Pages:
Author

Topic: +9 ucube twitter fenomen itemleri. - page 3. (Read 916 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 253
December 02, 2018, 09:39:16 AM
Ciddi anlamda saçma gelen bir konu var adam fenomen oluyor ne göre takipçi sayısına göre bir ikisi hariç takip ettiğim onlarıda neredeyse 2 yıldır takip ediyorum adamlar hemen 10k hesaplarla geldi ne yaptınızda 10 bin kişi takip etti arkadaş gerçekten saçma. Satın almış gelmiştir diye düşünüyorum.
member
Activity: 756
Merit: 16
December 02, 2018, 07:21:07 AM
Fenomen falan hikaye ya adamlar diyor şöyle olcak eğer olursa bunu ön plana çıkarıyor ama olmuyorsa hemen bir bahane buluyor bu yüzden fenomenlere itibar etmeyin
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
December 02, 2018, 07:19:15 AM
Yıllar önce beni bir saadet zincirine sokmaya çalışan bir aklı evvele sordum. Sen bu sistemin içinde misin ? "Evet"  Peki ne zaman girdin ? "Baya önce"

Bu örnek aklımızda kalsın. Bu twitterdeki çoğu sözde üstadın da yöntemi bu. Ellerindeki malı tepeden bırakacak adam arıyorlar.
'Niye bir hisseyi bu kadar övüyorsun ?' diye sorun.
full member
Activity: 742
Merit: 140
December 01, 2018, 01:43:07 PM
Kimse anme hizmeti yapmıyor yani karşılıksız fayda sağlamıyorlar. Youtuberlar incelemelerden para alıyor izlenmelerden yeteri kadar kazanmasalarda. Twitter fenomenleri de referans kasıyor bunun en güzel örneği hotbitti muhtemelen. Ben forumda bile bir şey yazmaya korkarken yatırım tavsiyesi vs olur diye adam gözü dönmüş bir şekilde shilledi HTB yi.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 01, 2018, 01:12:18 PM
https://kriptorank.com/ aslında böyle güzel bir site var. fenocuklar hakkında iyi, kötü bir şey yazıyor insanlar.
başlığa da ekleme yapayım: ref kasmak için bir yerlerini yırtlar bu dilenci kılıklı herifler.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 01, 2018, 12:47:47 PM
Hiro bebesi en son pundix icin bidaha bu coini buralarda görmeyeceksiniz evinizi arabanizi karinizi satin alin diye pundinin resmi Turkiye satış temsilcisi gibi shilliyordu. Ama bebe hakli cikti harbiden o gun bugün pundi bidaha o parayi göremedi milletin anasini bellediler 230 sattan 13 sata falan düşmüştü. Sonra gelip sovenleri twitterden banladı arkasına da 1 2 ay twittere girmedi.
pundixte elinize verecekler diye bas bas bagırdık konusunda. bu kadar sikimsonik hypelama olamaz dedik. işi bilmediğimiz soylendi. simdi biz burda hala yazıyoruz pundix tayfa evde cekirdek cıtlayıp dizi izliyordur.
member
Activity: 518
Merit: 10
December 01, 2018, 12:33:11 PM
Şuan çıkıpta ne yapacak twitter fenomenleri boga sezonu mantar gibi biterler. Fenomenlerin dediklerini yapanların sonu hüsran olmuştur.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
December 01, 2018, 12:12:27 PM
Bir iki kişi var analizlerine güvendiğim taa 10 bin dolar iken artıları bildiler bu bir iki kişiyi dinliyorum gerisi tırt
Yok. Güzel günler gelecek. Falan falan bir yıldır aynı muhabbet

Hirozakı denen kişi 20 yaşlarında bir çocuk,  npx den şans eseri 10 x filan yaptı sonra adam oldu sağda solda kafelerde kahve içerken resimler filan , neyse 100 takipçi varken bu sayede bir kaç bin oldu ve fenomen tayfanın arasına aldılar kendilerini

Bunları arasında ramazanı severim Samimı olduğu için severim,  yani bana öyle geliyor,  çok kişiye para kazandırdı , arn ve evx de ise kaybettirdi ama kazandırdıkları daha çok,  onun sayesinde araba alan kişiler var hakkını yemeyelim

pundı yı hold yap satma dıyen bendım ona yaw Cheesy 2x te satmayı dusunuyordu o. en az 10x ı var tut demıstım. sonra telegramda sacma sapan ısler yapınca atmıstım telegramdan o guun bugundur dusman bana Cheesy pundıden kazandıgını da yedı bıldıgım kadarı ıle sacma salak coınlerde. htb vs

Doğrudur hocam orada kazandığı parayı  da yedi muhtemelen onada siz söylemişsınız zaten
Sayenizde kazanmış ama bol keseden sallıyor işte
full member
Activity: 910
Merit: 105
December 01, 2018, 07:30:25 AM
Herkesi oku kimseyi dinleme. Herkesin kendince bilgisi var ben özellikle grafiklere aşina olayım diye uzun zamandır sürekli grafik incelerim ne nedir ne değildir diye görmeye çalışırım ve grafik işinin de yaş olduğunu anladım. Boğa döneminde ne alsan kazandırdı zaten o yüzden falanca fenomen şöyle kazandırdı denilemez.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
December 01, 2018, 07:14:25 AM
Bir iki kişi var analizlerine güvendiğim taa 10 bin dolar iken artıları bildiler bu bir iki kişiyi dinliyorum gerisi tırt
Yok. Güzel günler gelecek. Falan falan bir yıldır aynı muhabbet

Hirozakı denen kişi 20 yaşlarında bir çocuk,  npx den şans eseri 10 x filan yaptı sonra adam oldu sağda solda kafelerde kahve içerken resimler filan , neyse 100 takipçi varken bu sayede bir kaç bin oldu ve fenomen tayfanın arasına aldılar kendilerini

Bunları arasında ramazanı severim Samimı olduğu için severim,  yani bana öyle geliyor,  çok kişiye para kazandırdı , arn ve evx de ise kaybettirdi ama kazandırdıkları daha çok,  onun sayesinde araba alan kişiler var hakkını yemeyelim

pundı yı hold yap satma dıyen bendım ona yaw Cheesy 2x te satmayı dusunuyordu o. en az 10x ı var tut demıstım. sonra telegramda sacma sapan ısler yapınca atmıstım telegramdan o guun bugundur dusman bana Cheesy pundıden kazandıgını da yedı bıldıgım kadarı ıle sacma salak coınlerde. htb vs
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
December 01, 2018, 06:57:28 AM
Hiro bebesi en son pundix icin bidaha bu coini buralarda görmeyeceksiniz evinizi arabanizi karinizi satin alin diye pundinin resmi Turkiye satış temsilcisi gibi shilliyordu. Ama bebe hakli cikti harbiden o gun bugün pundi bidaha o parayi göremedi milletin anasini bellediler 230 sattan 13 sata falan düşmüştü. Sonra gelip sovenleri twitterden banladı arkasına da 1 2 ay twittere girmedi.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
December 01, 2018, 06:47:02 AM

"Fenomen İnsanı" boğa döneminde ortaya çıkar, ayı döneminde kış uykusuna yatar. Ses seda çıkmaz ne zaman biraz hava baharlansa inlerinden homurtular gelmeye başlar. Boğa gelmezse uyumaya kaldığı yerden devam eder.
member
Activity: 308
Merit: 10
December 01, 2018, 03:47:24 AM
Şöyle bir durum var. Bu adamları afaroz etmenin anlamı yok. Benim görüşüm şu, herkesi dinle kendi kararını ver. İnanmayın o zaman. İnanmadığınız adamı da takip etmeyin. Karşınıza çıkmaz olur biter. Engelleme hemen her sosyal medya platformunda var, kullanın onu Wink

Bu şöyle demek gibi birşey.Mevcut yönetimi beğenmiyorsan kulağını kapat devam et.Bu mümkün değil.Bu adamların çok  fazla takipçisi var yeni gelen herkes bunlarla tanışıp ciddi zarar ediyor.yazık günah ya.buna izin vermemeliyiz bu adamları gerekli yerlere şikayet etmeliyiz.ÇOĞUNUN pump grubu var yada ekibi var.bilerek shilleyip milletin tepesine satıyor it soyları.
member
Activity: 378
Merit: 14
December 01, 2018, 03:42:18 AM
Şöyle bir durum var. Bu adamları afaroz etmenin anlamı yok. Benim görüşüm şu, herkesi dinle kendi kararını ver. İnanmayın o zaman. İnanmadığınız adamı da takip etmeyin. Karşınıza çıkmaz olur biter. Engelleme hemen her sosyal medya platformunda var, kullanın onu Wink
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
December 01, 2018, 03:38:07 AM
1 senelik incelemem sonucu bu adamların genelde boğada ortaya çıktığı, zaten ne deseler kazandıracak olan durumlarda havalara girdiğini anlamak çok zor olmadı, özellikle bol bol tweet siler bu tipler. Piyasada çok yeniyken bayağı takip ederdim allahtan sonra buralarla tanıştıkta tanıdık bu tipleri.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 01, 2018, 03:31:56 AM
Bu adamlara güven olmaz rookiyi severdim o da mallanmaya başladı.Abi saçmalıyorlar bi tarafları kalkıyor.Aptal aptal işlere soyunuyorlar  hemen daha fazla nasıl kazanırım kafasına bürünüp gag falan çıkarıyorlar bi işe yaradığıda yok.
jr. member
Activity: 462
December 01, 2018, 02:39:05 AM
Bu yazanların çoğu bir şekilde onlara uyup zarar etmiş kimseler. Bakmayın abi inanmayın umursamayın zor bir şey değil ki.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
December 01, 2018, 12:56:45 AM
Ben neden bunları takip etme isteği duyduğunuzu anlamıyorum ne bir fenomenden haberdarım ne de okumuşluğum takip etmişliğim var benim.
member
Activity: 1106
Merit: 25
November 30, 2018, 03:08:46 PM
hirozaki denilen yavşak bir ara bu forumda da takılıyordu fakat buraların twitter gibi olmadığını görünce umudunu kesmişti forumdan

Yok hocam umudunu kesmedi forum yönetimi kendisini forumdan siktir etti. Twitter'da da eskiden takip ederdim baktım saçma salak bir sürü iş yapıyor birakali çok oldu. Habire ref kasma peşindeydi en son
jr. member
Activity: 93
November 30, 2018, 02:31:55 PM
Hirozaki'nin shillediği friendz icosu için friendz'in telegram grubunda when refferals yazdığını gördüm. Smiley Htb için ekşi sözlük yazarlarından ekip kurup sözlükte shillemeye çalıştı. Sözlükteki başlığına bakarsanız aynı günlerde gelen yorumları görürsünüz. Dolandırıcı olduğunu söylediğimde bir arkadaş whatsapptan benimle tartıştı, hala htb hold ediyor.
Pages:
Jump to: