Pages:
Author

Topic: Al-Sat yaparken mutlaka uymanız gereken 5 ana kural. - page 4. (Read 1808 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
Teşekkürler, ama bu kurallara uymak o kadar zor ki. Yeni başladım ve çoğu zaman alırken de satarken de zarar ediyorum. Bir süre al sat yapıp zarar ediyorum dedim beklettim yine zarar ettim
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Beklemek sabrın sonu selamet tabi imkan varsa:D
newbie
Activity: 33
Teşekkürler, sanki maddeler çoğaltılabilir gibi veya daha da açılabilir. Üzerine sayfalar yazılabilecek bir konu. (:
member
Activity: 196
Merit: 10
İhtiyaç olanı kullanın geri kalanını da saklayın, ama sabırsız olanlarda var onlara önerim “ tekke’yi bekleyen çorba’yı içer” sadece sabır.
member
Activity: 308
Merit: 10
al sat yapıcazda şu botlar rahat bırakmıyor ki alışta da satışta da fırsat vermiyorlar insana, yığılıyor önü teklifinizizn maalesef
member
Activity: 308
Merit: 11
Al sat herkesin yapamayacağı bir iş olarak görüyorum ben. Özellikle konuya çok hakim olmak ve sistemi takip etmek lazım. Bu iste çok fazla zorlandim ama gerçekten yapabilenler burada ciddi para kazanıyor.
jr. member
Activity: 532
En onemli madde 4!
member
Activity: 182
Kesinlikle kimsenin lafıyla yatırım veya al saf yapmayın çünkü ben ne zaman böyle bir hamle yaptıysam çoğunda zararlı ayrıldım o coin den
newbie
Activity: 56
özellikle kısa vade ve uzun vade olayı çok iyi olmuş hocam teşekkür ederim. ben hepsini uzun vadeye yatırıp bekliyordum hiç gerek yok gerçektem
newbie
Activity: 65
çok güzel kurallar paylaşmışsınız. teşekkürler.
jr. member
Activity: 630
Tesekkurler faydali oldu
full member
Activity: 364
Merit: 100
al sat yapmak teknik bilgilerle işlemiyor bu piyasada. en ufak bir haberde herkes psikolojik hareketler yaptığı için teknik grafiklere göre işlem yapılmadığı için doğru pozisyon almak çok zor. şansınız olması lazım. en temel kural fiyat oynaklığını dert etmemek olmamalı. psikolojisini bozuyor insanın bu piyasa terste kalınca. alıp beklemek en iyisi sanırım.
member
Activity: 322
Herkesin kendi stratejisi vadir tabi. Bazıları sonsuza kadar bekler bazıları da gerekli yerlerde al sat yaparak yatırımları zaman zaman katlar. Ben ikinci insanlardan olmak isterim. Olmamız gereken de bu zaten.
newbie
Activity: 196
Ne yapılırsa yapılsın her türlü stratejide beklenmeden kazanılmıyor. O yüzden hodl.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
özellikle bollinger bandlarına oldukça dikkat etmek gerekiyor, hele hele kritik dönemlerde bu çok önem kazanıyor
newbie
Activity: 28
Sadece konuyu yazan degil tum yorum yapanlar guzel bilgileri gecmis
newbie
Activity: 42
Bekleyecek sabrınız varsa en güzeli alıp beklemek
newbie
Activity: 79
Bu yazi ve paylasimlar icin Tesekkurler, deneyimleriniz baskalarinin kurtaricisi olabiliyor, paylasmak onemli
newbie
Activity: 168
Dostum teşekkürler 5 cümlede güzelce özetlemişsin benim gibi yeni başlayanlar için yardımcı olacaktır.
newbie
Activity: 83
5   En önemlisi asla duygusal davranmayın. Sabırsız ya da inatçı olmayın.

katılıyorum en önemlisi bu ne alırken ne de satarken acele edilmemeli.
Pages:
Jump to: