Pages:
Author

Topic: +9 ucube twitter fenomen itemleri. - page 2. (Read 916 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
December 12, 2018, 08:31:36 AM
bunlar benim kendi araştırmalarım gibi, bana inanmak zorunda değilsiniz gibi, ben sadece bilgi veriyorum gibi sözleri boldur.
member
Activity: 233
Merit: 10
December 12, 2018, 06:33:36 AM
harbiden bu adamlar şaka gibi rookie diye bi eleman var adam hiç bişeyden anlamıyordu başlarda şimdi grafik falan atıyor onuda kendi cızmıyor baska bi arkadasından alıp atıyor grafikler saka gibi 2 cizgi ceken trader olmus amk ulan senelerimizi vermişiz borsaya biz cizemiyoz grafik bu işler bu kadar kolaymı ya ocakta piyasaya giren adam ustad olmuş biraz daha dussun fiyat sunlarda silinip gitsin piyasadan hala konusuyolar bos bos
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
December 12, 2018, 02:52:39 AM
Cheesy Evet bir kaç bin takipçiye ulaşınca bi tarafları kalkıyor hemen işte bir kitap satma olayları,paralı eğitim videoları,Hatta proje bile yapıp yarıda bırakan var hele bu cülcüoğlu yok mu !

Cülcül bu işin basından beri 2017 subat mart falan pump dump işi yapiyor hatta bir ara nexpara diye bir saçmalık cıkarmıslardı bu lavukda onun danışmanlıgını ve reklamlarını yapıyordu. Piyasadan da iyi para toplamış sonrasında devlet çökünce üstlerine her biri bir tarafa kaçmıştı. Sahi ne oldu orda toplanan paralar alabilen falan varmıHuh?
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 12, 2018, 02:30:29 AM
Cheesy Evet bir kaç bin takipçiye ulaşınca bi tarafları kalkıyor hemen işte bir kitap satma olayları,paralı eğitim videoları,Hatta proje bile yapıp yarıda bırakan var hele bu cülcüoğlu yok mu !
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
December 11, 2018, 01:35:35 PM
Bu twitter fenomenleri hep böyledir. Hiçbir zaman inanmadım da bunlara pekte takipte etmiyorum. Yani adam önce alıyor düşükten sonra diyor ki bu coin yükselecek bir anda o söylediğini göstermek içinde biraz alım yapıyor ondan sonra millet gaza geliyor. Yükseliş başlıyor sonra milletin eline veriyor. Milletin gazını alıveriyor.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
December 11, 2018, 12:31:23 PM
SOn zamanlarda internetin ve internet reklamlarının artışıyla hangi twitter veya herhangi platformda bulunan hangi fenomene güvenmeliyiz ? Cevap hiçbirine çünkü kendilerine düşen payı alıp kenarı çekiliyorlar olan onlara inananlara oluyor.DIkkat etmekte fayda var.
full member
Activity: 332
Merit: 108
December 04, 2018, 12:05:50 PM
Bu salaklar daha bitcointalk kullanmaktan aciz. Hiçbiri de 2 yıl öncesinde yoktu. Çete gibi çalışıyorlar, birbirlerini rtleyip takipçi kazanıyorlar. Şu anda da pişkin pişkin yt değildir dedik diyorlar.

Ama bu salaklardan birileri çok fena patlayacak. Evini barkını kaybeden biri bunlardan birini yolda giderken patlatırsa hepsi göt korkusundan hesaplarını kapatır. Özellikle kadınlar da var aralarında ve ne kadar ciddi bir iş yaptıklarının daha farkında değiller!
full member
Activity: 518
Merit: 100
December 04, 2018, 11:20:36 AM
Aga sımdıye kadar acılmış en yararlı başlıklardan bılgılerden bır tanesı helal olsun ınsallah bu mk evlatlarını herkes görurde kanmaz helekı o hırozakaaymış mırozakymış denılen adi veledeee a... s.... cocugu htb de bıton ınsanı ki turk yabancı vsvs bırcok dılde shılledı herkesı gömdu ıcerı yanı tam dayaklk adam sımdı baska ıslern pesındee crptokemal de aynı seyın lacıvertıdır amman kımse kanmasın bunlara.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
December 04, 2018, 08:08:14 AM
Takipçisi çok olana "fenomen" diye hitap edilmesini doğru bulmuyorum. Twitterda özellikle takipçiyi artırmanın onlarca basit yolu var. Hergün de öyle ortaya 5-10 twit attın mı al sana etkileşim. Sonra çoluk çocuğun adı fenomen oluyor durduk yere. Yalan dolan çoğu. Gülüp geçmek için bile takip edilebilirler...
member
Activity: 532
Merit: 22
December 04, 2018, 07:22:20 AM
Obsidian (kısa samsun) diye bir geri zekalı var. O neler saçmalıyor diye baktım. Twitter'a 3-4 günde bir birşeyler saçmalıyor. Gvt ve bir coin de terste kalmış onu yazmış. Millet altına Hocam üstad gibi ünvanları veriyor ya o daha bir garabet. Piyasa bı yesillensin, yükseliş başlasın hemen çıkarlar meydana mantar gibi. Kanmayin bu gerizekalilara

O obsidian beni engellemişti zamaanında.Baya mallanıyorlar ya.Öyle böyle değil.Saçma sapan şeyler söylüyorlar ama insanlar tarafından takip ediliyorlar çok ilginç.Çoğunun bir birlerinin kopyası olduğunu düşünüyorum.

O mal benide engellemisti. Baktım bir iki Twitte saçmalıyor. Bir iki soru sorup altına eleştiri yaptım sikik beni engellemiş. Zoruma giden de bu tip salaklara bir sürü inanıp soru soran var.

Bir gün diyor ki; grafik bilmem ben bam bam diyor.
Bir başka sefer bu aptala (kısa samsun) coin soruyorlar grafiğe bakmam lazım diyor.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
December 04, 2018, 07:14:23 AM
Obsidian (kısa samsun) diye bir geri zekalı var. O neler saçmalıyor diye baktım. Twitter'a 3-4 günde bir birşeyler saçmalıyor. Gvt ve bir coin de terste kalmış onu yazmış. Millet altına Hocam üstad gibi ünvanları veriyor ya o daha bir garabet. Piyasa bı yesillensin, yükseliş başlasın hemen çıkarlar meydana mantar gibi. Kanmayin bu gerizekalilara

O obsidian beni engellemişti zamaanında.Baya mallanıyorlar ya.Öyle böyle değil.Saçma sapan şeyler söylüyorlar ama insanlar tarafından takip ediliyorlar çok ilginç.Çoğunun bir birlerinin kopyası olduğunu düşünüyorum.
jr. member
December 04, 2018, 07:09:41 AM
özellikle lüks yaşantı göstermeye çalışanları anlayamıyorum. hee ferrariye biniyorsun ama 5 bin kişilik hesap o hayattan daha fazla keyif veriyor.
full member
December 04, 2018, 07:04:12 AM
Şu vasıfsızlara dediğiniz gibi hocam üstad diyenler var twitterda denk geldikçe sinirleniyorum. En çok kurulduğum adamlar bunlar
member
Activity: 448
Merit: 15
December 04, 2018, 05:26:52 AM
Ağırlıklı olarak bu forumda zaman geçiren insanların çok zor inanacakları insan tipleri bence fenolar.

Güzel özetlemişsiniz, birçoğu birbirlerini kopyalıyorlar. İsim olarak bilmiyorum fakat birkaçının paylaşımlarını görüp gülmüştüm.

Birçoğu da iddia sayfalarındaki davranışları kopyalayan görgüsüzler.
full member
Activity: 602
Merit: 118
December 04, 2018, 12:20:25 AM
full member
December 03, 2018, 05:56:50 PM
Ya onları dinleyen var mı Allah aşkına ya hepsi hikayeden başka bir şey bilmiyor sadece laf cambazlığı yapıp milleti dolandırmaya çalışıyorlar ego kasıyorlar yaptıkları başka bir iş yok sorsan en bilgili kişiler onlardır başkası yoktur ama hep yanılıyor hiç doğru tahmin eden görmedim
jr. member
Activity: 168
December 03, 2018, 04:48:38 PM
Kesinlikle kendi kazancını ve ya her ne çıkarı varsa onu karşılayıp insanları ne olursa olsun kandırmak amacı güden arkadaşlarımızın kullandığı kelimeler bunlar iyi yere değinmişsin umarım daha bilinçli hareket ederiz inanmamak gerekiyor.
full member
December 03, 2018, 01:23:52 PM
Ego 31i çekmekten başka hiçbir iş yapmıyorlar onlara inanıp yatırım yapanın da aklına şaşarım tam aptal ordusu
jr. member
Activity: 378
December 03, 2018, 05:43:12 AM
Kripto piyasasını ekonomistler bile çözememişken twitter ergenlerinden medet ummak bile bile lades demektir.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
December 03, 2018, 02:51:29 AM
Bu salaklara inanan varsa suç onlarda bence.Bu adamların bildiği bir bok yok.Grafik analiz falan bakın nasıl pert oldu düşüş gelince.
Çıkarken salak salak 2 çubuk çiziyorlar eee zaten çıktı ki neyi ispat etmeye çalışıyonuz.
Bide geçmişten 2 -3 taane farklı paylaşım yapıyorlar.Düşüncede ben buldum diyorlar.Çıkıncada bakın ben söylemiştim diyorlar.
Pages:
Jump to: