Pages:
Author

Topic: Airdroplar Hakkında Tavsiye - page 4. (Read 1704 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
November 24, 2017, 09:34:22 PM
Takıldığım blog'da chat kısmında üyelerden biri ağzından kaçırdı tabi ortalık karıştı bende dahil öfke kustum şahıslara bildiğin hırsız adamlar senin ve benim bilgilerimi kullanıyorlar  ve anında ban yedi o şahıs bizzat şahit oldum  bazı çakallar multi kasmak için milletin bounty listesi bilgilerini çalarak başvuru yapıyorlar e hal böyleki bende aynı durumdan muzdarip oldum bende 15 e yakın başvuru yapıyorum ve üyelik bilgimle girdiğim halde sadece tek hesabım bu ne hikmetse 1 yada 2 iki tanesi geliyor tokenlerin başka da gelmiyor ve bu beni de sinir eder oldu neyse  çözümünü birisi bahsetti telegram ismini değiştirerek ve cüzdan numarasını ben şu an yapamıyorum  katıldığım bir bounty ico su var ondan dolayı zor hiçbir kampanya ya girmediysen telegram ismini değiştir ve bu bilgi çalan primcilere izin verme.

Hocam telegram ismimi değiştireyim değiştirmesine de yenisini yine kopyalayacaklardır. Benim anlamadığım nokta şu. KAtıldığım airdroplar genelde forumda başlık altına yazı istiyor yani ben kendim yazıyorum. Başkası benden önce davranarak bunu yapamaz ki.
full member
Activity: 532
Merit: 151
November 24, 2017, 08:15:28 PM
Airdroplar multiciler yüzünden bu hale geldi izin vermiyorlarki coinin adil dağıtılmasına adam 50 hesapla birden kaydoluyor haram zıkkım olsun benimde adım çoğu yerde kullanılmış ama yazan eth adresi bana ait değil
member
Activity: 113
Merit: 20
November 24, 2017, 06:26:11 PM
Takıldığım blog'da chat kısmında üyelerden biri ağzından kaçırdı tabi ortalık karıştı bende dahil öfke kustum şahıslara bildiğin hırsız adamlar senin ve benim bilgilerimi kullanıyorlar  ve anında ban yedi o şahıs bizzat şahit oldum  bazı çakallar multi kasmak için milletin bounty listesi bilgilerini çalarak başvuru yapıyorlar e hal böyleki bende aynı durumdan muzdarip oldum bende 15 e yakın başvuru yapıyorum ve üyelik bilgimle girdiğim halde sadece tek hesabım bu ne hikmetse 1 yada 2 iki tanesi geliyor tokenlerin başka da gelmiyor ve bu beni de sinir eder oldu neyse  çözümünü birisi bahsetti telegram ismini değiştirerek ve cüzdan numarasını ben şu an yapamıyorum  katıldığım bir bounty ico su var ondan dolayı zor hiçbir kampanya ya girmediysen telegram ismini değiştir ve bu bilgi çalan primcilere izin verme.
full member
Activity: 602
Merit: 120
November 24, 2017, 06:04:40 PM
Airdroplarda genellikle rütbe aranmamaktadır.. Bir de bazı airdrop hırsızları sizin kullanıcı idinizi kullanarak üye olabiliyorlar bu sayede size değil onlara gidiyor tokenler o yüzden gelmemeiş olabilir.. Birde çoğu airdrop çöp olduğu için göndermiyor bile olabilirler. Airdroplardan para kazanamya bakana kadar imza kampanyalarına katılabilirsin.. Şuan ki imza kampanyamda mishal member üyelerin her postuna 0,20 altcom veriyorlar bir hafta sonunda ödeme yapılıyor ve 50 mesaj için ödeme alıyorsun. Yobitde işlem görüyor şuanda..
member
Activity: 182
Merit: 10
November 24, 2017, 05:37:29 PM
Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır forumdayım ama airdopları pek anlayamadım. JR Member olduğum için çoğu airdropa katılabiliyorum. Fakat en az 15 tane airdropa katılım yaptım 1 hafta içerisinde sadece 1 tanesinden gelen token var. Size de aynısı mı oluyor yoksa ben bir yerde yanlış mı yapıyorum? Tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mı? Ayrıca myetherwallet adresimi kullanıyorum. Ne zaman tokenları bozmamı önerirsiniz?
Pages:
Jump to: