Pages:
Author

Topic: Albayrak: Atmamız gereken adımları biliyoruz - page 3. (Read 1761 times)

hero member
Activity: 1484
Merit: 726
Öncelikle şu liyakat sistemini kamuya oturtabilseler düzelme başlayacak da nerde o günler. Güney Kore’nin izlediği tüm yolları izlemeliyiz bana kalırsa. Ülke başarı ekolü resmen.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
   Siz benim Çinceyi bildiğim kadar biliyorsunuz ekonomiyi. Adımlar konusu ise diyelim ki ben yanılıyorum siz aslında ekonomi doktorusunuz. Sizin ayaklarınız bağlı zincirle nereye adım atıyorsunuz? Emekleyebilmeniz bile hayal... Hep aynı terane" Ne yapacağımızı biliyoruz" Bir de yapsanız sayın bakanım, bir de yapsanız...
newbie
Activity: 70
Merit: 0
amerikandan salıncak alımlarını durdurmak olacak herhalde atılacak adımımız  Grin
şakası bir yana bu adam ekonomiyi toparlayamaz.
newbie
Activity: 53
Bende hiç ekonomiyi canlandıracak tl yi güçlendirecek adımlar görmedim. hep bir şeyler söyleniyor ama icraat yok.
"dolar 6,5200 euro 7,5646." olmuş atmamız gereken adımları biliyoruz, şu kadar günlük bilmem ne planı hazırladık deyip insanların aklını
bulandırmaya çalışacağınıza icraat yapın.. diyanete ek bütçe çıkarıp bilimi eğitime önem vermeyip biz tasarruf yapıyoruz demeyle olmuyor bu işler.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
bu adam bana hiçbir şekilde güven vermiyor arkadaş. dünyanın en iyi ekonomisti bile olsa damat sıfatı her şeyin önüne geçiyor.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
biliyoruz tabii ki. diyanete ek bütçe vererek çözeceğiz tüm bunları. çünkü bizim allahımız var ama onların yok. kafalara gel ya.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Ben bildim bileli bu adamlar ne yapmaları gerektiğini biliyor. Bildim bileli hep iyi olacak hep güzel olacak ama ne gariptir ki hiç bir zaman iyiye gidemiyoruz.
newbie
Activity: 98
adımları biliyorsunuz da bu zamana kadar ne yaptınız. daha birkaç ay önce koltuk ısıtmalı araç ihalesi görüşülüyordu, şimdi yeni saray düşünülüyor. adımlar bunlar mı?
jr. member
evet diyanet işleri ek bütçe isterken siz gidip milli eğitim bakanlığının ödeneğini keserek tasarruf yapmayı seçtiniz. çok iyi yoldasınız.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
şu çapsızın dediklerini nolur haber diye burda yazmayın, adamın dünyadan haberi yok, damatlık dışında vasfı yok, hem hazinenin başına hem maliyenin başına koydular, saçmaladıkça saçmalıyor.
damat olmasa fetö den kırk sefer kodesi boylayacak adam utanmadan bakan diye geziyor ortalıkta
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Resmi devlet adamlarının deneyimlerini kullanarak piyasaları rahatlatması, iç ve dış dengeleri dikkate alarak politika yaratması ve inisiyatifi elden bırakmaması gerekir. Albayrak bunları yapacak mı zaman gösterecek.
newbie
Activity: 70
Üretim olmadığına göre atılacak adımlar kemer sıkma zamlar vergi artışı vs. Ama devlet kademesinde herhangi bir kemer sıkma veya tasarruf uygulaması olmayacak herzamanki gibi.
full member
Merit: 100
Başka ne olacak ki acı reçete, vergiler artar, zamlar art arda gelir, vatandaş çilesini çekecek. Batacak şirketleri kurtarmak içinde yine bizler bedel ödeyeceğiz.
jr. member
Activity: 154
Atılması gereken adımların çok ivedi bir şekilde atılması gerek. Ohal konacaksa işte tam da bu durum için konmalı acil olağan üstü tedbirler alınmalı top yekün başta devlet olmak üzere çalışmak gerek. Yoksa memleket elden gidecek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak atılması gereken önlemlerin bir kısmını hayat geçirdi kalanlar için zaman daralmadan gerekeni bir an önce yapmalı. Devlet ciddiyeti bunları gerektirir. Yeni önlemleri bekliyorum.
full member
Atılması gereken adımlar milletin sırtına yük olan vergileri daha da artırmak sanırım. gün geçmesin ki her şeye yeni bir zam gelmemiş olsun.
member
Merit: 32
16 yıldır iktidardardasınız ve bildiğiniz hali buysa birde bilmediğiniz hali ne olurdu acaba ? Bana kalırsa Türk Lirasının yakın zamanda güçlenmesi için hiç bir belirti görünmüyor malesef. Ülkemiz büyük kriz yaşayarak malesef büyük bedel ödeyecek Angry
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Umarım biliyorlardır, yıllardır ülkenin başında olup atılmayan adımların bu saatten sonra atılması ne kadar yeterli olacak, ülke olarak kurbanlık koyun gibi bekliyoruz başımıza gelecekleri.
member
Activity: 178
Merit: 10
Be Free
Atılması gereken adımları çok önce atmadıkları taktirde neler olacağını da çok önceden biliyorlardı. Buradan ne çıkarmak gerek? Seçimden önce liyakat sözü veren Erdoğan'ın medyanın tabiri ile ''Kasaya damadını oturtması'' sizce bu adımları şimdi atacaklarının güvenini veriyor mu? Bu adımları doğru şekilde atabileceklerine inanıyor musunuz? Öyle bir kıskaca girdiler ki, kendilerine oy verenlerin büyük bir çoğunluğunu zarara uğratacaklar gibi duruyor. Her yerden para topluyorlar, düşünebildiğiniz her alandan bir şekilde kasaya para akıyor. Ancak bu paralarla uzun vadede ne yapmaları gerektiğini zerre bilmiyorlar. Devletin çoğu kademesinde liyakat malesef arka planda. Kör şekilde mi ilerleyelim ne yapalım diye bocalıyorlar.
full member
hotiç iflasın eşiğine gelmiş , halkbank ve ing bankın yaptıkları da ortada ve hala zengin olan daha zengin olmaya devam ederken tl'nin $ karşısındaki tutumunu gerçekten merak ediyorum. dolar 2-3 bandına gelmeden ekonomi düzeldi demem 6'ya sabitlenmesi bize yedirilen kazıktır hainliktir diye görüyorum.
Pages:
Jump to: