Pages:
Author

Topic: ADALET yürüyüşü - page 4. (Read 3658 times)

full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
July 06, 2017, 07:22:24 AM
Ergenekon destanını ve askeri kötülemek için ergenekon diye bir hayali örğüt üreteceksin. Fetö piçlerinin örğütüne M.K.Atatürk' ün sözü olan "yurtta sulh cihanda sulh konseyi" diyeceksin. Var mı böyle bir adalet .

Quote from: tlcash link=topic=2005839.msg19970379#msg19970379
date=1499334994
Adam 70 yaşına gelmiş, partisini yönetebilecek  daha aktif iş yapabilecek kişilere yerini bırakmıyor. Bu sıcakta AKP nin yaptığı yollarda yürüyor. Derdini mecliste anlatması gerekirken o gidip ülkesini ahim e şikayet ediyor.

Sanki birtek AİHM' e CHP gidiyor. Bir arşivlere bak hükümetten kimler gitmiş.

Kardeş AKP li değilim.Hiçbir bir partiyide tutmuyorum. Olaylara tarafsız gözle bakmaya çalışan biriyim. CHP nin yollarda yürümeye değil partiyi ayağa kaldıracak yeni bir lidere ihtiyacı var. Anlatmak istediğim bu.
Merhabalar. Öncelikle yürüyüş ve gösteri hakkı herkese açık bi HAKtır. Bence demokrasilerde yapılması gerekiyodur. Ne kadar da hastalıklı bir demokrasi de yaşasakta.. Ayrıca yolları AKP yapmadı yolları sen ben o yaptık vergilerimizle(gemiciklerden villalardan arta kalan paralarla). Ben yürüyüşü destekliyorum. Demokrasi çerçevesinde olan her yürüyüşü, direnişi destekliyorum.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
July 06, 2017, 05:15:20 AM
Ergenekon destanını ve askeri kötülemek için ergenekon diye bir hayali örğüt üreteceksin. Fetö piçlerinin örğütüne M.K.Atatürk' ün sözü olan "yurtta sulh cihanda sulh konseyi" diyeceksin. Var mı böyle bir adalet .

Quote from: tlcash link=topic=2005839.msg19970379#msg19970379
date=1499334994
Adam 70 yaşına gelmiş, partisini yönetebilecek  daha aktif iş yapabilecek kişilere yerini bırakmıyor. Bu sıcakta AKP nin yaptığı yollarda yürüyor. Derdini mecliste anlatması gerekirken o gidip ülkesini ahim e şikayet ediyor.

Kardeş AKP li değilim.Hiçbir bir partiyide tutmuyorum. Olaylara tarafsız gözle bakmaya çalışan biriyim. CHP nin yollarda yürümeye değil partiyi ayağa kaldıracak yeni bir lidere ihtiyacı var. Anlatmak istediğim bu.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
July 06, 2017, 05:07:59 AM
AKP nin yaptığı yollar akp nin yaptığı köprüler deniliyor son zamanlarda , ulan bu akp babasının parasıyla mı yapıyor da bu köprüler yollar akp nin malıymış gibi algılanıyor ne yani akp ye oy vermeyen yada onları benimsemeyen insanların bu köprü yolları kullanmaları yasak mı ayıp mı ! böyle bi algı varsa onlarda Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtardığı vatan topraklarında yaşıyor kurduğu cumhuriyet sisteminde siyaset yapıyorlar ? böyle bir anlayış olabilir mi?. Onlar vatandaşın parasıyla verdiği vergilerle yapılıyor akp hizmet etmek için orada mal mülk sahibi olmak için değil .
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
July 06, 2017, 05:00:10 AM

sr. member
Activity: 532
Merit: 256
July 06, 2017, 04:56:34 AM
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
July 06, 2017, 04:46:57 AM
Kendilerince haklı başka kişiler için haksız olabilir ama bana göre biri demiş yukarıda iki ucu boklu değnek hesabı bu işin sonu bakalım sonu nereye varacak.
sr. member
Merit: 250
July 06, 2017, 04:32:33 AM
Hepsi kendi saltanatının derdinde al birini vur ötekine . Allah vatandaşa yardım etsin.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
July 06, 2017, 03:39:34 AM
Bence , kesinlikle haklı bir yürüyüş. Çünkü   Türkiyede  adalet sistemi sistematik bir biçimde AKP hükümeti tarafından bitirilmiş durumda. Fetöcü hakim, savcıları attılar fakat yerlerine kendilerine bağlı bindirilmiş kıtaları yerleştirdiler. Davalar Akp'nin istediği şekilde sonuçlandırılıyor. Masumiyet karinesinden eser yok. Ülke bi senedir ohal ile yönetiliyor ki bu olmayan hukuk sisteminin çöküşünü daha da hızlandırmıştır. CHP bu yürüyüşte son derece haklıdır. Sonuna kadar destekliyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
July 06, 2017, 03:02:32 AM
İki ucu boklu değnek ne hükümeti savunuyorum, nede yürüyenleri ama bu yürüyüşün ülkemiz için iyi olduğunu düşünmüyorum daha çok kışkırtıcılık içeriyor
full member
Activity: 448
Merit: 107
July 06, 2017, 02:46:01 AM
Siyasilerin dünü bugününe tutmuyor. Chp önce Milletvekilleri'nin dokunulmazlığının kaldırılmasına onay veriyor, sonra kendi millet vekili tutuklanınca veryansın ediyor.

Akp'nin dönekliklerini bilmeyen yok zaten. Fetö yü meydana çıkaran Akp, şimdi kendisine muhalif olan herkese fetöcü demeye ve böylelikle suçtan kurtulmaya çalışıyor.

Adalet için yürümek güzeldir de, ülkemizin siyasetini yöneten insanlarda zerre kadar basiret feraset ve fikir olmadığı kanıtlanmış bir gerçek.
sr. member
Merit: 253
July 06, 2017, 01:03:06 AM
Sabah gerizekalı A haber' de şu "ver mehteri "diyen proğramda PKK ve FETÖ' ye destek için yürüyorlar diyor. Normalde yürüyüşe destek de vermedim karşıda çıkmadım ama bugüne kadar Ulan kaç yıldır hükümet destek vermedimi "açılım açılım" diye veya "ne istedilerde vermedik" demedilermi. Dünya garip biraz sinirle yazdığım için devrik cümleler kullanmış olabilirim.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
July 05, 2017, 10:31:41 PM
azıcık kavga edelim.kımse koonu acmadı.bu  yurusuyu kım haklı kım haksız göruyor forumda merak edıyorum.. yenı hesap  acıpta gelenler bosa gelmesın Cheesy
Pages:
Jump to: