hikayemiz. Kaypak'dan buraya geldik ya...
Bu başlığı açan derdini seveyim
@wolwoo kulakların çınlasın daha yazacağım da yeter da dedim valla
Bu 1.postum olsun Hikayeme yarın devam edeceğim....