Pages:
Author

Topic: Activitate si Merit pe forumul Romanesc. Solutii? - page 2. (Read 489 times)

full member
Activity: 693
Merit: 120
Nu esti primul care realizeaza o initiativa de genul dar problema principala la sectiunea romaneasca este lipsa de interesat.
Exista thread-ul asta in care ne-am plans toti de cat de prost sunt ''premiate'' postarile celor de pe aceasta sectiunea, eu sincer as ''arunca'' cu merit pe o postare pe care o consider informativa, folositoare sau cum vrei sa ii spui, dar intrebarea este, o sa faca si altii la fel ?
Si legat de merit source a incercat colegul nostru sparg in thread-ul asta dar nici nu a fost bagat in seama deci exista clar si o lipsa de interes din partea moderatorilor/adminilor.
Esti invitatul meu daca vrei sa incerci si te ajut cu placere daca vrei sa faci o cerere de a deveni sursa de merit pe sectiunea asta.
sr. member
Activity: 616
Merit: 279
Dupa cum bine stiti deja, s-a introdus o noua cerinta in a putea avansa in randul rank-urilor aici pe BitCoinTalk.

Problema mare e ca nu prea se trimite merit cum ar trebui si cum a fost idea initiala, pt care a fost implementat sistemul, adica userii care posteaza decent si nu spameaza aiurea, sa poata avansa in acelasi ritm cu activitatea.

La momentul in care a fost implementat sistem (24 ianuarie 2018) eu eram Jr. Member deci 0 merit din oficiu  Sad . Cu toate astea am reusit sa avansez pana la Full Member castigand tot meritul insa, de la un moment dat incolo, nu am mai primit merit cum primeam de obicei, desi postez exact la fel...

Am create numeroase thread-uri pe forumurile Englezesti cum ar fi:

Pe forumul Romanesc:

Dar meritul nu a venit suficient de repede incat sa pot avansa cum am facut-o pana atunci.

Una din problemele forumului Romanesc, in special faptul ca nu prea e activitate ar fi ca nu exista nicio o sursa de merit asignata la noi.
Am vb despre asta aici: Revitalizing the Local boards unde alti useri spuneau ca unele forumuri locale cum ar fi cel Francez au fost revitalizate prin asignarea mai multor surse de merit.

Eu nu consider ca as putea sa fiu sursa de merit pt ca sunt doar Full Member dar as insista ca alti oameni care vor sa devina surse de merit (membrii mai seniori decat mine) sa se implice si sa ne ajute.

Ce spuneti? Cine ar vrea sa fie sursa de merit aici?
Pages:
Jump to: