Desteklemediğim, ama saygı duyduğum yürüyüş. Desteklememe nedenim çok ama yazma gereği duymuyorum. Siyaset boş ve saçma geliyor artık, her şey apaçık ortada değil mi sizce de, sıra Türkiye'ye geliyor, suriye ve ırağın hali ortada. Forumumuzda Ateistlerin çok olduğunu düşünürek; inandığınız veya inanmadığınız Tanrı bilemiyorum artık bizi korusun ne diyeyim. Bir belirtke: Yürürken önüne bakmak önemli ama sadece önüne bakmak yerine sağa soluna bakıp bakalım kimler yanımdaymış diye bakmakta fayda var diye düşünüyorum.
Filler tepişir çimenler ezilir, artık siyaset konuşmak istemiyorum.
AKP si CHP si yok bu işin, Cumhuriyet tarihinde düzgün bir adalet sistemi ne zaman olmuş.
İdamlara bakın hangisi haklı yada geçmişte yapılan tutuklamalara ve işkencelere.
Bu günümüzde de böyle, bugün bunu aliye veliye mal etmek ahmaklıktan başka bir şey değil.
Dün ne isek bugun de aynı bokuz özetle...
Umarım her şey daha güzel olur bu ülke için ama ezilirken bu fillerin holiganlığından vazgeçmemiz lazım.
Yaparsak biz kendimiz için en iyisini, işi fillere bırakırsak yine olan biz çimenlere olur.
Çok güzel yorumlar +1 diyorum. Sıra bize geliyor değil geldi. Ben şuna inanıyorum, bu Millet, başına büyük bir musibet gelmeden uyanmayacak..