Pages:
Author

Topic: Airdroplar Hakkında Tavsiye - page 2. (Read 1736 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
December 05, 2017, 02:06:26 PM
fransız elemanın forumdaki konu başlığı gayet iyi. bence oradan takip edebiliriniz sizde. devamlı güncelliyorlar ve başkaları da duyduğu airdropları hemen yazıyor. form doldurmaktan sıkılabilirsiniz ama Smiley

Hocam konu linki rica edebilir miyim Smiley

Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır forumdayım ama airdopları pek anlayamadım. JR Member olduğum için çoğu airdropa katılabiliyorum. Fakat en az 15 tane airdropa katılım yaptım 1 hafta içerisinde sadece 1 tanesinden gelen token var. Size de aynısı mı oluyor yoksa ben bir yerde yanlış mı yapıyorum? Tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mı? Ayrıca myetherwallet adresimi kullanıyorum. Ne zaman tokenları bozmamı önerirsiniz?
Sizin ether adresinizi veya isminizi kullanan kişiler olabilir zamanında bir adam 18 ether para kasmış bu yolla dikkat edin derim.
Onun dışında tokenleri göndermeyen scam airdroplarda var. Para bırakan taş çatlasın 10 airdrop olmuştur şu zamana kadar

Yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum da bu ether adresi dediğimiz konu tam olarak nedir ?
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
December 05, 2017, 12:07:01 PM
Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır forumdayım ama airdopları pek anlayamadım. JR Member olduğum için çoğu airdropa katılabiliyorum. Fakat en az 15 tane airdropa katılım yaptım 1 hafta içerisinde sadece 1 tanesinden gelen token var. Size de aynısı mı oluyor yoksa ben bir yerde yanlış mı yapıyorum? Tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mı? Ayrıca myetherwallet adresimi kullanıyorum. Ne zaman tokenları bozmamı önerirsiniz?
Sizin ether adresinizi veya isminizi kullanan kişiler olabilir zamanında bir adam 18 ether para kasmış bu yolla dikkat edin derim.
Onun dışında tokenleri göndermeyen scam airdroplarda var. Para bırakan taş çatlasın 10 airdrop olmuştur şu zamana kadar
member
Activity: 392
Merit: 10
November 30, 2017, 10:27:35 AM
Artık airdrop falan kalmadı herkes bounty peşinde benim görüşüm günde 1 2 tane çıkıyo öpüp başınıza koyun onlarda para etmiyor zaten.
full member
Activity: 770
Merit: 103
November 30, 2017, 07:02:24 AM
fransız elemanın forumdaki konu başlığı gayet iyi. bence oradan takip edebiliriniz sizde. devamlı güncelliyorlar ve başkaları da duyduğu airdropları hemen yazıyor. form doldurmaktan sıkılabilirsiniz ama Smiley
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
November 27, 2017, 05:33:59 PM
Airdrop'a katılmak zaten ne zaman alan bir iş ne de bir şey gerektiyor. Hepsine katıl gelene de razı ol zaten sıfır emek hepsi havadan geliyor. Umut varsa at cüzdanda dursun biraz.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
November 27, 2017, 05:07:23 PM
Ben genelde AirDroplara katılmıyorum zaten bir hesapla ancak imzaya katılabiliyorum, AirDroplar için herhangi bir vaktim bulunmuyor anca akşamları mesaj atabiliyoruz
full member
Activity: 126
Merit: 100
November 27, 2017, 03:01:13 PM
Boşverin ya airdrop falan boş işler.. ico kovalayin bence de.. zamaniniza yazik oluyor gercekten. Cöp token geliyor hep. Smiley

Dalga mi geciyosunuz abi nerde form bulursaniz doldurun.. daha bugun 0.9 eth aldim sadece HYTV den.. kim kime 400 kusur $ verir durduk yere? Bence form doldurmanin inceliklerini öğrenin.. çogu kisi form doldururkem hatalar yapiyor. Ha multiciler btt username i kullaniyor olabilir ok ama hepinizin hesabini da kullanmiyorlardir. Not : daha 1 kez bile multi kasmadim hep ayni adresi kullandim
member
Activity: 120
Merit: 11
November 27, 2017, 02:28:10 PM
Airdrop konusu gerçekten son 3-4 ayın güzel getiri olan köşesi oldu.Ama şuan gerçekten sinek avlıyor.Çok fazla supply olan tokenler  çok çok az dağıtım yapıyor kişi başı.Dolayısıyla kayda değer bir miktar alamıyorsunuz.Multi,airdrop yapanların ilgisizliği,dağıtımların dikkatli yapılmaması ve çoğunun hiç yapmaması gibi şeyler bu airdrop olayını bitiriyor.Umarım şartları olsun dagıtım ve miktarı olsun daha kaliteli airdrop ve projeler karşımıza gelmeye başlar.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
November 27, 2017, 02:25:09 PM

Hocam 15 tane airdrop a katıldıysanız 3 tanesi ya gelir ya gelmez ben 100den daha fazla airdrop'a katıldım wallet'ım profilimde kayıtlı bi bak gelenler ne kadar para ediyor
full member
Activity: 392
Merit: 103
November 27, 2017, 02:04:13 PM
Sadece zaman kaybı airdrop devri geçti artık beyler değerli vaktinizi harcamayın.
Gerçekten güzel bir amaca orjinal bir projeye sahip olan icolara yatırım yapın daha mantıklı
full member
Activity: 378
Merit: 102
November 27, 2017, 02:00:33 PM
Okadar dolduruyorum gelen 1-2 dolar bişey ya artık ben de bunlarla uğraşmayı bıraktım, zamanı bunlara harcamaktansa başka şeylerle uğraşmak daha mantıklı, daha iyi kazanılabilir airdropların dışında.
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
November 27, 2017, 01:31:29 PM
Ben hiç AirDroplara katılmadım zaten fazla kazançlı olmuyor onun yerine sosyal medya bountylerini kovalayabilirsin ya da şu anda olduğu gibi üyeliğini geliştirip imzalara katılabilirsin.
Ben airdrop gördüğüm yerde katılırım ama eskisi gibi değil artık gelen airdroplar 5-10 dolar ya ediyor ya etmiyor. İşte nadir de olsa arada sırada katılıyorum airdroplara, senin dediğin gibi yapılması daha mantıklı üyelik geliştirerek veya sosyal medya bountylerine katılarak daha güzel ücretler kazanılabilir. Fakat üyelik geliştirmek zor activiy meselesi var malum
hero member
Activity: 826
Merit: 502
November 27, 2017, 10:34:39 AM
Airdroplar bitmiş ya saçma sapan tokenler geliyor hep gelenlerde para etmiyor sogudum airdroptan

Yeni çıkan airdroplar tamamen vurguna yönelik . EBTC en azından bir parça da olsa dağıttı . Gerisi tamamen kendi kesesine çalışıyor . Bu saatten sonra da yine eskisi gibi 100 tane de 10 tanesi para eder.
full member
Activity: 398
Merit: 118
November 27, 2017, 08:41:07 AM
Airdroplar bitmiş ya saçma sapan tokenler geliyor hep gelenlerde para etmiyor sogudum airdroptan
member
Activity: 322
Merit: 16
November 26, 2017, 06:02:23 PM
bi ara baya uğraşmıştım airdroplar için.
sonra baktım gelmiyor uğraşmayı kestim bende.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
November 26, 2017, 05:57:56 PM
Ben hiç AirDroplara katılmadım zaten fazla kazançlı olmuyor onun yerine sosyal medya bountylerini kovalayabilirsin ya da şu anda olduğu gibi üyeliğini geliştirip imzalara katılabilirsin.
member
Activity: 448
November 26, 2017, 05:48:50 PM
Artık bu isim kullanmanın önüne geçmeleri lazım bunun içinde verdiğiniz bitcoin profil urlesinde eht adresinizi falan istemeleri lazım veyahutda bitcointalk formuna açacakları konu altına post atmanızı istemeleri lazım bu gibi yöntemlerle hırsızlığın önüne geçilebilir diye düşünüyorum.

Abi öyle diyosunda şimdi İngilizcesi olmayan adam ne yazıcak bitcointalk formuna benim için kötü olur zaten yasakladılar good luck joined gibi yazıları ama haklısın.
newbie
Activity: 26
Merit: 0
November 26, 2017, 04:07:01 PM
vallahi ben de çok zorlanıyorum şuan gerçekten bir forum rank'ı aranıyor mu aranmıyor mu acaba?
member
Activity: 114
November 26, 2017, 01:38:04 PM
Tüm airdroplara katıldığım halde airdrop'un a'sı gelmiyor multici mülteciler işin suyunu çıkardılar.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
November 26, 2017, 10:27:08 AM
Artık bu isim kullanmanın önüne geçmeleri lazım bunun içinde verdiğiniz bitcoin profil urlesinde eht adresinizi falan istemeleri lazım veyahutda bitcointalk formuna açacakları konu altına post atmanızı istemeleri lazım bu gibi yöntemlerle hırsızlığın önüne geçilebilir diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: