Pages:
Author

Topic: 9 AY DOLDU ARTIK DOĞUM ZAMANI GELDİ. (Read 406 times)

full member
Activity: 387
Merit: 186
February 24, 2018, 05:05:34 PM
Valla her şeyden ziyade ben bizden gelen olumlu açıklamaya şaşırdım  Grin Her neyse umalım da Venezuela eline yüzüne bulaştırmadan hakkıyla bu işin altından kalksın, sağlam coinler de ne kadar coşacaksa coşsun artık.
full member
Activity: 602
Merit: 118
February 24, 2018, 02:16:14 PM
Bizim ülke coin çıkartsa %90 ını kendine saklar sonra satıp dururlar piyasasını bitirirler. Bu olayı akp ekibi yaparsa iyi para toplar hemde iyi düdüklerler milleti. Bence yapsak da çok işe yaramaz. Adamların bi amacı var petrol rezervi ve sanal paralarını bağdaştırmış. Bizim neyimiz var hiç bişeyimiz yok sadece parayı severiz gerisi önemli değil

olur mu hocam bizde din Allah ktap densin çıkarılacak cryptoparayı almak sahiplenmek  ne kadar sevap densin. vatan millet sakarya densin bak bakalım bitcoine balon diyen saadet zinciri diyenler neler yapacak. sen daha almaya fırsat bulamazken onlar kapatırlar.. bizde sömürülecek duygu var. petrolde ne ki???
member
Activity: 97
Merit: 10
Renewable Energy Cryptocurrency
February 24, 2018, 01:28:26 PM
Petro hakkında çok şey yazılmaya başladı.guzel yatırım topladı. Bu coin in ortası olmaz ya çok çok iyi yerlerde götürüsüz devrim olur.yada çok çok kötü dibi görür çok kişiyi üzer ortası olmaz yani
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
February 23, 2018, 04:43:56 PM
Eğer Maduro denilen otobüs şoförü bir kukla değilse ve oluşum fikri bilinçaltına dışardan sokulmadıysa the economist ile bir alakası yok göt kurtarma çabaları.
Ben ilk fitilin iskandinav ülkelerinden cıkacagını bekliyorum venezuella olması ilginç olur Smiley Bu yaptıkları olay eğer başarılı olursa altın çağa giriyoruz demektir kemerleri sıkı tutun.
İskandinav ülkeleri bir çok konuda (medeni yaşam gibi) dünyanın kalanından ileri olsalar da finans teknolojisi anlamında çok gerideler. Bizim kullandığımız şekilde internet bankacılığı yeni yeni yaygınlaşmaya başladı mesela, çağa adaptasyon hızları biraz düşük, koskoca Nokia'nın ve Saab'ın bitme sebeplerinden birisi de budur, ikisi de fiilen devam ediyor ama Finlandiya ve İsveç'le değil. O nedenle ben kripto teknolojisi konusunda atılımı daha aktif gördüğüm için İsviçre'den bekliyorum, şimdiden İsviçre menşeili veya ortaklı projeleri görüyoruz..
full member
Activity: 238
Merit: 100
February 23, 2018, 04:08:15 PM
Ben şahsen bu Maduro'nun hırsına hayranım, bu adam bu işe de okey dediyse benim gözüm açık gitmez artık net. Belki tutar belli olmaz ama eğer venezuela kripto işini bu adam varken tutturamazsa daha da tutturamaz.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
February 23, 2018, 03:23:28 PM
Petro sayesinde eline aldıkları yatırımın bir kısmını gerçek paraya dönüştürdüler sanıyorum. Piyasadaki kurların düşmesinin bununla alakalı olduğunu düşünüyorum. Eğer başlığı açan arkadaşın yazdığı gibi gerçekten bir vurgun amaçlandıysa vay halimize diyorum, başka da söylenecek söz yok.
member
Activity: 406
Merit: 11
February 23, 2018, 02:44:23 PM
Enteresen bir şekilde Cumhurbaşkanı ekonomi danışmanlarından birisinini petro ya desteği geldi.
Tahminim Petrol alımında ödemeleri petro ile yapacaklar.
full member
Activity: 364
Merit: 102
February 23, 2018, 02:38:10 PM
çok güzel anlatmış arkadaş. pedro'nun arkadasını doldurabiliceklermi gerçekten. ben pek ihtimal de vermiyorum ki devletlerin eliyle bu şekil projeleri de desteklemiyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
February 23, 2018, 02:36:47 PM
Bizim gibi teknoloji ve bilime önem veren , rüşveti, adam kayırmayı kesinlikle kabul etmeyen , eğitimin , sağlığın vs. ücretsiz olarak halka sunulduğu, inşaat gibi sektörler yerine bilimsel araştırmaların sınırsız desteklendiği, ezberci eğitim yerine bilimsel , akılcı eğitimin tercih edildiği, demokrasinin üst seviyede gelişim gösterdiği, hukukun bağımsız olduğu, medya nın tarafsız olduğu , yasama , yürütme ve yargının tamamen bir birinden bağımsız olduğu , düşüncenin bir suç değil bir özgürlük olduğunu kabul eden bir ülke yerine Venezualla'nın bu konuda çalışma yürütüyor olmasını kınıyorum , kendimize bakmadan muhtemelen bu kadar yakın tanıdıklarına göre asker arkadaşı oldukları Madura'yada saydıran  , ülkeyi tabir yerindeyse eşeğin bir yerlerine sokup çıkaran forumdaşlarımı da selamlıyorum. iyi ki varsınız .
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
February 23, 2018, 02:35:58 PM
Günlük hayatta resmi olarak kullanılacak kripto paranın Venezuelladan çıkmış olması tamda Bitcoinin ve kripto paraların çıkış amacına ve ruhuna uygun bence. Venezuella kapitalist düzen mağduru bir ülke, belki de Venezuella seçilmiş bir ülkedir. İlk olarak dünyayı sömüren sisteme sahip ülkelerden çıksaydı tuhafıma giderdi açıkçası. Petro’nun başarılı olması Dünya düzeninin ekonomik anlamda değişebileceğine dair diğer fakir ve yüzyıllardır sömürülmüş halklar için bir umut ışığı olur. Kripto paraların geleceğine inanan her yatırımcının kâr gözetmeksizin desteklemesi gerekir.
full member
Activity: 532
Merit: 151
February 23, 2018, 02:01:53 PM
Eğer petro istenildiği gibi işlerse venezuela deneme tahtası olmuş olacak bunu gören diğer ülkeler belki daha rahat somut adamlar atabilecek umarım eline yüzüne bulaştırmaz maduro zaten bu son şansı gibi
newbie
Activity: 98
Merit: 0
February 23, 2018, 01:13:21 PM
Bu Petro arkadaş, Çin destekli bit ürün söylentileri dolaşıyor.

Yani tek başlarına yiyebilecekleri bir halt değil.

TR açısındansa ADAMLAR 735 M DÖLAR PARA YAPMIŞ LAN? ÜSTÜNE BİR DE VERGİ KOYARIZ KARDEŞİM BİZ BUNUN WIN KERE WIN ...

Mantığıyla hareket etmezlerse ben de bu ülke hakkında bir bok bilmiyorum.

member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
February 23, 2018, 01:09:21 PM
Venezuella başkanında ruh var, ülkesi için birşeyler yapma istek ve arzusu var. Adam ilk harekete geçen devlet olacak neredeyse. Bu ruh ile başarılı olacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
February 23, 2018, 01:00:58 PM
saçma salak bir ülkede olsa bir ülkenin bu sistem üzerinde kendi kaynaklarını pazarlaması oldukça iyi aslında.
dediğim gibi tek sorun sikko bir ülkenin dünya ekonomisinde yeri yok nerdeyse opet ülkesi olmasına rağmen tabiki ambargonunda etkisi yadsınamaz ki amaçta bunu delmek.
bakalım şimdide altınlarını pazarlıcaklarmış . şeffaf bir denetim olursa değer kaybı olmaz ama şeffaf olmazlarsa bu sisteme çok büyük bir risk taşıttırdığı bir gerçek.
full member
Activity: 504
Merit: 120
February 23, 2018, 12:57:43 PM
Petro tam anlamıyla çöp. Medet umduğunuz şey buysa çok yanlış yerdesiniz. Sıkışan ekonomisine biraz kaynak sağlamak isteyen bir dingilin son çırpınışı. Kendi para birimiyle satış yapmıyor, ülkesindekilerin döviz alması yasak. Haliyle ülkedekiler istese de petro alamıyor. Günlük yaşamda kullanım felan denilmiş. Adam kendi ülkesine satış yapmazken günlük yaşamda nasıl bir kullanım bekliyorsunuz?
full member
Activity: 770
Merit: 103
February 23, 2018, 12:46:12 PM
batmış venezuella ekonomisini kurtarmak için çırpınışlardan ibaret bunlar. ne kendilerine ne de başkalarına hayır gelmez. ortada bir sürü ico varken bunlarla uğraşmöaya değmez
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 23, 2018, 12:45:16 PM
Venezuella eğer bu işe ciddi eğilirse petro değerlenebilir.Sonuçta karşımızda bir devlet var ve bu devlet blockchain felsefesine yakın görüşleri içinde barındıran bir halk'dan oluşuyor.Ezilen sömürülen emeğe sahip çıkan venezuella, kapitalist düzene karşı başkaldırısını ekonomik yaptırımlarla yaşıyor.Bu devletin krizden çıkışı burada görmesi ayrıca güzel.Diğer devletlerde bu yolu izleyebilirler.
member
Activity: 364
Merit: 10
February 23, 2018, 12:27:42 PM
Venezuela'nın adımlarının sağlam olması gerçekten piyasa için oldukça önemli bir adım. Benim fikrimce bu iş üzerinde oldukça duracaklar bu saate kadar sömürülmüş ezilmiş bir ülke olarak bu fırsatı değerlendirecekleri düşünüyorum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
February 23, 2018, 12:27:16 PM
Venezuela batık bir ülke bir kurtuluş yolu arıyor sadece. Petro nunda başarılı olacağını düşünmüyorum. Teknolojiye yatırım yapmak söyle dursun , açlık ve issizlik hat safhada .
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
February 23, 2018, 11:57:53 AM
Bizim ülke coin çıkartsa %90 ını kendine saklar sonra satıp dururlar piyasasını bitirirler. Bu olayı akp ekibi yaparsa iyi para toplar hemde iyi düdüklerler milleti. Bence yapsak da çok işe yaramaz. Adamların bi amacı var petrol rezervi ve sanal paralarını bağdaştırmış. Bizim neyimiz var hiç bişeyimiz yok sadece parayı severiz gerisi önemli değil
Pages:
Jump to: