TIA ve INJ stake etmke için çok geç mi hala stake edebilir miyiz? Ne kadar ve nereden stake etmem gerekli ve stak edersem hangi projoleri kazanma şansım var?
Aynısı Dymension için de geçerli Lunc edildiğinde satın alıp stake etmek mantıklı olur mu?
Hiç bir şey için geç değildir.Önceki airdropları kaçırmış olsanız da bir sonraki airdroplardan pay almak için ikisinden de bir miktar stake edebilirsiniz.Bir miktardan kastım bütçenize göre olacaktır.Bütçeniz küçükse maksimum 10 TIA ve 5 INJ büyükse bunu 100 TIA ve 50 INJ'e kadar çıkarabilirsiniz.
Keplr üzerinden de stake edebilirsiniz veya injective'in kendi üzerinden de bunu yapabilirsiniz.
https://hub.injective.network/stakingBen alınan airdropları tekrardan stake atma taraftarıyım.Çünkü bu dönemde alınan airdropların ilerideki airdroplara faydası olabileceğini düşünüyorum.Zamanında stake edilen INJ veya TIA'ya göre Dymension alımı olacak bunun yanı sıra Dymension stake edene de buna benzer bir airdrop gelmesi olası.
Bana fazla dymension gelmiyor ama geleni bozdurmak yerine bende aynı şekilde artık buralardan gelenleri stake etme yoluna gideceğim. Çünkü bugün biz 1 koyduğumuzu 2-3 yapınca çekiyor başka yerlerde tabiri caize hiç ediyoruz. Daha sonrasında ise başımızı duvarlara vuruyoruz. Birazcık uzun vadede stake etmek geerçektende bu ekosistemde bizlere güzel kazançların yolunu açacaktır.
Bence TIA düşecek burdan düşecek demiyorum ama Marjinal faydası bitince/azalınca düşecektir önmli olan stake'e girdiğin ve çıkacağın nokta önemli ben bunu kestiremediğim için bir karar veremedim. Dropdan tia alanlar 2$dan sattılar kimisi, kimisi de stake etti vs tutuyor elinde. Ben node kurmaya girmiştim ama daha sonra güncellemeri vs yapmadım kapattım sunucuyu uğraşmadım cüzdanı kontrol ettiğimde gelmemiş ama claim etmemiz gerekiyormuş zaten
node kurarken açtığım cüzdanında private keyleri yok elimde kontrol edmiyorum onu. Ama TIA'yı önsatışdan da almıştım, 2$ dan almıştım daha sonra aldığıma pişman olup iade istemiştim ama iade edilmedi. 1yıl cliff var bu arada coin onların cüzdanda bende değil cliff den sonra gelecek TGE'li detaylarını bilmiyorum bile bakmadım hiç
Listelemede 1.9$ dan bile alınabilirdi hemde coinler direk cüzdanında
gene almadım tabi.. (alacak ayırdığım bir bütçe de yoktu o da ayrı bir konu).
Ben şimdi bunu DYM da bekliyorum listelemede stake için biraz alsam mı hemen ilk fırsatta diye düşünüyorum. Ama bir yerde de "stake etmek için coin alınmaz!" diye bir söz okumuştum bu da alış yapmamda çok etkili oluyor
https://www.alnusyatirim.com/static/uploads/2020/marjinal-fayda.png