Pages:
Author

Topic: Air Drop’lara Elveda, Smart Drop’lara Merhaba - page 3. (Read 729 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
En son bildiğim ONT için kyc formu dolduranlara gönderdiler.Adamlar resmen köşe oldu.Çok iyi rakamlar geldi.Göndereceklerini bilseydik bizde doldururduk ama artık nasip işi.Güvenilir bir firma bu işe öncülük ederse daha seçici ve güzel bir yöne doğru gelişir sektör.Hayırlısı.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
KOnu ilgi çekici ve güzel,ilk defa duyuyorum diyebilirim teşekkürler.
full member
Activity: 728
Merit: 151
saçma salak bi uygulama...30 $ için kimseye kyc tavsiye etmem..onları satıyorlar daha sonra Grin Grin
full member
Activity: 420
Merit: 100
kyc istenmesi kripto paraların düzenine aykırı değilmi hani anonimlik nerde kaldı? airdrop çok para vermedi de smartdrop olunca verecek mi sanki saçmalamışlar herkese biraz para dağıtalım sonra bizim coinimiz kullanılır olsun demişler resmen
Kesinlikle katılıyorum, kyc istemek neymiş arkadaş işimiz kripto, işin özü anonimlik. hadi borsaya güvenlik gereği veriyoruz diyelim de bu airdroplara ne diye verelim ki yani ne edeceği dahi belirsiz.
member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
Her yere afiş dağıtır gibi pasaport bilgilerini dağıtmaya başladık, arada bir bakmak lazım üstümüze kaç tane paravan şirket var diye.
full member
Activity: 742
Merit: 112
bulunmaz hint kumaşımısın mübarek. smartdrop yapıp da borsada fos çıkarsan ne olacak? tamam katılımcı arttı anlıyoruz da neden kimlik bilgileri. bunun farklı bir yöntemi de olabilir. art niyet arıyorsun. smartdrop için mi kyc yoksa kyc için mi smartdrop.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Düşünce güzel bence. Airdroplarda çok dolaplar dönüyor, haksız kazanç elde edilliyor. Hak edenler de hak ettiklerini alamıyorlar. Smart Drop yeni bir soluk getirebilir piyasaya. Fakat KYC kısmına katılmıyorum. Bu kadar özel bilgiler ortalıkta dolaşmamalı. Eğer maksat kişilerin gerçekliğini doğrulamaksa farklı teknolojik imkanlar geliştirilebilir. KYC olayını çok ilkel, hantal ve bürokratik buluyorum. "Kripto para" dediğimiz şey bu kadar yüksek bir teknolojiyse, buna ulaşma yolu ilkellik olmamalı. Daha spesifik araçlar geliştirilmeli.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
KYC vericeksin ve o airdrop değerlenecekte para edecek.Kimse kolay kolay bir airdropa KYC yapmaz.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
köy kahvesine gideceksin. işsiz gençleri bulacan. topluca açıklayacaksın. işte şöyle şöyle bir iş var. sizin adınıza ben yöneteceğim. bana kimlik, ehliyet fotokopisi, kendinize ait bir fatura verin diye. gelen kazancın yarısını size vereceğim örneğin. 50 kişiyi bulsan yine köşe olma durumun var. ama aynı pc den yapıldığında çakarlar.
member
Activity: 490
Merit: 10
Bu KYC işininde boku çıkmaya başladı. Sistem firmalar açısından çok mantıklı evet ama kullanıcıyı koruyacak hiçbirşey yok. Merkezi sistemin yandan yemişi olmaya doğru gidiyoruz.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Bence şöyle bir sistem getirilebilir bountyhive gibi bir platform oluşturulup bu platform üzerinde kyc aktifleşmeye yarayacak bir farklılık getirecek olan telefon numarası ile aktifleşme olabilir. Daha sonra bu platform üzerinden bountyhive gibi ilk 5000 kişi falan yararlandırılabilir. Sadece bir fikir
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Şu an belki kyc için uğraşanlar olacaktır ama piyasa toparlandığında kimsenin ilgisini çekmez kimse kyc ile uğraşmaz.
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
Dfinity newsletterına kendimi çok önceden kaydettirmiştim. Adamlar da kendini takip edip araştıran community için airdrop yapmaya karar verdi. Dağıtacakları tokenleri de isviçre frangı üzerinden sabitledi. Mesela ben önceden kaydolduğum için 500 İsviçre Frangı değerinde airdropa hak kazandım. bu newsletter olayı önemli arkadaşlar. Sağlam projelerin newsletterına kendinizi kaydettirin. Projler artık bunlara önem veriyor. Bakınız ONT ne kadar para kazandırdı. Yakında çıkacak NEo projesi nOS presale katılım için newslettere girenlere öncelik veriyor. Yine diğer bir NEo Icosu Moonlight newslettere kayıt olma tarihine göre yatırım yapmak isteyenleri 4 gruba ayırdı.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
ICOS ID gibi sistemler kullanırlarsa defalarca her yere bilgilerimizi paylaşmak zorunda kalmayız. Çözüm basit.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
yaw size bu işin bugını yazayım. bountyler için kyc bilgileri adı altında kimlik, pasaport, fatura ne ise verildi ya. al işte bunun pazarı da bu smart drop ile oluşacak. bounty kyc işlerini ayapan elemanlar bu bilgileri yedeklemiş ise smart droplardan fena parayı vurabilir. birileri yine fena zenginleyecek.

ama zaten bedava dağıtılan token için kyc yapılması saçmalıktır.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Çok keyifli bir yazı olmuş, smart dropların dahada meşhur olacağını düşünenlerdenim bende, fakat sadece kyc şartı koymaları ile satışları engelleyemezler, çünkü bilinçsiz olarak satış yoluna giden kitle bu sefer de kimlik onaylatmaya başlar değişen birşey olmaz, daha farklı yol izlemeleri gerekir.
member
Activity: 406
Merit: 12
Smartdrop dedikleri etkinlik topluluğa daha adil dağıtım sağlayacaksa mantıklı bir girişim olur bence. Böylece airdrop farmlayıp 20 kişilik token alanların da önüne geçilmiş olur. Belki bu sayede kişi başına düşen miktarlar da artar. Gerçi airdropların zamanı eskidenmiş, şimdi bir şey getirdiği de yoktur herhalde.
member
Activity: 252
birşey mi geliştirdiniz birşeyin önüne ket mi vurdunuz icoların %90 zaten patlıyor airdrop reklam için iyi ve daha fazla kişiyi donanımda tutuyor her bilgimizi alacaksınız sonra ico patladı ne yapacaksınız 0 önce şu ıco maduriyetinden kurtlulacak denetim mekanizması geliştirin sonra airdrop mu smart drop mu tartışılır
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Ya airdroplardan eskiden kazanan kazandı şuanda o kadar çok kişi giriyor ki airdroplara zaten. Tokenler beş para etmiyor. Bu smart drop da  nasıl olacak işleyiş birde kyc istemeleri bence iyi birşey değil. İmza kampanyalarında bile istemiyorlar.
full member
Activity: 560
Merit: 113
kyc istenmesi kripto paraların düzenine aykırı değilmi hani anonimlik nerde kaldı? airdrop çok para vermedi de smartdrop olunca verecek mi sanki saçmalamışlar herkese biraz para dağıtalım sonra bizim coinimiz kullanılır olsun demişler resmen

Değil çünkü onlar bitcoin gibi değil bir şirket tarafından piyasaya sürülen merkezi tokenler dolayısıyla her şey olur merak etme, bitcoinde de anonimlik diye bir şey yok aslında sana bağlı.
Pages:
Jump to: