Pages:
Author

Topic: ALINIK: PayPal ile BTC alınacaktır. - page 2. (Read 6957 times)

hero member
Activity: 2156
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
April 07, 2017, 01:02:50 PM
enemy1980 - 250 USDT alınmıştır.... 1 USDT 3,80 TL olarak hesaplanmıştır.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
April 01, 2017, 06:04:55 AM
BTC satmak istiyorsan, bana PM at. Min. 1 BTC işlem yapıyorum. Nakit sorunum yok. TL, USD veya USDT ödemesi yapabilirim.

Vatandaş arazi. BTC lerin kaynağı belli diil ama aldıklarımdan kazandım Smiley inşallah gelir tekrar.

Hayırlı olsun bol kazançlar
hero member
April 01, 2017, 06:02:03 AM
BTC satmak istiyorsan, bana PM at. Min. 1 BTC işlem yapıyorum. Nakit sorunum yok. TL, USD veya USDT ödemesi yapabilirim.

Vatandaş arazi. BTC lerin kaynağı belli diil ama aldıklarımdan kazandım Smiley inşallah gelir tekrar.
legendary
Activity: 918
Merit: 1000
April 01, 2017, 12:35:53 AM
hero member
March 31, 2017, 07:02:44 PM
ilginc bir satis olmus. preev %20 eksiige sinirsiz alabilirim:(

Çok ilginç bir satış olduğu gerçek. Ama ben memnunum halimdem. Tekrar alım için email yolladım. Bakalım daha satacak mı ?
full member
Activity: 135
Merit: 100
March 31, 2017, 05:17:51 PM
ilginc bir satis olmus. preev %20 eksiige sinirsiz alabilirim:(
legendary
Bitcoin Trader
March 31, 2017, 04:05:23 PM
buyuk miktarlar alirim sikinti yok
newbie
Activity: 25
Merit: 0
March 31, 2017, 02:48:41 PM
eger sen diger arkadas isen teklifimi sunmustum elden odeme yaparim hepsini elden alirim

yada yaninda butun istedigin hesaplara transfer yapilir

diğer arkadaş dediğin kim bilmiyorum ama bana yazdıysan anonimlik önemli benim için yüklü miktarda alım yaparsan verebilirim küçük miktarlarla uğraşılmıyor elden satış yok
legendary
Bitcoin Trader
March 31, 2017, 12:58:29 PM
eger sen diger arkadas isen teklifimi sunmustum elden odeme yaparim hepsini elden alirim

yada yaninda butun istedigin hesaplara transfer yapilir
newbie
March 31, 2017, 11:41:44 AM
FEE: 0.0003206 BTC

25.04387168 BTC ve 1.92483519 BTC olmak üzere iki transfer işlemi girmişsin. Bu ücrete bu iki işlem onaylanmaz iptal olur. Şimdi farkettim. İlk iki işlemin çok hızlı onay almıştı. Buna hala ilk onay gelmedi. Demek ki temkinli olmakta fayda varmış.

3 onay gelmiş ödemeyi yaparsan bitcoin göndereceğim daha
newbie
Activity: 42
March 31, 2017, 11:02:24 AM
ingiltere halfası sen çocuksun kesin kaç yaşındasın ticaretten anlamıyorsun git kumda oyna kardeşşşş baltalama satışımı paran varsa yolla gönderiyim sana bitcoin öyle klavye başında ahkam kesmekle olmaz bu işler

senin konuşmalarına bakarak senin hakkında yaptığım analiz:

edep desen edep yok..
şeref desen şeref yok..
ahlak desen ahlak yok..
gurur desen gurur yok..
güven desen güven yok..
mantık desen mantık yok..
haysiyet desen haysiyet yok..
beyin desen yüz yıldır gören yok..
hero member
March 31, 2017, 11:01:31 AM
FEE: 0.0003206 BTC

25.04387168 BTC ve 1.92483519 BTC olmak üzere iki transfer işlemi girmişsin. Bu ücrete bu iki işlem onaylanmaz iptal olur. Şimdi farkettim. İlk iki işlemin çok hızlı onay almıştı. Buna hala ilk onay gelmedi. Demek ki temkinli olmakta fayda varmış.
newbie
March 31, 2017, 10:56:08 AM
ingiltere halfası sen çocuksun kesin kaç yaşındasın ticaretten anlamıyorsun git kumda oyna kardeşşşş baltalama satışımı paran varsa yolla gönderiyim sana bitcoin öyle klavye başında ahkam kesmekle olmaz bu işler
newbie
March 31, 2017, 10:51:01 AM
Aynı şekilde gönderim yapacaksın sandım. Bu kadar yüksek beklemiyordum. Biraz bekle paranı gönderecem. İki onaydan sonra BTC yi geri alabilir diyenler var. Kendini benim yerime koy. İki tane email yolladım bir kaç şey sordum ama cevap yazmadın.

bitcoin yükseliyor şuanki kura göre ne kadar yükselirse üzerine eklersin o zaman

çok fazla soru soruyorsun söylediklerimi de kimseye anlatma bitcoin al parasını yolla gerisini düşünme bundan sonraki işlemlerde önce parayı istiyorum artık güven sağlamış olmam lazım bu kadar kısa sürede bu kadar kazanç elde ettin ne kadar yollarsan o kadar bitcoin alırsın artık en az 1000 dolar ödeme yollarsın bende sana 1300 dolar bitcoin yollarım

KARDEŞİM SEN MALMISIN ?
herşeyi ortada söylemişsin zaten, birde adama kimseye söyleme diyorsun.
önce parayı alırsan btc yi göndermeyeceksin. buna adım gibi eminim.
senin gibi kul hakkı yemeye teşebbüs edenler burada adam yerine konulmaz.

insan parayı her türlü kazanır. insan isterse paşada olur padişahta... amma lakin velakin adam olmak, saygınlık kazanmak, itibar kazanmak paşalıktanda padişahlıktanda yüksek bir mertebedir.. bu hayatta şerefinle kazan, benden sana tavsiye.
newbie
March 31, 2017, 10:47:06 AM
Aynı şekilde gönderim yapacaksın sandım. Bu kadar yüksek beklemiyordum. Biraz bekle paranı gönderecem. İki onaydan sonra BTC yi geri alabilir diyenler var. Kendini benim yerime koy. İki tane email yolladım bir kaç şey sordum ama cevap yazmadın.

bitcoin yükseliyor şuanki kura göre ne kadar yükselirse üzerine eklersin o zaman

çok fazla soru soruyorsun söylediklerimi de kimseye anlatma bitcoin al parasını yolla gerisini düşünme bundan sonraki işlemlerde önce parayı istiyorum artık güven sağlamış olmam lazım bu kadar kısa sürede bu kadar kazanç elde ettin ne kadar yollarsan o kadar bitcoin alırsın artık en az 1000 dolar ödeme yollarsın bende sana 1300 dolar bitcoin yollarım
newbie
March 31, 2017, 10:37:28 AM
Gönderdiğin miktar yüksek ve verdiğin fiyat piyasa değerlerinin çok altında. Açıkcası söylediklerinde çelişkili. Şuana dek iki onay gelirse sorun olmaz diye duydum. Ya gönderdiğin BTC yi sana iade olarak göndereyim, (FEE yi ben karşılarım.) ya da ödeme için biraz bekletip onaylandıktan sonra ödeme yapayım. BTC hesabıma geçmez de iptal olur diye çekiniyorum açıkcası. Anonim birine ne kadar güvenilir bilmiyorum. İki işlem yaptık iyi hoş güzel ama bu defa yüksek miktar yollamışsın. Ya ilk iki işlem aldatmacaysa diye bir düşünce var aklımda. Dediğim gibi tamamen onayı beklersen ödemeni yapacağım veya BTC yi geri iade gönderebilirim de. Anlayışlı davranacağını düşünüyorum.

Edit: 1.92483519 BTC gönderim yapıldı. (Yeni işlem.)

hani iki onay alınca gönderecektin daha yüksek miktarlar yollayacağım ödeme yaparsan ödemede sorun çıkartmam demiştin

bak çok şüphe çekiyorsun. adam onlarca kişiden alışveriş yaptı sen daha neyi anlamıyorsun ?
IQ ZAYIFMI kardeeş.
paranı o yollamazsa ben yollayacam, miktar ne olursa olsun. söz namustur. ortaya namusumu koydum. daha fazla konuşup kendini kepaze etme ! ! !
hero member
March 31, 2017, 10:36:00 AM
newbie
March 31, 2017, 10:32:16 AM
Gönderdiğin miktar yüksek ve verdiğin fiyat piyasa değerlerinin çok altında. Açıkcası söylediklerinde çelişkili. Şuana dek iki onay gelirse sorun olmaz diye duydum. Ya gönderdiğin BTC yi sana iade olarak göndereyim, (FEE yi ben karşılarım.) ya da ödeme için biraz bekletip onaylandıktan sonra ödeme yapayım. BTC hesabıma geçmez de iptal olur diye çekiniyorum açıkcası. Anonim birine ne kadar güvenilir bilmiyorum. İki işlem yaptık iyi hoş güzel ama bu defa yüksek miktar yollamışsın. Ya ilk iki işlem aldatmacaysa diye bir düşünce var aklımda. Dediğim gibi tamamen onayı beklersen ödemeni yapacağım veya BTC yi geri iade gönderebilirim de. Anlayışlı davranacağını düşünüyorum.

hani iki onay alınca gönderecektin daha yüksek miktarlar yollayacağım ödeme yaparsan ödemede sorun çıkartmam demiştin
hero member
March 31, 2017, 10:28:53 AM

hero member
March 31, 2017, 10:02:53 AM

İki onay aldı paranı yolladım. Tekrar alım yapmak için işlemin tamamlanmasını bekleyecem. BTC hesabıma tamamen geçtikten sonra tekrar alım yaparım. Ya 56  $yollarım BTC yollarsın ya da şimdiki gibi işlem yap tekrar bu şekilde gönder. Ne aceleci ne panik insansın. Az sabret. İkinci onayı aldı mı diye sürekli F5 yapmıyorum. Paran kalmaz bende.
Pages:
Jump to: