Pages:
Author

Topic: Albayrak: Atmamız gereken adımları biliyoruz - page 2. (Read 1761 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 254
evet atmamız gereken adımları biliyoruz ama para olmadığı için meb kitap basamıyor iddiaları dolanıyor, valiler araçlarını ultra lükse çeviriyor. maşşallah, amin.

MEB'in parasızlıktan kitap basamayacağını düşünmüyorum. O kitapların kimsenin kendi keyfine göre basılmadığı aşikar. O basımlardan parayı kazanacak olan kişi yine kendilerinden biri olacaktır. Kitap basımından da çok güzel cep doldurulur.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
evet atmamız gereken adımları biliyoruz ama para olmadığı için meb kitap basamıyor iddiaları dolanıyor, valiler araçlarını ultra lükse çeviriyor. maşşallah, amin.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Bu açıklamalara karnımız tok çünkü atılması gereken temel adımları 10 yaşındaki çocuk bile biliyor günümüz dünyasında. Önemli olan neyi bilip bilmedikleri değil, düzgün bir şekilde çözüm üretebilecek gerçek işler yapmaları. Umarım yapabilirler Smiley
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Atılacak adımları herkes biliyor söylüyor yazıyor ama buda tabiki bir anda olacak işler değil biraz dikkatli biraz kararlı ve kendi üretimimize ağırlık verebilirsek inşallah daha güzel günler bizleri bekliyor olacaktır diye düşünüyorum. Önce devlet sonra millet top yekün tasarruflu bir tutuma geçmemiz şart.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Batan şirketler nasıl ayağa kaldırılır, iflas vermiş şirket nasıl ülkenin devi haline gelir?
Nedense aklıma bu sorular geldi Cheesy atılması gereken her adımı biliyonuz da neden her konuşmanızdan sonra dolar daha da yükseliyor? Umarım bu dönemi bir an önce atlatırız da ülke kendine gelir. Gidişimiz gidiş değil (:
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Güzel kardeşim adımları biliyoruz diyoruz da milletin anası ağladı be, psikolojik hedef 5 lira idi. 1 dolar 5 tl olunca ne yapacağız diye deli gibi düşünürken  1 gecede 6.5 oldu. Hangi önlemden bahsediyoruz ? Şimdiki psikolojik hedef ise 7 tl ama yakında 10 a dayanacak bu
newbie
Activity: 70
"BANKALARIMIZ GÜÇLÜ ŞEKİLDE YOLA DEVAM EDİYOR" bankalarımız o kadar güçlü bir şekilde yola devam ediyor ki arada bir sistem arızalanıyor ve tak dolar yarı fiyatına halkımıza satışa sunuluyor Smiley
member
Activity: 392
Merit: 10
Bakan Albayrak dün yayınlanan son haberlere göre kamuda tasarruffa gitmeye başlanmasının talimatını vermiş  ,kamu kuruluşlarından ve belediyelerden kiralık araç listeleri istenmiş ,yerli makam aracına ve araç sayısının azalattılması talimatı verilmiş ,bakalım bakan bey diğer konulardada adım atacakmı.
newbie
Activity: 84
keşke inanabilseydim bu sözlere hayat biraz daha kolay olurdu. kimsenin bir algı oluşturmaya çalıştığı falan yok zaten buna ihtiyaç da yok. sık kullandığınız şeylerde anlamanız zor ancak senede birkaç kez satın aldığınız şeylerin fiyatını daha net hatırlarsınız. farkı anlamak için onlara bakın.
newbie
Activity: 168
Bakan Albayrakın ekona minin başında olamsının tek izah edilebilir noktası devlet başkanımızın artık etrafında güvenecek kişilerin sayısının son derece düşük olmasından dolayıdır ,umarım bakan söyeldği gibi atılması gereken adımaları biliyordur.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Ekonomik yüksek ihtisas ve strateji gerektiren bir konudur. Damat Albayrak ihtisasını nerede yapmıştır, hangi uluslar arası ekonomik çalıştaylarında görev almıştırda, koskoca bir ülkenin ekonomisi teslim edilebiliyor. Bu kadar mı basit bu işler, koskoca bir ülkenin ekonomik kaderi geçmişinde sadece şirket yöneten uluslar arası ekonomide hiç bir tecrübesi olmayan birisine nasıl teslim edilebilir. Bu vatandaşlar bu işlerin bu şekilde olmayacağını ne zaman anlayacaklar, yeter artık.
jr. member
Activity: 364
Berat Albayrakta çok iyi biliyor ki kısa vadede ekonomiyi düzeltmenin pek bir oluru yok ,ancak dışarıdan sıcak para girişleri yaparak bir nebze olsun piyasayı rahatlatmaya çalışıyorlar .
member
Activity: 560
Merit: 57
Piyasanın havasını alıyorlar mantıklı hareketler aslında fakat biraz daha akıllı davranmaları lazım olduğunu düşünüyorum. Atmamız gereken adımlar var katılıyorum.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Şimdi tl nin güçleneceğinden bahseden kişiler tl yi bu durma sokup rezil eden kişiler değil mi ? 15 yıldır ülkeyi yönetiyorsunuz şimdi diyorsunuz ki tl yi güçlendireceğiz size kim inanır benim kanaatim ülkemiz içinden zor çıkılacak bir kötü ekonomi içerisinde ve bunun faturasını halkımızın ödemesi isteniyor ve suçlu olarak da gölgeler gösteriliyor buna aklı olan inanmaz artık bildiğim bir şey var gelecekte geçmiş günlerimizi çok arayacağımız.
newbie
Activity: 8
bilecekler ancak atacakları adımların ne kadar doğru olduğunu kendilerine değil de karşısındaki ekonomi prof larına sorsalar daha iyi olacak sonuçta bu adamlar bu işin kitabını yazmış durumdalar kendi bildileri işler iş değil kendileri bunu kabullenmeliler.
member
Activity: 336
Merit: 10
Ülke ekonomisi ve para politikasının dışa bağımlılık modelini hükümette oldukları  16 yıl  boyunca acaba değiştirmek akıllarına gelmedimi de dolar bir anda 2 katına çıkınca değişiklik yapma gereği duyuyorlar ,ekonomi ve finans modelinin değişimi öyle konuşmak ile veya 1-2 yıl içerisinde çözübilecek bir durum değil.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
atilla yeşildağ, özgür demirtaş. açın izleyin youtubedan. hataları objektif olarak anlatıyorlar. gerçi özgür demirtaşın güncel videolarını aradım bulamadım. pek yayınlara katılmıyor. haber kanallarını izlemeye küsmüş biri olarak ben gerçek bilgiyi internette pek ala buluyorum.
newbie
Activity: 84
"BANKALARIMIZ GÜÇLÜ ŞEKİLDE YOLA DEVAM EDİYOR" evet yakında aç kalacağız bakalım bakanlar daha ne kadar güçlenecekler , bir türlü halk güçlenemiyor ama 17. kez seçtik ... anlam veremiyorum !
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
arzu ettiğimiz büyük ekonomiye hangi yüzyılda kavuşacaz acaba. sanki önceden atmanız gereken adımları unuttunuz, şimdi adımlarınız, ayaklarınız birbirine dolaşıyor.

hakkımızda hayırlısı diyecem ama o bile çok iyiser bir yaklaşım olacak. :/
jr. member
Activity: 434
Damat bakanımızın son açıklamalarını dinleyemedim , acaba bildiği adımları atmış mi bu konuda her hangi bir açıklamadı oldu mu
Pages:
Jump to: