Pages:
Author

Topic: Airdropovi - page 19. (Read 22936 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 286
Coinomi multi-coin HD wallet
November 19, 2017, 09:29:59 AM
Moze da mi netko kaze neke pozitivne rezultate sa airdropvima,dali je netko zaradio 50-100$ zbog airdropa ili cak vise 100-1000$ ili to mora biti velika sreca da se zaradi  0-50$ po airdropu?

Naravno da se da zaraditi samo treba izabrati prave airdropove. Puno sati dnevno treba provesti proučavajući što zajednica kaže i kako reagira na neki airdrop. Osobno volim airdropove kada su već u fazi coina, a manje ove koji su tek u fazi razvoja i gdje sve počiva na obećanjima i planovima razvojnih timova.
sr. member
Activity: 253
Merit: 250
November 19, 2017, 09:12:30 AM
Moze da mi netko kaze neke pozitivne rezultate sa airdropvima,dali je netko zaradio 50-100$ zbog airdropa ili cak vise 100-1000$ ili to mora biti velika sreca da se zaradi  0-50$ po airdropu?
member
Activity: 108
Merit: 11
November 19, 2017, 02:37:18 AM
https://bitcointalksearch.org/topic/annairdropgenesis-coin-fast-secure-flexible-airdrop-final-round-2332334

neznam jel bilo ali danas u 21h genesis ima zadnji airdrop

ovaj mi se cini da ima potencijal pa svakako pogledajte...ništa nekošta prijavit se
legendary
Activity: 2590
Merit: 1236
November 19, 2017, 02:30:27 AM

Koliko te je koštala ta transakcija od 0.00001 ETH? Tj. koliko si gasa platio?

Iskreno, ne sjećam se. Vjerojatno je transakcija koštala nešto više nego iznos koji sam poslao, ali zar je bitno? Ukupan zbroj iznosa koji sam poslao i cijene transakcije nije prešlo 0.5 USD.

Upravo me je to i interesovalo. Hvala!

Inače, za svaku ETH transakciju imaš TxHash na temelju kojeg možeš vidjeti koliko je koštala transakcija. Samo taj TxHash upišeš u ETherscan.io i dobiješ razne informacije o transakciji, među kojima je i Actual Tx Cost/Fee:.
A osim toga, cijenu ETH transakcije donekle možeš odrediti i sam (kažem donekle jer ipak ima neki minimalni iznos) i to na način da odrediš količinu GAS-a za tu transakciju.
member
Activity: 120
Merit: 10
November 18, 2017, 04:18:47 PM

Iskreno, ne sjećam se. Vjerojatno je transakcija koštala nešto više nego iznos koji sam poslao, ali zar je bitno? Ukupan zbroj iznosa koji sam poslao i cijene transakcije nije prešlo 0.5 USD.

Upravo me je to i interesovalo. Hvala!
legendary
Activity: 1932
Merit: 2272
November 18, 2017, 12:59:41 PM
Sada se Airdropovi pojavljuju na svaku sekundu. Puno njih je samo copy paste. Teško je odrediti koji imaju budućnost i koji ne.Svakako treba jako biti oprezan ako se ulažete svoj novac.Principi su isti kao kod mnogih ICO. Njihova regulacija je stvarno dobro došao.Ne mislim da da trebaju ukinuti, nego da se postave neka osnovna pravila.
Ako ulažeš novac onda je to ICO a ne airdrop.
legendary
November 18, 2017, 03:38:41 AM
Airdrop nije ulaganje novca kad tokene dobiješ besplatno, zar ne? OK, neki traže da se pošalje neka količina ETH-a kao "provjera protiv prijave duplih adresa", ali to najčešće izbjegavam. Eventualno ako netko traži bilo koju količinu ETH-a, a projekt izgleda solidno onda mu pošaljem 0.00001 ETH (to ispada oko 0,003 USD-a). Ako to i izgubim, neće mi biti previše žao...

member
Activity: 120
Merit: 10
November 17, 2017, 01:53:27 PM
Airdrop nije ulaganje novca kad tokene dobiješ besplatno, zar ne? OK, neki traže da se pošalje neka količina ETH-a kao "provjera protiv prijave duplih adresa", ali to najčešće izbjegavam. Eventualno ako netko traži bilo koju količinu ETH-a, a projekt izgleda solidno onda mu pošaljem 0.00001 ETH (to ispada oko 0,003 USD-a). Ako to i izgubim, neće mi biti previše žao...

sr. member
Activity: 560
Merit: 273
November 17, 2017, 10:38:30 AM
Ništa čudno. To se često vidi na tim airdrop listama. Ili početničke greške ili mamac za lakovjerne...
Samo jedno malo upozorenje, nemoj slati ETH na takve adrese da bi pokušao izvuči tokene van. Vjerojatno je već netko snimio ključ prije tebe.

Hvala druze za savjet, nisam nikako radio sa tokenima tako da mi je svaki savjet u vezi tokena dobrodosao. Eto do sada nisam ni znao da mi treba ETH da bi poslao token na drugu adresu (mislio sam da se fee odbija od tokena)

Daaa! I meni je trebalo vremena da pohvatam 'konce' u vezi ethereum platforme. Previše novih pojmova i detalja.

Npr. nisam znao da se 'Gas Limit' mora povećati kada komuniciraš sa pametnim ugovorima (a tokeni su upravo to, 'smart contracts') te da stvarnu cijenu transakcije (transaction fee) možeš mijenjati preko 'Gas price'... a gas price se najčešće mjeri u 'gwei' što je 0.000000001 Ether
member
Activity: 77
November 17, 2017, 10:08:51 AM
Ništa čudno. To se često vidi na tim airdrop listama. Ili početničke greške ili mamac za lakovjerne...
Samo jedno malo upozorenje, nemoj slati ETH na takve adrese da bi pokušao izvuči tokene van. Vjerojatno je već netko snimio ključ prije tebe.

Hvala druze za savjet, nisam nikako radio sa tokenima tako da mi je svaki savjet u vezi tokena dobrodosao. Eto do sada nisam ni znao da mi treba ETH da bi poslao token na drugu adresu (mislio sam da se fee odbija od tokena)
sr. member
Activity: 560
Merit: 273
November 17, 2017, 03:34:34 AM
maloprije mi se desilo nesto bas zanimljivo, pratim par AirDropova na Telegramu i sad kao navodno na nekim je distribucija aktivna vec dan-dva a ljudi se bune da im nisu stigli tokeni na adresu i stalno spamaju na kanalima sa svojim ETH adresama, i u svemu tome lik postavi svoj privatni kljuc i jos napisa da mu je od MyEtherWallet kljuc.
Uzmem kljuc i bas da vidim je li od MEW kad jest, i na stanju ima par nekih tokena.
Javim mu se na PM da izbrise poruku da ga ko ne bi pokrao ali nije nije nista odgovorio.

member
November 16, 2017, 08:27:10 PM
maloprije mi se desilo nesto bas zanimljivo, pratim par AirDropova na Telegramu i sad kao navodno na nekim je distribucija aktivna vec dan-dva a ljudi se bune da im nisu stigli tokeni na adresu i stalno spamaju na kanalima sa svojim ETH adresama, i u svemu tome lik postavi svoj privatni kljuc i jos napisa da mu je od MyEtherWallet kljuc.
Uzmem kljuc i bas da vidim je li od MEW kad jest, i na stanju ima par nekih tokena.
Javim mu se na PM da izbrise poruku da ga ko ne bi pokrao ali nije nije nista odgovorio.

newbie
Activity: 54
Merit: 0
November 16, 2017, 07:22:51 PM
PoSToken trebalo bi da bude ozbiljan projekat. U 3. airdropu dele mnogo manje tokene nego ranije.
Problem je samo da mogu da se prijave samo oni koji su na bitcointalku od 22. avgusta.
legendary
November 16, 2017, 03:53:55 PM
[...] Airdrop nije ulaganje novca kad tokene dobiješ besplatno, zar ne? [...]

Samo ako ti je tvoje vrijeme bezvrijedo...  Roll Eyes

A gle... Koliko sam zaradio na nekoliko kvalitetnih airdropova (od 50-tak na koliko sam se prijavio), moje vrijeme je prilično cijenjeno  Grin

evo konacno da i ja dobijem par tokena od Airdropova. Do sada sam se prijavio na jedno 15-20 Airdropova a dobio sam do sada samo 20 Ethereum Black Token (sto je za mene odlicno, dobio sam ih naravno besplatno)...ocekujem jos tokene iz mozda 2-3 Airdropa pa cemo vidjeti sta ce biti.

Ma to ti je normalno. Neki likovi prvo oglase airdrop pa onda tek skuže da GAS ipak dosta košta kad se tokeni šalju na nekoliko tisuća adresa. Onda jednostavno odustanu od svega. Neki pak potroše pare na airdrop i onda svejedno odustanu od svega... Ima svega...
member
November 16, 2017, 03:49:52 PM
evo konacno da i ja dobijem par tokena od Airdropova. Do sada sam se prijavio na jedno 15-20 Airdropova a dobio sam do sada samo 20 Ethereum Black Token (sto je za mene odlicno, dobio sam ih naravno besplatno)...ocekujem jos tokene iz mozda 2-3 Airdropa pa cemo vidjeti sta ce biti.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
November 16, 2017, 02:50:44 PM
[...] Airdrop nije ulaganje novca kad tokene dobiješ besplatno, zar ne? [...]

Samo ako ti je tvoje vrijeme bezvrijedo...  Roll Eyes
newbie
Activity: 46
November 16, 2017, 10:29:40 AM
Sada se Airdropovi pojavljuju na svaku sekundu. Puno njih je samo copy paste. Teško je odrediti koji imaju budućnost i koji ne.Svakako treba jako biti oprezan ako se ulažete svoj novac.Principi su isti kao kod mnogih ICO. Njihova regulacija je stvarno dobro došao.Ne mislim da da trebaju ukinuti, nego da se postave neka osnovna pravila.

Isto i ja
legendary
November 16, 2017, 04:21:07 AM

newbie
Activity: 54
November 15, 2017, 07:43:01 PM
Pages:
Jump to: