Pages:
Author

Topic: ADALET yürüyüşü - page 3. (Read 3658 times)

full member
Activity: 448
Merit: 107
July 08, 2017, 06:44:11 PM
Desteklemediğim, ama saygı duyduğum yürüyüş.  Desteklememe nedenim çok ama yazma gereği duymuyorum. Siyaset boş ve saçma geliyor artık, her şey apaçık ortada değil mi sizce de, sıra Türkiye'ye geliyor, suriye ve ırağın hali ortada. Forumumuzda Ateistlerin çok olduğunu düşünürek; inandığınız veya inanmadığınız Tanrı bilemiyorum artık bizi korusun ne diyeyim.  Bir belirtke: Yürürken önüne bakmak önemli ama sadece önüne bakmak yerine sağa soluna bakıp bakalım kimler yanımdaymış diye bakmakta fayda var diye düşünüyorum.
Filler tepişir çimenler ezilir, artık siyaset konuşmak istemiyorum.
AKP si CHP si yok bu işin, Cumhuriyet tarihinde düzgün bir adalet sistemi ne zaman olmuş.
İdamlara bakın hangisi haklı yada geçmişte yapılan tutuklamalara ve işkencelere.
Bu günümüzde de böyle, bugün bunu aliye veliye mal etmek ahmaklıktan başka bir şey değil.
Dün ne isek bugun de aynı bokuz özetle...

Umarım her şey daha güzel olur bu ülke için ama ezilirken bu fillerin holiganlığından vazgeçmemiz lazım.

Yaparsak biz kendimiz için en iyisini, işi fillere bırakırsak yine olan biz çimenlere olur.
Çok güzel yorumlar +1 diyorum. Sıra bize geliyor değil geldi. Ben şuna inanıyorum, bu Millet, başına büyük bir musibet gelmeden uyanmayacak..
hero member
Activity: 644
Merit: 504
July 08, 2017, 09:20:18 AM
Desteklemediğim, ama saygı duyduğum yürüyüş.  Desteklememe nedenim çok ama yazma gereği duymuyorum. Siyaset boş ve saçma geliyor artık, her şey apaçık ortada değil mi sizce de, sıra Türkiye'ye geliyor, suriye ve ırağın hali ortada. Forumumuzda Ateistlerin çok olduğunu düşünürek; inandığınız veya inanmadığınız Tanrı bilemiyorum artık bizi korusun ne diyeyim.  Bir belirtke: Yürürken önüne bakmak önemli ama sadece önüne bakmak yerine sağa soluna bakıp bakalım kimler yanımdaymış diye bakmakta fayda var diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
July 08, 2017, 09:15:38 AM
Filler tepişir çimenler ezilir, artık siyaset konuşmak istemiyorum.
AKP si CHP si yok bu işin, Cumhuriyet tarihinde düzgün bir adalet sistemi ne zaman olmuş.
İdamlara bakın hangisi haklı yada geçmişte yapılan tutuklamalara ve işkencelere.
Bu günümüzde de böyle, bugün bunu aliye veliye mal etmek ahmaklıktan başka bir şey değil.
Dün ne isek bugun de aynı bokuz özetle...

Umarım her şey daha güzel olur bu ülke için ama ezilirken bu fillerin holiganlığından vazgeçmemiz lazım.

Yaparsak biz kendimiz için en iyisini, işi fillere bırakırsak yine olan biz çimenlere olur.
full member
Activity: 190
Merit: 100
July 08, 2017, 07:37:14 AM
Ülkede içinde 'adalet' geçen hiçbir unsur kalmadığı için aslında herkesin takdir edebileceği ama malesef hiçkimsenin umrunda olmayan eylem.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
July 08, 2017, 07:06:44 AM
Adam 70 yaşına gelmiş, partisini yönetebilecek  daha aktif iş yapabilecek kişilere yerini bırakmıyor. Bu sıcakta AKP nin yaptığı yollarda yürüyor. Derdini mecliste anlatması gerekirken o gidip ülkesini ahim e şikayet ediyor.
Grin Grin Grin
akp ne yapmış? yol mu yapmış?
benden çaldığı haksız paralarla (aşırı pahalı vergilerle) 1 birime yapılacak işi 10 birim olarak yandaşlarına ihale etti. Şu an hala bu hırsızlıkların bedelini ödüyorum her gün vergilerimle.
akp yol yapmış, evet yol yaptı ama "kamu kaynaklarını kendi cebine akıtmanın yolunu yaptı" siz de gerizekalı gibi kanın hala.
Haa bu arada bak sana "gov.tr" uzantılı bir siteden yazı, hani devletin resmi internet sitesi:
http://www.ab.gov.tr/22195.html
bak bakayım kim kimi nereye şikayet etmiş mesela.
full member
July 08, 2017, 06:33:22 AM
Adam 70 yaşına gelmiş, partisini yönetebilecek  daha aktif iş yapabilecek kişilere yerini bırakmıyor. Bu sıcakta AKP nin yaptığı yollarda yürüyor. Derdini mecliste anlatması gerekirken o gidip ülkesini ahim e şikayet ediyor.

Bu ülkede herkesin bir emeği var. Herkes kendi yaptığını sayarsa tartışma bitmez. Saçmalamayın.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
July 08, 2017, 12:15:38 AM

akp nin yaptığı yollar. gerisini okumadım.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
July 07, 2017, 07:49:32 PM
Medyanın algı oyununa kanan koyun sürülerine göre bu yürüyüşle kendisini küçük düşürüyor evet.
masum asker, sivil, gazeteciler içeri atıldığında da aynı algı oyunuyla kandırılıyorlardı. Türkan Saylanları İlhan Selçukları öldüren zihniyet bu. 3 günlük dünyada doğruları haykırmayı bırak düşünmekten bile korkan, memurlukla, imtiyazla, başkalarının hakkı olan rütbelerle kandırılmışların savunduğu zihniyet bu. Bu 3 günlük dünyada kul hakkının, ölüme sebep olmanın hesabını vermeyecek olanlar bakalım öteki dünyada ne yapacaksınız... bu dünyada adaleti savunamayanlar, öteki dünyada nasıl bir adalet bekliyorsunuz acaba...Kim ki bu dünyada benim ve sevdiklerimin adaletsizliğine sebep olmuş ve sebep olmuşlara alkış tutmuş, sesini çıkarmamış hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Susan da yapan kadar suçludur.

Biz ne yapalim abi... Siz en azindan oteki dunyada cezalarini cekeceklerine inaniyorsunuz. Ben ve benim gibi oteki dunyaya inanmayanlarin bu sekilde bir gram bile cigeri sogumuyor. Ne yaparlarsa yapsinlar yanlarina kalacak bizim icin...
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
July 07, 2017, 06:00:01 AM
Medyanın algı oyununa kanan koyun sürülerine göre bu yürüyüşle kendisini küçük düşürüyor evet.
masum asker, sivil, gazeteciler içeri atıldığında da aynı algı oyunuyla kandırılıyorlardı. Türkan Saylanları İlhan Selçukları öldüren zihniyet bu. 3 günlük dünyada doğruları haykırmayı bırak düşünmekten bile korkan, memurlukla, imtiyazla, başkalarının hakkı olan rütbelerle kandırılmışların savunduğu zihniyet bu. Bu 3 günlük dünyada kul hakkının, ölüme sebep olmanın hesabını vermeyecek olanlar bakalım öteki dünyada ne yapacaksınız... bu dünyada adaleti savunamayanlar, öteki dünyada nasıl bir adalet bekliyorsunuz acaba...Kim ki bu dünyada benim ve sevdiklerimin adaletsizliğine sebep olmuş ve sebep olmuşlara alkış tutmuş, sesini çıkarmamış hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Susan da yapan kadar suçludur.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
July 07, 2017, 05:42:26 AM
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendini daha da küçük düşürdüğü bir reaksiyonu daha.

Kimin gözünde, kimin nezdinde? Şakirtlerin mi? Olabilir.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
July 07, 2017, 05:15:58 AM
Kemal kilicdaroglu'nun kendini daha da kucuk dusurdugu bir reaksiyonu daha.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
July 06, 2017, 07:40:19 PM
10950 den beri iktidar olmayıp da her şeyden suçlu olan bir parti varsa o da chp dir sanrım.
yok böyle bir şey akp nin yaptıklarının 100 de birini yapsa akp şimdiye chp yi kapatır üstüne bütün mv leri hapse atardı.

cb nin almanyanın istediği hapisteki gazeteci için sözünü hatırlayalım
ben görevde oldukça deniz yücel iade edilmeyecek

şmdi hala yargı bağımsızlığı ve aihm e şikayet etmekten bahsedenler devam etsin.
full member
July 06, 2017, 07:09:00 PM
Ahmet Şık'ın hapse atılması hakkında düşünceleriniz bu ülkenin adaletli veya adaletsiz olduğuna cevap verecektir. Yalnızca attaki soruya düşünün ve cevap verin ("... ama ..." şeklindeki cevaplarla kendinizi kandırmazsınız umarım):

İmamın Ordusu adlı kitabı yazarak, kitabın yazıldığı zamanlarda cemaat ve akp'yi yusuf yusuf ettiren ve hapse atılan bir adamın şimdi de fetö ile ilişkisi olduğu için hapse atılması inandırıcı mıdır, mantıklı mıdır?

Tabi ki değil bilader. Herkes biliyor ki muhalefet edenlere fetö denilip içeri atılıyor. İsterse geçmişte fetö ile savaşmış olsun. Onlar için şu an muhalefet mi değiller mi mesele bu.
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
July 06, 2017, 06:20:01 PM
Paranın cepten çıkması bir yana bir de işin usülsüz ihale boyutu var, 2 olan maliyetin 10 gibi gösterilip peşkeş çekilen paralar kısmına girmiyorum bile. Neyse ne diyorduk adalet, yürüyüş.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
July 06, 2017, 05:46:57 PM
Akpnin yaptığı yol ne la? Adam daha yapılan yolların parasının cebinden çıktığının farkında değil gelmiş burada siyasi duyar kasıyor. Amerika'da bir laf vardır: I'm a taxpayer (Ben vergisini veren bir vatandaşım). İsteyen istediği amaçla istediği şekilde yürür, başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığı müddetçe kimse buna karışamaz. Yapılan eylem anayasal bir haktır. Önce anayasayı okuyun sonra gelin tartışın.
member
Activity: 90
Merit: 10
July 06, 2017, 12:42:58 PM
Ahmet Şık'ın hapse atılması hakkında düşünceleriniz bu ülkenin adaletli veya adaletsiz olduğuna cevap verecektir. Yalnızca attaki soruya düşünün ve cevap verin ("... ama ..." şeklindeki cevaplarla kendinizi kandırmazsınız umarım):

İmamın Ordusu adlı kitabı yazarak, kitabın yazıldığı zamanlarda cemaat ve akp'yi yusuf yusuf ettiren ve hapse atılan bir adamın şimdi de fetö ile ilişkisi olduğu için hapse atılması inandırıcı mıdır, mantıklı mıdır?
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
July 06, 2017, 10:35:11 AM
Yürüyüşün her çeşidi güzeldir başta sağlığa yararlıdır. İkinci olarak savunulan bir konu var ve bunu çok güzel bir yöntemle belirtiyorlar.

Edit: Arda turan yürüyüşü dışındaki ger tüelü yürüyüş 😃
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
July 06, 2017, 08:47:59 AM
İsteyen istediği yere yürüsün, isteyen istediği nöbeti tutsun. Trafiği engellemesinler yeter.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
July 06, 2017, 08:17:34 AM
Haklı haksız olmasını geçtim ama kesinlikle engellenmemesi gereken bir yürüyüş.
Nihat hocamızın dediği gibi demokrasi isyanların rejimidir.İsyanı olmayan bir insandan, kavgası olmayan bir insandan "insan" olabilir mi?
Ayrıca daha önce yapılan adaletsizliklere alkış tutanların ve sebep olanların bir kısmı şu an yargılanıyor. Bunu unutmamak lazım. Adalet herkese lazım.
Pages:
Jump to: