DOP airdrop
L1 projesi ve ZK teknolojisini kullanıyorlar.
sitesine gidip explore testnete tıklayalım.
https://dop.org/cüzdan oluşturup seedi kaydedelim.
Verilen görevleri teker tyeker yapalım.Aşama aşama sitede belirtiliyor.
En sonda mailinizi girmeyi unutmayın.
Bunda hali hazırda 20K üstü insan katıldı ilk adımda sistemleri yetersiz kalınca bir ara verip tekrardan başlattılar. Hatta twitter hesaplarından ayrı bir kampanya oluşturdular. Takip ve testneti tamamladığınıza dair bir görsel eklediğinizde bu kampanyaya da katılınabiliyor. Bazı adımlarda token ya da sepoliaeth yetersiz olabiliyor birçok kişi bu noktada sıkıntı çekebiliyor. Herhangi bir faucetten çekip görevleri tamamlayabilirsiniz arkadaşlar. Taş çatlasın 3-4 dakika süren bir görevler dizisi.
Bunun görevlerini 7. Adıma kadar yaptım ondan sonra benim test tokenleri transfer etme bölümünde hep sıfır gözüktü. Tekrardan gir çık vs derken olmadı. Twitter'da görmüştüm başkalarında da hata olmuş ama hala yapmak için zaman var mı bilmiyorum.
Evet test token gönderimlerde sıkıntı var.
Hocam halen ihtiyaç varsa test token gönderebilirim. Adresini dm den iletebilirsin. Ya da bir kaç farklı tarayıcıda deneyebilirsin. Bazılarına anlık takılmadan gelmeyebiliyor
Hocam bilgisayar başına geçtiğim zaman bir daha denerim olmadı size özelden atarım.
Eğer yanlış değilsem ben ape için işlem açmış şifreleme yapıp token gönderip şifreyi açacaktım ama orada hata oldu. Akşam bir bakayım.
Teşekkürler desteğin için
Rica ederim hocam. Açıkçası Türk CT'si projeyi çok pumplıyor. Bende boğa zamanı pişman olmamak için girdim.
Hem sana hem diğer arkadaşlara bir nebze olsun yardımcı olmak için, maliyetsiz testnetleri sıkıntısız kullanmaya yarayacak küçük bir kaç önemli trick vereyim;
- Bir kaç farklı hesabınız olsun.
- Her hesap için ayrı ayrı chrome portable kullanın.
- Her tarayıcıda; MM, Braavos, Argent X, Keplr, Leap, Phantom gibi popüler cüzdanları kurun.
- Her tarayıcı için farklı Gmail hesabı açın.
- Mümkünse ucuz bir VPN sağlayıcınız olsun. Her hesap için ayrı bir lokasyondan bağlanın.
- Özellikle testnetler için facuet hesaplar, tarayıcı belleklerini kontrol ederler. Çok sık test token alamazsınız.
Bu söylediklerim mutli kullanım rehberi olarak algılanmasın. Böyle yapmamızdaki temel amaç; faucet v.s. gibi test token ihtiyaçlarımızı minimuma indirmek. gETH satılan bir ortamda, kendi önlemimizi alıyoruz.