Pages:
Author

Topic: ALINIK: PayPal ile BTC alınacaktır. - page 3. (Read 6957 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
March 31, 2017, 10:01:29 AM
hadi yolla parayı artık hani söz vermiştin hani güvenilirdin ne oldu niye cevap yazmıyorsun yok arkadaş artık parayı almadan kimseye yollamam hadi gönder paramı göndermezsen sen kendini rezil edersin

senin şüphelendiğin adam bu forumda binlerce dolarlık alışveriş yaptı.
sen kimsin ?!
newbie
Activity: 25
March 31, 2017, 09:59:42 AM
hadi yolla parayı artık hani söz vermiştin hani güvenilirdin ne oldu niye cevap yazmıyorsun yok arkadaş artık parayı almadan kimseye yollamam hadi gönder paramı göndermezsen sen kendini rezil edersin
newbie
March 31, 2017, 09:44:40 AM
işlem ilk onayı aldı az sonra ikinci de gelir ödemeyi bekliyorum eğer ödemede sorun çıkartmazsan az sonra tekrar bu kadar göndereceğim
newbie
March 31, 2017, 09:42:37 AM
üye olduk hemen banlamışsınız ayıp arkadaş ayıp bitcoin yolladım emailine işlem linkini yolladım belirttiğim adrese 330 dolar wmz gönderirsin bundan sonraki işlemler de önce webmoney yollarsın sonra bitcoin gönderirim  0.37098 bitcoini kimse sana bu fiyata vermez daha çok var sen ödemede sorun yaratma yeter

kardeşim tekrar banlanmaya hevesleniyorsun herhalde. şu an newbie olduğun halde önce ödeme sonra btc diye sayıklıyorsun. kendine gel, cin olmadan adam çarpılmaz.

sen kendi işine baksana eğer gidip pahalıya almaya kazıklanmaya razıysan git al seni tutan yok bitcoin yolladığımda paramı göndereceğinin ispatını garantisi yok ben elimdeki cüzdanlardaki bitcoin aklamaya çalışıyorum yüzlerce cüzdan var elimde içleri bitcoin dolu

ya bi yürü git kardeşim, mavralarına inanılacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.
newbie
March 31, 2017, 09:37:09 AM
üye olduk hemen banlamışsınız ayıp arkadaş ayıp bitcoin yolladım emailine işlem linkini yolladım belirttiğim adrese 330 dolar wmz gönderirsin bundan sonraki işlemler de önce webmoney yollarsın sonra bitcoin gönderirim  0.37098 bitcoini kimse sana bu fiyata vermez daha çok var sen ödemede sorun yaratma yeter

kardeşim tekrar banlanmaya hevesleniyorsun herhalde. şu an newbie olduğun halde önce ödeme sonra btc diye sayıklıyorsun. kendine gel, cin olmadan adam çarpılmaz.

sen kendi işine baksana eğer gidip pahalıya almaya kazıklanmaya razıysan git al seni tutan yok bitcoin yolladığımda paramı göndereceğinin ispatını garantisi yok ben elimdeki cüzdanlardaki bitcoin aklamaya çalışıyorum yüzlerce cüzdan var elimde içleri bitcoin dolu
hero member
Activity: 2156
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
March 31, 2017, 09:32:51 AM

Yaptığın işlemi ilk mesaja ekledim. BTC iki onay aldıktan sonra ödemeni yapacağım. Forumdaki diğer üyeliğinin silinmesi ile benim ilgim yoktur. BTC lerinin üzerine konmaya çalışmıyorum. Emailde yazdığın şeyler hoş değil. Anlaştığımız gibi iki onay geldikten sonra ödemeni yapacağım. Sonraki alımlarda da bu şekilde çalışırım. Peşin ödeme yapmam. Seni tanımıyorum. Kim olduğun belli değil. Ancak belirli bir süre çalıştıktan sonra bana verdiğin fiyatları göz önünde bulundurarak belli bi miktarı riske atar o zaman peşin ödeme yaparım. Mesela şuan 56 $ riske atarım. Bu yaptığın işlemde 56 $ ucuza aldım polodaki kura göre.
newbie
March 31, 2017, 09:30:56 AM

newbie
March 31, 2017, 09:22:37 AM
newbie
March 31, 2017, 08:15:26 AM
çeşit çeşit manyaklar türemeye başladı forumda. Huh

önce ödeme için saol geldi webmoney anonim diyoruz bitcoin diyoruz hesap no banka sakat işler anonim kalacak işlemler karşılıklı güvenle olur sen anlattın ben dinledim whatsapp kapatmak zorundayım telefon numarası yok burdan forumdan yazarsın artık ben şimdi ayarlayacam sana bin lira bitcoin gönderecem parayı gönderirsin web money var diyorsun sorun yok diyorsun tamam güvendim sana sağlam birine benziyorsun nakit sıkıntın yok anladığım kadarıyla rusyadan para getirme sorunun var çözdün bil bitcoin olarak hepsini sana veririm web money yolla yeter sana cüzdan kodu başka verecem aynı cüzdana ödeme yapma

alacak olanlar sizlerede satarım bitcoin çok var elimde deep coin sistemden aktarıyorum acele eden alır

elimde yüklü miktarda bitcoin var acil satılık alacak olanlar 24 saat içinde kullanmalı her transfer farklı cüzdana yapılmalı aynı cüzdana transfer yapılmaz yapılırsa sorun çıkar önce ödeme alırım sonra bitcoin yollarım ödeme webmoney başka ödeme yöntemi kabul etmiyorum güvenmeyenler alışveriş yapmasın en az satış 1000 lira test için önce ödeme yapıp sonra ara aldığım konu linki de burda https://bitcointalksearch.org/topic/alinik-paypal-ile-btc-alnacaktr-1829096

bitcoin fiyatı 980 dolar bu fiyata hiçbir yerde bulamazsınız. web money ile önce ödeme yaparsınız sonra bitcoin alırsınız beğenen bencen ucuza alır beğenmeyen gider 1100 dolara alır

hocam bu arkadaş ex atmış yada kokain çekmiş, uçuşlara geçmiş. Grin Grin Grin
kendisi ne anlatmaya çalıştığını anlıyormu o kısmı gerçekten merak ettim. Smiley
full member
Activity: 191
Merit: 101
March 31, 2017, 08:07:08 AM
çeşit çeşit manyaklar türemeye başladı forumda. Huh

önce ödeme için saol geldi webmoney anonim diyoruz bitcoin diyoruz hesap no banka sakat işler anonim kalacak işlemler karşılıklı güvenle olur sen anlattın ben dinledim whatsapp kapatmak zorundayım telefon numarası yok burdan forumdan yazarsın artık ben şimdi ayarlayacam sana bin lira bitcoin gönderecem parayı gönderirsin web money var diyorsun sorun yok diyorsun tamam güvendim sana sağlam birine benziyorsun nakit sıkıntın yok anladığım kadarıyla rusyadan para getirme sorunun var çözdün bil bitcoin olarak hepsini sana veririm web money yolla yeter sana cüzdan kodu başka verecem aynı cüzdana ödeme yapma

alacak olanlar sizlerede satarım bitcoin çok var elimde deep coin sistemden aktarıyorum acele eden alır

elimde yüklü miktarda bitcoin var acil satılık alacak olanlar 24 saat içinde kullanmalı her transfer farklı cüzdana yapılmalı aynı cüzdana transfer yapılmaz yapılırsa sorun çıkar önce ödeme alırım sonra bitcoin yollarım ödeme webmoney başka ödeme yöntemi kabul etmiyorum güvenmeyenler alışveriş yapmasın en az satış 1000 lira test için önce ödeme yapıp sonra ara aldığım konu linki de burda https://bitcointalksearch.org/topic/alinik-paypal-ile-btc-alnacaktr-1829096

bitcoin fiyatı 980 dolar bu fiyata hiçbir yerde bulamazsınız. web money ile önce ödeme yaparsınız sonra bitcoin alırsınız beğenen bencen ucuza alır beğenmeyen gider 1100 dolara alır
newbie
Activity: 4
March 31, 2017, 07:55:19 AM

hero member
March 31, 2017, 07:27:21 AM
İkinci onayı almış gözüküyor. Bu kadar hızlı transfer şaşırdım doğrusu. Deep Web coin dediğiniz ne oluyor onu anlamış değilim. Deep Web de ben de takılıyorum ama böyle bir şey duymadım. Merak edenler için detay vereyim. Bu vatandaş diyor ki:

- Her alım yaptığında farklı cüzdan adresi ver.
- Aldığın coinleri 24 saat içinde kullan ve cüzdanda bekletme.
- İşlem onaylandıktan sonra benim işim biter sorumluluk kabul etmem.

Yani benim anladığım kadarı ile bu gelen coinlerin cüzdandan silinme riski varmış. Biraz çelişkili konuşuyor. Bahse konu coin benim cüzdana geliyor iki onay almış diğerleri de onaylanır artık. Ödemeyi yapıyorum şimdi. Daha alım yapacağım. Umarım sorun olmaz.
newbie
March 31, 2017, 07:15:57 AM
önce ödeme yap bitcoin çok var bitcoin gönderildikten sonra sorumluluk kabul etmem poloniex fiyatından veririm nerden geldi nerden gitti beni ilgilendirmez her seferinde farklı banka hesabı veririm ödeme için

Yeni üye,
ilk mesaj,
önce para sonra BTC,
Her seferinde farklı banka hesabına ödeme isteme.
Fazla söze gerek yok.

Negatif Trust verildi.

neye göre negatif?Huh elimizde var ki konuşuyoruz 0.00415351 yolladım şimdi 16 yapıyor ödeme bekliyorum her aldığını farklı cüzdana alsın sonra sorumluluk kabul etmem deep web coin hepsi sonra cüzdanımdaki bitcoin kayboldu diye ağlayıp sızlamayın paramı gönderirsiniz coin yollarım sonraki işlemler böyle olur en az 1000 satış olur ona göre

https://blockchain.info/tr/tx/3e7661d37bd3a2359a2ccd108695265611b22cc45c067aaec9ca7b44f72dde1d

hero member
March 31, 2017, 07:06:42 AM
Whatsapp numaramı yazdım ordan ulaş bana. Bir de btc adresi gönderdim. Test için az bi miktar yolla. Paranı hemen öderim. Önceki mesajlarıma bakarsan ödemesini almayan yok.
newbie
March 31, 2017, 07:03:25 AM
küçük miktarlar satın al önce sonra bitcoin cüzdanına geçer sonrası beni ilgilendirmez deep web coin bunlar
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
March 31, 2017, 07:00:52 AM
önce ödeme yap bitcoin çok var bitcoin gönderildikten sonra sorumluluk kabul etmem poloniex fiyatından veririm nerden geldi nerden gitti beni ilgilendirmez her seferinde farklı banka hesabı veririm ödeme için

Yeni üye,
ilk mesaj,
önce para sonra BTC,
Her seferinde farklı banka hesabına ödeme isteme.
Fazla söze gerek yok.

Negatif Trust verildi.
hero member
March 31, 2017, 06:55:14 AM

Yeni üye, ilk mesaj, önce para sonra BTC ahahaha. Her seferinde farklı banka hesabı nedir ya var bu işte bi hile kesin.
newbie
March 31, 2017, 06:50:02 AM
hero member
March 28, 2017, 03:16:35 PM
BTC nin sürekli dalgalandığı şu günlerde PREEV üzerinden komisyon ödeyerek BTC almak büyük risk doğuruyor. Özellikle altcoinlerde durum çok karışık. BTC tabrii ile üretilen altcoinlerde bugün %700 artışlar gördüğümde çok şaşırdım.
hero member
March 21, 2017, 04:57:35 PM
Bende çok teşekkür ederim seni yorduk. İyi geceler.
Pages:
Jump to: