Pages:
Author

Topic: Airdroplardan neden coin gelmez oldu ..???? Bilen varmı ??? - page 2. (Read 495 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
zaten hiç bir zaman garanti gelecek diye bir şey yok bu airdroplardan malesef yüzde 90 boş projeler çıkıyor bazıları iyi onlarda şansa denk gelirsek artık.
member
Activity: 560
Merit: 12
Daha çok icosu olan airdroplara katılın . Diğerleri çöp artık eskisi gibi kazanç beklemeyin airdroplardan.
full member
Activity: 532
Merit: 102
O işler geçeli çok oldu 3 ay önce yapacaktınız airdroptur falan artık onun devri bitti bazı ICOların airdropları oluyor az versede proje tutarsa anca öyle kazanırsın airdroptan ölme eşeğim ölmeee
member
Activity: 302
Merit: 12
500' den fazla airdrop yaptım.Şu an yalnızca kaliteli,sitesi olan,ekibi sağlam ve en az 30 dolar veren airdroplara giriyorum.O da haftada 3-4'ü geçmiyor.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
üstteki arkadaşın da dediği gibi, airdroptan bizim gibileri bişey kazanamaz oldu artık. ben eskiden gün içinde 10larla airdropa üye olurdum. onun 1/10i bişey gönderirdi, onun da 1/100ünün bi değeri oluyordu. o yüzden bıraktım artık
member
Activity: 308
Merit: 10
airdrop işi artık referanslıya kazandırıyor. oda bizde yok o yüzden vazgeçmek lazım bountylere yönelmek gerek
member
Activity: 574
Merit: 14
bounty kategorisindeki airdropları avlayın. onların güvenirliliği yüksek. sıradan form doldur al airdrobu bir ara kazandırıyordu. telegrama katılıp bitwhite aldım diğer bütün aldığım airdroplar çöp. doğrusu 10 form doldurduysan 1 tane ancak geldi. gönderip, göndermemek onlara kalmış.
full member
Activity: 364
bir çoğu çöp çünklü gönderenlerde 3 5 dolarlık gönderiyor ekmek yenecek bir tekne değil bence zaman kaybı daha farkı işlere yönelmeni tavsiye ederim.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Airdropların çoğu artık scam emailleri çalmak için vs yapılıyor geri kalanlarda icosunu tanıtıp satma amacıyla fakat satamayınca bırakıp gidiyorlar. Airdroplar zaten 1-5 dolar arası veriyor resmen dalga geçiyorlar ben vereyim benim twitter reklamımı yapsınlar daha çok kazanırım.
full member
Activity: 398
Merit: 118
Airdroplar bi ara güzeldi az da olsa bişiyler kazandırıyordu ama o multiciler yüzüden bitti haksız kazanç elde etmenin önüne geçemediler o yüzden twitter veya facebook kampanyalarına katılın airdrop kazandırmaz artık
member
Activity: 429
Merit: 11
Arada çıkıyor çıkmıyor değil ama eskiye oranla düştü bu eğilim. Son zamanlarda ref sistemi ile kazan-kazan sistemine yöneldi proje sahipleri. Hem size he kendine kazandırıyor. Bounty sitelerinden takip etmek faydanıza olacaktır. Bountyhive gibi.
newbie
Activity: 123
Merit: 0
Bu aralar genel olarak bir kesatlık var yav bende katılım sağladım coğu airdropdan geri dönüş alamamaya başladım açıkcası
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
çok fazla insan başvuruyor hangisine göndereceğini şaşırıyorlar bazen göndermiyorlar bazen çekiliş yapıp gönderiyorlar vesaire çeşit çeşit bahanesi var bunun Sad
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Artık eskisi gibi 1 2 haftada yollamıyolar zaten airdrop kalmadı diğerleri bounty tarzı olduğundan onlarda ico bitiminden 1 ay sonra yolluyolar ondan çok zaman beklemek gerekiyor
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Son zamanlarda katıldığım airdroplar çoğunlukla referans sistemine token veriyor, üyelik için verilen 3-5 adet ise ne işe yarar bilemiyorum, binlerce veren proje göremiyorum,  her gün token veren swiftdemand  diye bir projeye rastladım geçenlerde vakti olan bir göz atsın üye olup her gün 100 token kazanılıyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Hocam çünkü her yer çöp koinci doldu da o yüzden, saçma sapan herkes airdrop yapar oldu, türlü türlü scam projede yer aldılar,
full member
Activity: 532
Airdrop devri biteli çok oldu airdroplardan faydalananda faydalandı zaten artık bounty falan takip edin onlardanda çok bir şey gelmiyor ama gene idare eder.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Eskisi gibi sağlam coinlerini yollayan airdrop sayısı azaldı gerçekten ama havven gibi denk gelirse arada bir oluyor. iş artık referans olayına döndü airdroplarda, çok aşırı beklenti içinde olmamak lazım airdroplarla alakalı.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Çoğu airdrop piyasa nedeniyle hüsrana uğradı veya başarısız olduğu için gelmiyor. Ya da olumlu düşüneyim dersen  süresi gelmemiştir.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Airdroplar token gönderiyormuydu ki Cheesy Şaka bi yana çok eskiden beri airdroplar vardı evet ama hani katılımın doruk noktasına ulaştığı zamanlar varsa da onlar ekim kasım aylarıydı diyebiliriz. Blue ecash prl falan güzel kazandıran airdroplardan bazılarıydı ama sonra form doldurma olayını zamanla kaldırdılar refli telegram botuna döndüler bu yüzden bırakmıştım zaten ondan sonra da yollayanın pek olmadığını duydum ha bu saatten sonra kazandırabilecek airdrop bulunur mu? Evet belki arada çıkar yine ama bu kadar uğraşmaya değmez bence.
Pages:
Jump to: