Pages:
Author

Topic: Air Drop’lara Elveda, Smart Drop’lara Merhaba - page 4. (Read 729 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
Airdrop'larda KYC istenmesini pek de doğru bulmuyorum. Bence burada bir limit olması gerekir.
Multi hesapları engellemek ve doğru kitleye ulaşmak için daha farklı çözümler yaratılabilir.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
İnsanlar KYC vermeye ne kadar meraklıymış, 3-5 dolar etmeyecek coin için kimlik bilgilerimizi neden verelim ki? Son zamanlarda hangi ico başarıya ulaştı, hangisinden para kazandık da numunelik dağıtılacak şeyler için bilgi veriyoruz? (:

Sonuna kadar imzamı atarım bu cümlenin cidden kıytırık 3-5 dolarlık coin için kimlik bilgilerini verecek var mı acaba götürün bir reklam firmasına verin bilgilerinizi daha çok para verir size
member
Activity: 462
Merit: 14
kyc=kimlik,ehliyet,pasaport,elde kağıt selfie,ikametgah Cheesy sözlü yemin hahahaha Cheesy  yahu kripto gizlilik demektir.Anonim kalmak demektir.Bitcoinin alternatifleri bitcoine ihanet etmeye devam ediyorlar.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Doğru düzgün bişey kazanamadan şu airdrop işi kapanırsa dua okurum hepsine. Görünüş o ki 2 kuruş token dağıtıyorlar ondanda vazgeçecekler gibi. 
full member
Activity: 700
Merit: 134
İnsanlar KYC vermeye ne kadar meraklıymış, 3-5 dolar etmeyecek coin için kimlik bilgilerimizi neden verelim ki? Son zamanlarda hangi ico başarıya ulaştı, hangisinden para kazandık da numunelik dağıtılacak şeyler için bilgi veriyoruz? (:
newbie
Activity: 179
Merit: 0
Ben de ilk defa duydum. Kyc birçok kişinin istediği birşey değil ama multi olayına çözüm için mantikli görünüyor. Bir de smartdropculari nasil seçecekler. Bunun için yeni platformlar mi oluşacak. Bounty platformları gibi olursa çok değişen birşey olmayacak.
member
Activity: 462
Merit: 42
öncelikle paylaşım için teşekkür ediyoruz bu noktada biraz bilgi sahibi olmaya çalıştım fakat karşıma kyc gibi bir durum çıkıyo bence bu çok hoş olmamış yani tamam sorun değil diyorsun ama uğraşıyorsun ne bileyim bence hoş değil.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Kyc olayına sonuna kadar karşıyım ama birde ontology gerçeği var, kayıt yapanlara 1000er adet verdi ve bir ara 7k dolar ediyordu bunun değeri. Bunun gibi kazanç fırsatı olursa neden olmasın affetmem Cheesy

Deme onu deme... Ben de üşendiğimden, kim uğraşacak şimdi kyc vs diye katılmamıştım yaa şu ONT'ye... İçimdeki yaralardan biridir ONT... Yazık ediyoruz böyle projelere. Ama bir yandan da sayı CMC'de 1700den fazla oldu coin/token, ve daha kat kat fazlası da sırada, ico sürecinde vs... Sonrasında pişman oluyor insan illa ki ama değerini görünce, öncesinde bilemiyorsun o değerlere geleceğini. Zaten önceden kestirebilsek vay ki ne vayy yani...100 taneden 1 tanesi böyle iş yapıyor o da bizim üşengeçliğimize denk geliyor...
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Kyc olayına sonuna kadar karşıyım ama birde ontology gerçeği var, kayıt yapanlara 1000er adet verdi ve bir ara 7k dolar ediyordu bunun değeri. Bunun gibi kazanç fırsatı olursa neden olmasın affetmem Cheesy
jr. member
Activity: 154
Simdi butun projeler kyc isterse ciddi anlamda uzun ve mesakatli bir surec bizi bekliyor demektir. KYC gondermek onemli degil bence, fakat onemli olan emeklerimizin karsiligi dogru bir sekilde almak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bu kyc tek bir yerde olsa ve bounty ya da ico ya katilanlarin bir kod gibi birşeyi olsa ve adres olarak orayı gösterse daha sağlıklı olur. Adam airdroba en az 10 hesapla katılıyor. Buna düzgün bir yöntem bulsalar iyi olacak. Her farklı bounty ye kyc vermek mantıklı değil. Bana casbag.co 9600 token için kyc istedi. Güvenemedigim için vermedim. Bu kyc işi ile ilgili proje geliştiren ekip bence malı götürecek.

Şerefsizim az önce düşündüm aynı şeyi  Grin demekki bu konuyu okuyanların aklına bu geliyor heralde ilk defa kyc için böyle bişey düşündüm ve mantıklı geldi, kesinlikle öyle olmalı ama yinede kyc kyc dir sonuçta gizliliğe, kripto ahlakına aykırı.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bu kyc tek bir yerde olsa ve bounty ya da ico ya katilanlarin bir kod gibi birşeyi olsa ve adres olarak orayı gösterse daha sağlıklı olur. Adam airdroba en az 10 hesapla katılıyor. Buna düzgün bir yöntem bulsalar iyi olacak. Her farklı bounty ye kyc vermek mantıklı değil. Bana casbag.co 9600 token için kyc istedi. Güvenemedigim için vermedim. Bu kyc işi ile ilgili proje geliştiren ekip bence malı götürecek.
full member
Activity: 392
Merit: 103
kyc istemesine bende olumlu bakmıyorum ama yenilik iyidir airdrop diye bir şey kalmadı resmen smartdrop gelsinde bakalım nasıl bişey olacak belkide çok iyi bir gelir kapısı olur kimbilir Smiley
newbie
Activity: 168
Merit: 0
şu piyasada ne yapsan ne cıkarsan birşey olmaz bence. sadece biraz ismini değiştirip insanlara farklı yeni bir yöntem,  ilk biz yaparsak çok kazanırız algısı yaratılıyor
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Airdroplar iyice amacı dışına çıkmaya başladı zaten. KYC getirilmesine ben karşı çıkmam çünkü böylece haksız kazancın önüne geçilir. Smart drop olayı ile bakalım tanışabilecek miyiz
member
Activity: 239
Merit: 14
kyc bu piyasa için aslında saçmalıktn başka birşey değil ama napacaksın.
jr. member
Activity: 252
kyc istemesi katılımı düşürecektir. ayrıca airdrop tıpkı bounty gibi borsaya geldiğinde fiyatının ne olacağı belli değil demek. 50 dolarlık smart drop yapar ama bunun için kimlik bilgilerini vererek doğrulama yapması lazım. benim yapabileceğim bir şey değil. airdrop zaten kovalamıyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Smart Drop ilk defa duyuyorum Smiley Airdroplar genel anlamda pek kazançlı değil fakat sağlam projelerden 10 ile 20 bin adet arası gönderimlerde olabiliyor.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Evet airdrop daha genel ancak smart drop sadece hedef kitleyi kyc ile belirleyemez ki, bekleyip göreceğiz yakından takip ederim bakalım nasıl bir iş modeli yaratacaklar ki onların da şiekayet ettiği gibi yatırımcılar yada katılımcılar ico sonunda paraya donup gitmesinler.
jr. member
Activity: 134
bakalım airdropların yerini alabilecekmi smartdroplar yada daha doğru soru air drop lar kadar para kazandırabilecekmi smart droplar sanırım dogru soru bu para Smiley
Pages:
Jump to: