Pages:
Author

Topic: adab bounty uzadı ve az daha başıma gelecek olan. DİKKAT - page 2. (Read 643 times)

member
Activity: 522
Merit: 13
5 ether olayı zaten tam salaklıkmış da benim korkum şu anki imzamın da yeniden uzatılması, normalde haftaya sondu ve zaten altı aydır devam ediyordu bir daha uzatmaya kalkmazlar umarım benimkini de. sürekli uzatılmakmı dersin böyle aptal dolandırıcılarla uğraşmakmı dersin projenin sonunda hiç bir şey alamamakmı dersin elli türlü sıkıntısı var bu bounty işlerinin.
member
Activity: 532
Merit: 12
Bu arada çok şükür o imzadan çıktım ve Stakelerimi kaydedip ayrıldı yazmışlar. 22 temmuzdan bu yana takılı kalmıştım. 31mart a kadar uzattiklarina göre Mart sonu yükseliş bekliyor olabilirler
member
Adını ver bari bu elemanın bizi de öpmeye kalkarsa haberimiz olsun hocam. Ortalık şerefsiz kaynıyor. Bir kamyon kufretseydin bari şerefsize. Tavsiyem;  eğer herhangi bir bounty  Ya da airdrop ile işiniz bittiyse telegramini silin gitsin.

Ben o şerefsize kufredince hemen telegram kullanıcı adını değiştirdi. Çünkü grupta onun adını yazıp böyle birisi admin mı diye sorunca  O da adını değiştirdi.
Dakota kingslayer diye aratinca telegramda görebilirsiniz. Biraz da siz eth isteyin vermezse saydirirsiniz Grin
member
Activity: 448
Merit: 10
Şu anda bulunduğum imza bitince herhalde başka bir projeye katılmayacağım. Emeklerimize yazık. İstisnasız hepsi aynı şeyi yapıyor. Ya sen kendi tokenini dağıt neden bir şeyler bahane edip hem ödülü azaltıyorsun , hem süreyi uzatıyorsun. Esir ediyorsunuz resmen milleti.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Adını ver bari bu elemanın bizi de öpmeye kalkarsa haberimiz olsun hocam. Ortalık şerefsiz kaynıyor. Bir kamyon kufretseydin bari şerefsize. Tavsiyem;  eğer herhangi bir bounty  Ya da airdrop ile işiniz bittiyse telegramini silin gitsin.
member
Activity: 539
Merit: 20
Telegram at hırsızı kaynıyor. en çok yapılan yöntemde yazdığınız grubun adminlerine ait telegram kullanıcı adlarına benzer isimlerle sizinle iletişime geçmeleri. özellikle borsalara ait telegram gruplarında fink atıyorlar.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
5 Ether ne ya ne saçma bir dolandırıcılık yöntemi Cheesy 0.05 Ether iste de bari diyelim ki kontrol için kullanacak ne bileyim bir şey lazım olacak. Yalnız temiz iş, 3-5 salak bulsan ayda 2 kişi düşse... Cheesy
Neyse kötü yola düşmeyelim ayak üstü Cheesy
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Buraya da yazmıştım, ben böyle konularda çok dikkatli olmama rağmen Binance destek diye salak salak OÇ nin birine tronlarımı göndermiştim. Hayatımda ne böyle yaş tahtaya basmışlığım vardır, ne virüs yemişliğim vb ama gerçekten herkesin bir boşluk anı oluyor, o anda her türlü aptallığı yapabiliyor. O puşt benim bu anımı iyi yakalamıştı.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Mesajınız için teşekkürler. Malesef bu tür dolandırıcılar bir türlü bitmek bilmiyor. Herkesin dikkatli olmasında fayda var.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
Telegram gruplarında Yönetici olan kişileri belirten "admin" yazısı yazması gerekiyor, diye biliyorum.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Dolandırıcıda tam aç gözlüymüş, sanki siz bountyden 5 eth'den fazla kazanacaksınız da 5 eth istemiş. Siz yine iyisiniz gerizekalı bir dolandırıcıya denk gelmişsiniz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Her proje sayfasında bunlardan çok var zaten hocam.Önemli olan özelden yazan tanımadığın kimseye cevap vermemek.Özellikle yabancılara.
member
Activity: 434
Merit: 16
Telegram gruplarının en temel kurallarından biridir arkadaşlar. İlk mesajı size admin atmaz hiç bir zaman. Eğer atan olursa muhakkak sorgulamak lazım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Adam harbiden salak sanırım yada karşısındakini gerizekalı olmasını umarak yola çıkmış. Bounty programına katılmış adamdan 5 eth istemekte nedir, malmı bu herif. Bunu yiyen olurmu acaba
member
Activity: 434
Merit: 14
Bu şerefsiz bu yolla birini çarptıysa helal olsun..Hakikaten bounty ile ilgili sorun çözümü için 5 Eth istemek nedir Smiley Dostum sen de biraz abartmışın az daha dolandırılıyordum diyerek.
member
Activity: 490
Merit: 10
Bounty'den ne kazanıcaksın ki dolandırıcısı bile 5 eth istiyo olaya bak ya dikkat etmek gerekir
member
Merit: 22
5 eth istemiş bir de pezevenk. Sanki 5 TL isteyen dilenci gibi. Ne kadar düşerse düşsün sonuçta 5 eth az miktar değil. Olurda eth yeni ATH yaparsa 5-6 bin dolar yapar
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Ula millet 5 eth kaldırmak İçin imzaya katılıyor bu mal da 5 eth yolla senin bounty işlerini mi halledeyim diyor sanki millet bountyden 20 30 eth kaldırıyor da 5 eth istiyor
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ahaha olm bu ne gerizekalı bir sahtekarmış lan. 5 eth ver seni imzadan azad eyleyeyim. telegramdan tanımadığım kim özel mesaj atıyorsa spam diye engelliyorum. sizler de böyle yapın.
member
hahaha avradını sıktıgıme bak adam bounty pesinde 5 ether istiyor. bari 0.5 ether falan iste gavatoglu gavat. adam belkı 1-2 ether anca alacak 5 ether istiyorum diyip dolandırmaya calısıyor

Ya abi sorma yardımcı olacağım ayağına bizi sikecek pezevenk. Bende zannettim ki cüzdan adresini yolla biz bounty bitince sana yollarız . Dediğin gibi gavat 5 eth yolla dedi. Birde 5 dk sonra gönderdin mi diye sordu bana. Bende cüzdan adresimi yolladım. Babanın hayrına 3 eth yolla dedim. Sonra da gönderdin mi diye sordum. Aq evladı bizi dudukleyecek
Pages:
Jump to: