Nisam još pronašao u kojem mogu sudjelovati kao novajlija pa ako imate neki za preporuku...
Ima li kakvog rizika sudjelovati u tome? Vidim da su iskustva uglavnom pozitivna.
To je cisti rad,pokupi ih sve i nadaj se da ce cijena skociti kad se izlistaju te da ces ih se uspjesno rijesiti uz zaradu.
Opet ako ulazes vecu lovu u crypto,nema ti se smisla zamarati s time,pametnije potrosi vrijeme.
Većina airdropova su erc20 tokeni to znači da mi je dovoljan samo jedan ethereum wallet za sve, npr. MyEtherWallet?
Gdje prodajete tokene? Na etherdelta ili ima nešto bolje?
Mislim da je svaki exchange bolji od EtherDelte, ali kako je to decentralizirani exchange svi Erc20 tokeni se prvo izlistaju tamo. Čak se može trgovati i prije službenog listanja tokena tako da se umjesto simbola koristi adresa ugovora.
Meni je na pocetku bio malo konfuzan, dok ga nisam bolje upoznao...sad mi je sve drazi...
E pa vidiš, meni je EtherDelta bio prvi exchange s kojim sam se susreo. Brzo sam shvatio kako funkcionira i toliko sam se naviknuo na taj princip da su mi ovi popularniji exchange-ovu konfuzni