Bu sepetimin yıldızı açık ara şuan için BONK oldu ama ben işsizlik maaşı ile almıştım. X3.5 gibi yapınca sattım. Şuan için x11 yaptı ve hâlâ da gidiyor.
İçimden yeni shiba olur mu diye geçmiyor değil.
XNA iyi gitti ve hala yolu var gidecek.
HDN ve QUBIC yeni patlamayı yapacak iki aday tokenin. Bu post kanıt olarak kalsın.
Btc bozmasın yeter.
SRC20 olarak STAMP'ı eklemiştim buraya yazmamıştım. Src20'lerim yıldızı STAMP olmaya aday
Ytd
BONK'u kesinlikle ihmal etmemek lazım, belli bir popülerliğe ulaşan zincirin mutlaka kendine has bir meme token'ı oluyor, Solana için 1 numara BONK, (Ethereum'da SHIB gibi), Solana'ya likidite aktıkça BONK da değer kazanmaya devam edebilir,
STAMP şimdiden 30 milyon+ MCAP pek mütevazi değil ama bir ekosistem tutarsa, oranın lider token'ı hype'tan maximum faydalanıyor o yüzden SRC20 tercihiniz ise STAMP 1 numara ben de radarıma aldım biraz inerse değerlendireceğim.
Bonk kesinlikle yeni shiba olacak gibi rekor üstüne rekor kırıyor. Dur durak bilmeden yükseliyor..beni çok büyük pişman edecek. Eğer hocam src20 hype olursa stamp tanesi 1 dolar ile olur.
Teknik boyutunu tam bilmiyorum ama src20 'nin Brc20 den daha sağlam olduğu söyleniyor..eğer o yazıyı bulabilirsem burada paylaşırım.
Öneriler harika olmuş hocam, bugün cmc’de bonk’un ilk 100 e girdiğini görünce daha önce okuduğum bu yazı geldi aklıma, iyi tahminler olmuş, böyle tahminler devam ederse bu boğada bir lambo alırsınız hocam herhalde
bol kazançlar,
Hocam tepki çekerim diye çok çekindim başlığı açmakta hatta önce yazdım ( telefonla herzaman ki gibi😂) sonra sildim.
Sonra yine yazdım ve açtım başlığı.
Bonk konusunda şuan elimde yok. O zaman bana gelen 1278 TL işsizlik maaşı ile almıştım bunu X5 yapsam yeter dedim. Aslında ben hiç dokunmayacaktim ama bir gün bir arkadaşım bana günlükte aşağıya kırmış geri salar dedi ilk defa onu dinledim. ( Keşke dinlemeseydim😔) x15 civarı yaptı şuan için ama benim elimde hiç yok.
Benim asıl büyük beklentim olanlar
HDN, CAW, STAMP belki aklına yatan olursa diye paylaşım yaptım.
Yine de ytd diyeyim.
Not: Hocam lambo hedefim yok. ( Bende lambo ya binecek göt yok😂)
Honda CRv 2017 model ve üstü ya da MG olabilir.
Tabi önce aktif gelir getirecek şeylere yatırım yapacağım