Pages:
Author

Topic: Altcoin piyasası ciğerimizi tüketti daha nereye kadar düşecek? - page 3. (Read 3457 times)

full member
Activity: 322
Merit: 100
Altcoinler değil çöpcoinler düşüyor. Mesela dash aylardır düşmedi, hatta birkaç ay öncesine göre dolar bazında iki katına çıktı.
full member
Activity: 392
Merit: 107
Bunlar iyi gunlerimiz bence. Bu kadar altcoin coplugunun icinde buyuk bir ayiklama olacak tabiki. Listenin ilk 20 sinden asagidaki coinleri tutanlar her zaman icin buyuk risk altindadirlar. Altcoinlerde terste kalinca insan acaip panikliyor. En iyisi btc ether usdt caprazinda trade yapmak gibi gorunuyor su an. Altcoinlerde buyuk belirsizlik var.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bende bi umutla piyasaya giren paranın altcoinlere kaymasını bekliyorum ama görümen o ki bcc bir süre piyasayı durgunlaştırmaya devam edicek. Umarım çok uzun süre altlarda sıkısıp kalmayız.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Kasımdaki Bitcoin forku dedikodusuyla beraber Kasım ayından 1.5 ay önce altcoinler yükselişe Bitcoin ve BCH ise düşüşe geçecektir.

Fork muhabbetinde btc kesin düşerde alt coinlerde btc ile birlikte düşmez mi hocam ? bana göre btc ve altlar düşer bch yükselir
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Kasımdaki Bitcoin forku dedikodusuyla beraber Kasım ayından 1.5 ay önce altcoinler yükselişe Bitcoin ve BCH ise düşüşe geçecektir.

şu kasımdakı fork muhabbetını tam bılen var mı. neden yıne fork olacak. benım bıldıgım %100 segwıt muhabbetı olursa fork olmayacak. fork denen yapı degısımı ama algılanan ıkı farklı coın yıne. madencıler zaten su an btc bcc dıye ıkıye bolunmus durumda. tekrar bır coın cıkarmak ıcın 3 uncu bır madencı grubu gerekıyor. ama bır sebeb yok onun ıcın. tam bılemıyorum tabıkı.

bırde fork olacak dıye neden btc dusuyor. 1 agustostakı fork oncesı ve sonrası delı yukseldı.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Şu dönem beklemekten başka bir çare yok. Uzun vadeciyiz diyip içimizi ferahlatıyoruz. Yoksa halimiz perişan.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
Normal beyler hangi piyasa surekli yukseliyorki?
full member
Activity: 602
Merit: 122
Ben iyice işkillenmeye başladım arkadaş deli gibi oyun oynanıyor, bitcoin cash bir gecede 2 katına çıktı, bitcoin düştü altcoinler onunla beraber düştü burnuma çok pis kokular geliyor.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Hepimizi kucaga alacaklar ben buna inaniyorum son 20 saatte 500$ dustu btc ama altcoinlerde dusuyor baktigimsa 1500$ dusmus kasam.Hele ntx ye girecektim dun iyiki girmemisim btc duserken yukselir dedim ama oda dibe gitmis
full member
Activity: 602
Merit: 122
Evet dostlar 0.5 yatırım bugün itibariyle 0.2'ye kadar düşmüş durumda, daha ne kadar eriyecek nerede duracak bir fikriniz var mı? her geçen gün yatırım eriyor neredeyse 3/5 'i eridi bir öngörünüz var mı bu konuda?
Pages:
Jump to: