Pages:
Author

Topic: Altcoin piyasası ciğerimizi tüketti daha nereye kadar düşecek? - page 2. (Read 3457 times)

full member
Activity: 602
Merit: 122
Şu arabesk modundan çıkan birazda bitrex analiz sayfasındakileri takip edin. Alt coin'ler kazandırıyormu, kayıpmı ettiriyor orda daha iyi görürsünüz.

Doğru giriş noktalarını bulduktan sonra alt coinlerde sıkıntı yok.

Ha hem uzun vadeli düşünüp, hem 3 aşşağı 5 yukarı hareketlerde ahlar vahlar olsun moduna giriyosanız oda ayrı bi psikolojik sorun. Tavsiyem bir an önce çıkın o moddan çünkü bir noktadan sonra dayanamazsınız zararına satışlar yaparsınız.

Çok affedersin kardeş biz senin gibi müneccim değiliz ki neresi dip neresi tepe görelim bilemedik işte affet cahilliğimize ver arabesk tavırlarımızı.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Altcoinler zaten baya risklidir. Gerçekten kafa yoran, sabırlı olan, iyi düşünen büyük kazanç elde eder. Sürekli farklı altcoinler çıkıyor ve bu daha da karıştırıyor ortalığı. Zaten sürkeli artış diye bir şey olmaz hangi yatırımda olursa olsun. Bitcoinin sürekli artacağını bilsek herkes para yatırır zengin olur bir süre sonra o mantıkla bakarsak.
full member
Activity: 196
Merit: 117
Şu arabesk modundan çıkan birazda bitrex analiz sayfasındakileri takip edin. Alt coin'ler kazandırıyormu, kayıpmı ettiriyor orda daha iyi görürsünüz.

Doğru giriş noktalarını bulduktan sonra alt coinlerde sıkıntı yok.

Ha hem uzun vadeli düşünüp, hem 3 aşşağı 5 yukarı hareketlerde ahlar vahlar olsun moduna giriyosanız oda ayrı bi psikolojik sorun. Tavsiyem bir an önce çıkın o moddan çünkü bir noktadan sonra dayanamazsınız zararına satışlar yaparsınız.
full member
Activity: 140
Merit: 100
Bir coine dip seviyeden girince zarar ettirmiyor, bu dip seviyeyi tespit etmek çok önemli. Bölünmeden önce altcoinler tam anlamıyla çökmüştü o seviyelerden birkaç coin aldım kısa sürede güzel kazandırdı. Yüksekten girince hüsrana uğrama ihtimali de artıyor, pump yemiş coinlerden uzak durduğunuz sürece ciğeriniz tükenmez Smiley
newbie
Activity: 22
Merit: 0
Bu piyasaları büyükler istedikleri gibi döndürüyorlar:) ben inanıyorum ki bu kadar düşüşe başlayınca ister istemez satışlar çok fazla oranda başlıyacak ve bir anda toplamalar olucak ve piyasa tekrardan canlanacak Smiley
full member
Activity: 980
Merit: 152

Status(snt) 2 haftada bir gelişme yaşar coin fiyatı 2 katına kadar çıkar birkaç gün sonra onun yarısına iner. Aylık olarak baktığımızdaysa en yüksekten alanlar bile bir sonraki ay parasını çıkarmış oluyorlar.
[/quote]

Hocam şimdi grafiği inceledim ama yükselişler çok sınırlı olmuş ve gözü toprağa bakıyor gibi.
full member
İlk hareketi onlar yaptıkları için o tabiri kullandım, piyasa bizi nasıl yönlendirirse biz de oradan trene biniyoruz; sıkıntı biz son durakta inerken treni boş görüyoruz.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Valla balinalar çok güzel bir sistem belirlemişler, bir girdiklerine bir daha girmiyorlar; çıktıklarında da o coin bir daha iflah olmuyor.  Huh
Status(snt) 2 haftada bir gelişme yaşar coin fiyatı 2 katına kadar çıkar birkaç gün sonra onun yarısına iner. Aylık olarak baktığımızdaysa en yüksekten alanlar bile bir sonraki ay parasını çıkarmış oluyorlar.
member
Activity: 112
Merit: 10
Valla balinalar çok güzel bir sistem belirlemişler, bir girdiklerine bir daha girmiyorlar; çıktıklarında da o coin bir daha iflah olmuyor.  Huh

genel olarak doğru diyebilirim. Ama balinalar konusuna pek katılmıyorum. rüzgarı oluşturan şey sen ben hepimiz.
full member
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
ahh bee öyle bir dönem tarihi verebilseler keske ama maalesef bu balinalar hep ters köşe yapıyorlar. Ağustos 22 den sonra umarım bir şeyler olur da bir miktar zararlarımızı telafi ederiz.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
su marttan baslayıp haziran ortasına kadar suren boga piyasası donemi gibi bir doneme yakın donemde tekrar girebilecekmiyiz acaba..
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Btc nin 1500$ dustugu dump ta butun altlar %50 den fazla deger kaybetmisti o siralarda 20$ bandinda olan etc yi hatirliyorum 7$ a kadar dustu.Dolar olarak btc surullesede satoshi olarakta 70k dan 30k ya kadar inmisti asagi yukari.Yani btc yakinda iyi bir duzeltme yasayacak birde tek seferde degil klasik 2 sefer dump olacak ona gore pozisyon alin.Hep ayni hareketleri yapiyorlar.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
İllaki de altcoin alacağım diyen arkadaşlar, İlk yirmiden şaşmayın diyen arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum. Ve de paranızın tamamını bir kerede yatırmayın. Mesela paranızın % 10 luk dilimleri ile düştükçe parça parça alım yapın.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Olcaytu2005'in dediği gibi Bitcoin düşerse altcoinlerde katliam olur. Umalım ki Bitcoin düzenli yükselişine devam etsin ve soluklandığı noktalarda altcoinler onu yakalamaya çalışsın. Ben coinlerin dolar değerlerine bakmayı tercih ediyorum.
hero member
Activity: 574
Merit: 500
Elbet bizim de yüzümüz gülecek Smiley Bu biraz da bitcoinin durumuna bağlı segwite geçiş henüz tamamlanmadı son 538 blok kaldı. Piyasa beklentiyi satın almış durumda bu bitcoinin fiyatından da belli oluyor. Geçiş tamamlanınca daha da yükselme durumu var, bu durumda altcoinler yeni bi trendi beklemek zorunda kalacak. Ya da diğer durumda piyasa bunu zaten fiyatlandırdığı için geçiş de tamamlanınca yavaştan altlara kaymalar başlayabilir. Net yorum yapmak zor, forumun çoğu gibi ben de altcoinlerde kaldım ve beklemedeyim.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Altcoin yavaş ciğerimi söktün.  Cheesy Dolar bazında baktığınızda ciğer tüketecek bir durum göremiyorum,ayrıca bitcoindeki yükseliş hareketi durduğunda sermaye altcoinlere geçecektir diye düşünüyorum.

eskisinden çok daha fazla Altcoin var, ilk 20 den şaşmayın

Elbette aralarından inen-çıkan olur ama tam tersi macera aramak gerek bence, dandik dundik coinlerden daha fazla verim bekliyorum. Her zaman olduğu gibi milyar dolarlık coinlerin hareketi daha kısıtlı, fille çita'yı kıyaslamak gibi olur dediğiniz. tamam fil de saattte 40 km hız yapıyor ama ya çita'ya kıyasla Huh 1m dolarlık coin 5 m dolar olsa neee olmasa ne! kimsenin umurunda bile olmaz ama bcc 3-5 milyar dolardan 15 milyara dolara çıkınca pazar kafayı yiyor. Bir de btc düşerse dominant olduğundan (genelde yüzde 50) ilk 20 de otomatikman düşer. Haaa Ali'den alır Veli'ye verir falan o başka...ytd
member
Activity: 112
Merit: 10
Altcoin yavaş ciğerimi söktün.  Cheesy Dolar bazında baktığınızda ciğer tüketecek bir durum göremiyorum,ayrıca bitcoindeki yükseliş hareketi durduğunda sermaye altcoinlere geçecektir diye düşünüyorum.

eskisinden çok daha fazla Altcoin var, ilk 20 den şaşmayın
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Altcoinler değil çöpcoinler düşüyor. Mesela dash aylardır düşmedi, hatta birkaç ay öncesine göre dolar bazında iki katına çıktı.

Dash iki üç gün önce 0.045 idi. Nasıl aylardır düşmüyor. Dash özellikle limitli coin sayısı yüzünden acayip volatil bir piyasaya sahip.

Bitcoin'in düşmesiyle altlar hareketlenecek zanneden arkadaşlar yanılıyorsunuz. Bitcoin düşerse altlar daha kötü düşer. İnsanlar daha çok düşmeden bir an önce btc sonra fiata geçiyor. Şunu da unutmayın, bunların çoğu yatırılmış sermaye olmadığı için ne alsak kardır kafası var.

Sonuçta Ether dahil hiçbir alt fiat değeriyle indirilip yükseltilmiyor. Balinaların dikkat ettiği btc.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Pages:
Jump to: