Pages:
Author

Topic: Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığı - page 2. (Read 422 times)

jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Bugün gördüğüm bir haberde Tayyip eski genel kurmay başkanı ( yanlış bilmiyorsam ) ve akparti sözcüsünü Abdullah Gül ile konuşması için yolladığı yazıyordu. Sonuçta Türk medyası ne kadar doğrudur bilinmez. Tabi doğru ise de genel kurmay başkanı neden gidiyor o da ayrı bir soru.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
aday falan olmayacak. ben akp nin kurucusuyum diye aciklama yapar yarin.

aynen öyle. devrik başbakan davutoğlunun bizim tek adayımız Recep Tayyip Erdoğan dediği gibi o da aynı şeyi söyler.
member
Activity: 238
Merit: 10
aday falan olmayacak. ben akp nin kurucusuyum diye aciklama yapar yarin.
member
Activity: 314
Eğer kabul ederse mantıklı bir hamle olarak görmüyorum solun seçmeni buna tepki gösterecektir sonuç yine değişmez ozaman en güçlü aday Meral Akşener olarak görüyorum dengeler değişecek gibi bu seçimde
full member
Activity: 434
Merit: 112
böyle bir dönemde çıkacak adayın halkı ikna edebilecek güçte ve özveride olması lazım. bakıyoruz ki abdullah gül cumhurbaşkanlığının altın tepside sunulmasını bekliyor. kim bilir belkide 11. cumhurbaşkanlığı o şekilde gelmişti ondan dolayıdır.

bütün muhalefet partileri ile görüştü o kadar dedikodu döndü chp yakın olduğunu söylemesede hissettirdi iyi parti aday olsun 2. tura kalanı destekleyeceğim dedi ama gül'den ses yok. bu saatten sonra da ses çıkmasın zaten kendisini tamamen bitirir.
newbie
Activity: 252
biraz zor olur o iş
member
Activity: 224
Gül'de bu suskunluk bu sessizlik olduktan sonra aday olamaz olmasın da zaten. Zamanında oturdu o koltukta bir kukladan başka bir şey değildi. noter memuru gibi gelen onay giden onay.
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Sayın Gül aday olmayacaktır. Aday olsa bile büyük bir itibar kaybı yaşayacağı kesindir.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Aday olacağını düşünmüyorum ben Gül'ün. Aday olsa da seçilemez herhalde. Hele ki CHP'den aday yapmazlar benim düşünceme göre.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
chp zamanında nasıl bir kafayla ekmelettin gibi bir çatı adayı çıkarttı anlamıyorum zaten de bu sefer aynı hataya düşeceğini zannetmiyorum.

kendi adayını çıkartsında artık insanlar bilsin
member
Activity: 336
Merit: 11
Chpden aday cikmasi mumkun degil bencede. Hatta erdoganin karsisina cikmasi bile oldukca zor. Bakalim yasayip gorecegiz.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
chp den aday olmasi cok sacma. baska partiden olabilir ama.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum ben Abdullah Gül Chp'den aday olamaz bence. İhtimaller dahilinde bile olmamalı yani.
member
Activity: 728
Trphy.io
Ne hesaplar dönüyor bilmiyorum ama Gül'ün kesinlikle Erdoğan'ın karşısına çıkacağını zannetmiyorum.
En geç 5 Mayıs'ta adaylar belli olacak, bekleyip durumu göreceğiz.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
gül aday olsa bile cumhur ittifakının karşısında başarılı olacağını düşünmüyorum. Lakin bahçeli nereye varmaya çalışıyor. Oda tayyipin ağzıyla konuşmaya başlamış. o da ittifak karşısı herkese düşman, terörist suçlamasında bulunuyor.
ayıptır yakışmaz
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Gül ile çiçekce böcekle olacak iş değil.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
gül bu seçimde aday olmaz hiç partinin adayı olmaz kısaca. her parti kendi adayını çıkaracak. iyi partiye geçen chp liler bu chp nin işine yarayacak mı emin değilim. iktidarın alacağı oyları azaltacağı söyleniyor da iyi parti, chp den oy alıyor diye okudum.
member
Activity: 252
abdullah gül aday değil. herkes kendi adayı ile çıkıyor diye okudum. chp görüşüne aykırı solcu parti içinden çıkartacaklar adaylarını. haa belki meral akşeneri destekleme kararı alırlar o da küçük ihtimal.

chp aday çıkartmayıp doğrudan meralı desteklerlerse bahçelinin partisini bitirdiği gibi kılıçtaroğlu da chp'yi bitirir.
gerçi keşke bitirse de chp yerine yeni kandan oluşan güçlü bir parti doğar.
member
Activity: 308
Merit: 11
Abdullah gül aday maday olamaz bence oldukca sönük kalan bir yapisi var adamin. Onceleri medya da cumhurbaskaninin adini duymazdik pek ama ulkemiz RTEnin gelmesiyle alisti buna. Yani Gül aday olsa bile kazanamayacaktir zaten.
newbie
Activity: 168
abdullah gül aday değil. herkes kendi adayı ile çıkıyor diye okudum. chp görüşüne aykırı solcu parti içinden çıkartacaklar adaylarını. haa belki meral akşeneri destekleme kararı alırlar o da küçük ihtimal.
Pages:
Jump to: