Pages:
Author

Topic: 9 AY DOLDU ARTIK DOĞUM ZAMANI GELDİ. - page 2. (Read 406 times)

sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
February 23, 2018, 11:43:17 AM
Devletlerinin kendi çıkarlarını düşüneceklerini tahmin ediyorum öncelikle, Bu yüzden petroyu bir para kaynağı değilde teknoloji olarak görürlerse venezuela için daha hayırlı olur bence.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
February 23, 2018, 11:42:35 AM
Türkiye devleti olarak biz de coin çıkarsak harika olurdu. Hem güzel para toplanırdı, hem de bu işin öncülerinden biri olurduk ama sanmıyorum ki öyle bir atılım olsun.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
February 23, 2018, 11:25:51 AM
Bu coinin başarısı diğer ülkelere de örnek oluşturur ve kervana başka milletler de katılırsa siz o zaman görün curcunayı. Allah hayır etsin bakalım Petro coin bize neler gösterecek  Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
February 23, 2018, 10:40:26 AM
petrole dayalı ekonomi bitmek üzere ama elektrikli araçlara geçiş sürecinde yine de iş yapabilir. koca ülkeyi batıran adamların kriptoda başarılı olacakları da muamma! paraya çok sıkışık olduklarından bir rahatlama seçeneği olarak görmüş olabilirler, petrol kuyularını kamulaştırıp kapitalizme savaş açanların bir çeşit özelleştirme girişimi sanki Cheesy Wink
full member
Activity: 252
Merit: 103
February 23, 2018, 09:00:25 AM
kripto paralara dünya yavaş yavaş alışmaya başladı yeni bir dünya bekliyor bizi ama bence yatırımı çok yalnış yapmış vezuela hükümeti bence geridönüştürülebilir enerjiye yönelmeliydi ödemeleride sadece kripto parayla kabul etiğini düşünsenize sektör nasıl kalkınırdı bir anda ama işte naparsın bunada şükür
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
February 23, 2018, 08:56:37 AM
Hocam valla bizim ülkede ne yapıldığını anlamış değilim birisi desteklemez 2 gün sonra diğeri çıkar kripto paraları destekleyeceğiz der bu ne yaman çelişkidir anlamadım valla.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
February 23, 2018, 06:54:33 AM
Bu tarz bir para fikri her zaman vardı zaten bitcoin gökten zembille inmedi dolayısıyla ileride büyük ihtimal kripto para kullanılacak uluslara özel paralar değil.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
February 23, 2018, 06:37:15 AM
Eğer Maduro denilen otobüs şoförü bir kukla değilse ve oluşum fikri bilinçaltına dışardan sokulmadıysa the economist ile bir alakası yok göt kurtarma çabaları.
Ben ilk fitilin iskandinav ülkelerinden cıkacagını bekliyorum venezuella olması ilginç olur Smiley Bu yaptıkları olay eğer başarılı olursa altın çağa giriyoruz demektir kemerleri sıkı tutun.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
February 23, 2018, 06:19:59 AM
Ne kadar negatif haberler çıkmaya başlarsa başlasın bir tarafı da olumlu gidiyor gerçekten .
Yeni bir çağ açılacak Kripto paralar sayesinde . Yanında olanlar herşekilde karlı çıkacak. 

Venezulla şu an için darboğazın eşiğinde diye biliyorum . Belki yanlışım vardır . Ki son hamlelerini oynuyor olabilir . Bakalım göreceğiz neler olacak ..
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
February 23, 2018, 06:13:24 AM
Hani 1980 lerde yayımlanan ekonomist dergisinin kapağındaki o resim varya.
O bu sene büyük ihtimal ile gerçek olacakmış gibi görünüyor.
Venezuela’nın petrol rezervini dayandırdığı kripto parası ve yeni çıkaracağı petrogold eğer başarılı olursa.
Ve Günlük yaşamda bir para biri olarak kullanılmaya başlanırsa.
Sanırım tüm sağlam coinler fena bir fırlama gerçekleştirecekler.
Çünkü bu coinlerin arkasındaki teknolojik yapı ve vizyon, petrol ve altından daha değerli.
Genel anlamda Global ölçekte düşünülmüş projeler var.
Özellikle etherum yapısı gereği şuan 100 gr çekirdek parasında olduğunu görürüz.

Diğer yandan korktuğum nokta venezuelanın gerçekten bu kripto paranın altını doldurabilecekmi sorusudur.
Belkide bunu bir vurgun olarak görüyordur amacıda sadece para kasmaktır Cheesy
Belkide paranın arkasında hiçbirşey yoktur.yani rezerv falan hikayedir.
Umalım bu gelişmeler 1988 deki o kapağa gölge düşürmesin.

edit:Türkiye petronun çok iyi bir para birimi olacağını açıklamış.
cumhurbaşkanı baş danışmanı.
https://uzmancoin.com/petro-turkiye/
Pages:
Jump to: