Pages:
Author

Topic: Airdroplardan neden coin gelmez oldu ..???? Bilen varmı ??? - page 3. (Read 495 times)

member
Activity: 240
Merit: 10
bir dönem güzel kazandırdı ama artık balon gibi söndü bountyler daha iyi gibi hele de sağlam bir proje yakaladıysan iyi getiriyor 
full member
Activity: 462
Merit: 100
kısacası airdroplar artık vakit kaybı oldu. çoğu scam projeler. Gerçek olanlar da çok az değerde token dağıtıyorlar. Bence airdroplar bir rüzgardı esti ve geçti onun yerine bounty kampanyalarına yönelmek lazım
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Gelmeyi bıraktı çünkü birçok neden var altında.

Kedi canını sevdiğim oyun zaten ilk vurgunu vurdu ondan öncesinde sağlam bir airdrop furyası vardı fiyatlar birden tavan yapınca airdrop muhabbeti ilk yarayı aldı.

Sonra millet artık ayıktı tamam iyi pump dump yapıp iyi kazandıran airdroplar oldu ebtc - ethd - btw gibi ancak kazananlar illa ki bunlardan birinde kaybedince eski sükselerini yapamaz oldu eee hal böyle olunca çoğu airdrop contratı oluşturma ücreti gas fee yi karşılayamayınca bayrakları indirdi.Ki zaten çoğu airdrop üretici birbiriyle bağlıydı.

Eee birde boğa sezonu vardı bu airdrop furyası olduğunda zaten oradan iyice vuran vurdu.Ama surprise m......r diyen ayı sezonu gelince millet kendine bir güvenli liman aradı bırak normal adamakıllı yapan icoları çoğu usd'ye geçti bu zamanda.Hal böyle olunca ufak tefek gönderenler oldu onlarda birşey kazandırmadı.

Ve şuanda da ortada mew dns muhabbeti var bununda etkisi var.Ki ortaya çıkan airdroplara bi dön bi bak ne yapmış ? Bi Blue ekibi birşeyler yaptı.Velhasılı kelam airdroplar birinin parasını cebinden alıp diğerine ondan alıp üreticisinin cebine koyması için biçilmiş kaftan ve artık millet bu numaraları yemeyince neredeyse bitti gitti.
member
Activity: 756
Merit: 16
Bazı Airdrop dağıtım işlemleri hemen olurken bazılarının ise ico sonrasında yapılıyor. İco süreci de genelde 1-3 ay arasında değişiyor. Tabi bazı airdroplarda sahte oluyor. Beklemekten başka çare yok
full member
Activity: 532
Merit: 151
Multi hesap kullanmasalar airdroplar bu kadar hızlı bitmezdi millet airdropa en az 10 hesapla giriyor hesap başı 1 doları kar sayıyor...
member
Activity: 504
Merit: 11
O iyi dönemleri kaçırdığımızı düşünüyorum. O nedenle ben de sadece bounty kampanyası olan airdroplara katılmaya başladım. Bu daha garanti gibi duruyor. Az oluyor ama hiç değilse kesin oluyor.
member
Activity: 490
Merit: 16
AirDropların Eski havası kalmadı bir ara ebitcoin ile Sağlam bir şekilde furya dönmüştü bayağı baya bildiğin her gün yeni yeni AirDroplar çıkmıştı Ama artık bitti Kolay kolay da öyle eski günlerine döneceği benzemiyor artık bir şey kazandırmayacak muhtemelen
member
Activity: 239
Merit: 14
Uzun zamandır airdroplara katılıyorum bir süre önce güzel getiri sağlıyordu katıldıklarım az çok geliyordu feelerin yükselmesinden sonra kesildi gelmez oldu airdrop eskisi kadar olmasada yine çıkıyor katılıyorum ama baya bir süredir göndermeyi kestiler nedenini bilen anlatsın lütfen..
Pages:
Jump to: