Pages:
Author

Topic: adab bounty uzadı ve az daha başıma gelecek olan. DİKKAT - page 3. (Read 643 times)

member
Activity: 532
Merit: 29
Dolandırıcının aptalı da hiç çekilmiyor. En azından private key isteyip doğrulama yapıcam falan deseydi. Acemiye denk gelmişsin hocam.

Ayrıca utanmadan 5 ethereum istemek nedir lan? Senin iş tamam demiş bir de. Sanki devlet dairesinde evrak işi halledecek. Bitcoin düştükçe piyasadaki dolandırıcıların da niteliği düşmüş. Eskiden böyle değildi bunlar.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
hahaha avradını sıktıgıme bak adam bounty pesinde 5 ether istiyor. bari 0.5 ether falan iste gavatoglu gavat. adam belkı 1-2 ether anca alacak 5 ether istiyorum diyip dolandırmaya calısıyor
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Ortalık hırsız, karaktersiz insan kaynıyor. Kimi çakma projeyle tokatlama peşinde, kimi bu ve benzeri tipteki hareketlerle tokatlamaya çalışıyor. Geçen senenin son bir kaç ayında başlayan sisteme hırsız akışı hızla devam ediyor. Sistemden bu şekilde sürekli para çıkışı var, hatırlayın twitter'daki eth muhabbetiyle başladı şimdi her telegram grubunda var.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bu ne aptalca bir dolandırma yöntemidir yahu? Adam durduk yere bounty olayı halolsun diye 5 ETH gönderir mi? Ama işte bitmiyor, bu karaktersiz şerefsiz insan topluluğu sürekli bu tarz işler kovalıyor.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Tüm telegram kanallarında isimlerini adminle aynı yaparak milleti dolandırmaya çalışıyorlar. Kullanıcı adlarını doğrulamadan işlem yapmayın.  Zaten gruuplarda adminlerin adları deği kullanıcı adları yazar.
member
Activity: 532
Merit: 12
arkadaşlar başlığı açmakta amacım az daha telegram da kazıklanıyordum dikkatli olun diye açtım.
 22 temmuzda (adab solution first islamic borsa) nın imza kampanyasına katıldım. çoğu bounty gibi o da sürekli uzuyor. bugün baktım 31 marta uzamış. bende telegrama girip eğer haklarım saklı kalacaksa imzadan çıkmak istiyorum demek için gruba soru sorabilirmiyim dedim.
bir eleman geldi. bana sor yardımcı olayım dedi. bende çat pat anlattım.
karşımda ki orospu çocuğu şuan yönetimle birlikteyim soruyorum meseleyi dedi. sonra bana jeton aldın mı dedi. bende bounty ye katıldım jeton niye alayım dedim. bana ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum dedi. aradan 2 dk geçti bana şu adrese 5 eth yolla senini iş tamam olacak dedi. bende gruba bu elemanın adını yazdım burada admin diye. böyle biri yok dediler.

DİKKATLİ OLUN ortalık orospu çocuğu dolu. elemana küfrettim siktir olup gitti.  aman ha arkadaşlar...
Pages:
Jump to: