Pages:
Author

Topic: Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığı - page 3. (Read 422 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Tayyip oldukca guclu bir aday bariz kazanacagi kesin. Abdullah gul aday olsa da olmasa de degismeyecektir. Ki zaten cikacagini da dusunmuyorum tayyip' karsisina aday olarak.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Medya araçlarının yanlı olması herşeyi değiştiriyor, onların istediği gibi düşünüyoruz. O yüzden Türk milleti için hangisi hayırlıysa o olsun diyorum ben. Sonumuz hayır olsun
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Garip bir karar olur bence aday olmamali ki zaten bildigimiz cumhurbaskani degil, devlet baskani olacak. Insallah gelecek kisi gucunu iyiye kullanir
newbie
Activity: 30
Şu an tüm partilerin amacı tayyibi düşürmek. Onun içinde karşısına ciddi rakipler çıkartmak istiyorlar. Lakin Abdullah Gül'ün ben pek de oy toplayacağını sanmam en basitinden adam çok sessiz Türk halkı gaz ister.
newbie
Activity: 196
chp yıllardır yapmadığı icraatı bir anda yaptı meral akşenerin seçime girmesini sağladı. bu başarısının üstüne gidip abdullah gülü desteklemesinde.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Abdullah Gül olsa olsa Saadet partisi adayı olarak seçime girer. CHP ikinci bir Ekmelettin İhsanoğlu vakası yaşamak istiyorsa buyursun Gül'ü desteklesin  Smiley
newbie
Activity: 210
Abdullah Gül iyi bir devlet adamı olabilir yetkili makamlardayken herhangi bir etkisini görmedim. Belki vatanını düşünen biriside olabilir. fakat yürek yok. kendisi aday olamaz. birileri getirir adayamız diye açıklar.
gıkını çıkaramaz. cumhurbaşkanı iken de öyleydi.

ki geçmişi de belli. o adamı hallaç pamuğuna çevirir erdoğan.

abdullah gül, bülent arınç, tayyip erdoğan. üçü de aynıdır.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
olmasa iyi olur ama açıklama yapmamsı aday değilim diye gösteriyorki oda aday olmak istiyor anlaşaılan.
ama RTE alacak seçimi gibi.
gerçi alsa ne oalcak hiç bişeyde olmayacak.atnı tas aynı hamam.
Zengin gene zengin fakir gene fakir.
Birde açıklaması var RTE nin seçimden sonra yeni bakanları işadamalrıdnanyapacam diye .
işte nekadar albayrak-karabayrak varsa bakan yapar iyice devleti sömürürler.
Gözlerini toprak doyursun.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Eski noter yeniden gündemde, içine sıçtılar memleketin
newbie
Activity: 129
sürpriz bir karar olur ve tüm dengeleri bozar. bence doğru bir karar değil.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Recep Tayyip Erdoğan karşına konumlandırılabilecek en güçlü isim zannımca Abdullah Gül dür. Değerlendirileceğini pek sanmıyorum, fakat mühalefet partilerinin tükürdüğünü yalamak gibi bir alışkanlığı olduğundan "Niçin olmasın" die düşünüyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Meral Akşener kesin aday tabi birde ittifakın adayı Recep Tayyip Erdoğan.

Medya devamlı Abdullah Gül ismini pompalıyor uzun süredir. Peki ya aday olur mu? aday olursa nasıl olur? CHP seçmeni buna nasıl bir tepki verir? Ne düşünüyorsunuz? Sizce nasıl olur?
Pages:
Jump to: