Pages:
Author

Topic: Altcoinler balonu patladığında geriye hangileri kalır? - page 3. (Read 869 times)

member
Activity: 596
Merit: 14
balon demişsin ama nerden cıkardın onuda hepsini araştırdın mı da balon diyorsun gerçekten çok şaşırtıcı böyle insanlar var mı hala bu forumda ya?
member
Activity: 406
Merit: 10
Piyasada kabul görmüş coinler geriye kalır, top 10-20 diyebiliriz. Kalanlardan ise marketingi iyi olan yada ekibi çalışanlar kalır.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
özellikle tokenlerin tamamına yakını silenecektir piyasadan. bunun harici borsa tokenleri ve kendi bloczinciri olan ve üzerinde yaygın icolar düzenlenebilecek altcoinlerin piyasada tutunma şansı yüksektir.
bitcoin ve ether i ayırırsak gelecekte piyasada tutunabileceğini düşündüğüm coin ve tokenler şu an bnb, zrx, neo, wan, icx ve zill den ibarettir.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
Litecoin, monero, dash gibi eskiden beri güven veren altcoinler ile büyük işler yapan ethereum, neo, eos kalır.
member
Activity: 336
bence en başta eth etc ltc neo xrp ve belki bir kaç tane daha kalır diye düşünüyorum.ve borsası açılacak olan deex coinde kalır mı bilmem ama kalırsa iyi olur:)
member
Activity: 364
Çok fazla proje üretilip çok fazla altcoin piyasaya giriyor. Elbette ki bazıları hatta çoğunluğu çöp olacak.
Ayakta kalanlar da ethereum, neo gibi alt yapısı sağlam coinler olacak gibi duruyor. Belki bir iki sürpriz olabilir ancak onları tahmin etmek çok zor.
newbie
Activity: 168
altcoinler patlarsa geriye birşey kalmaz. bitcoin eth neden bukadr değerli o altcoinler olduğu için bence piyasayı yükselten altcoinler ama son zamnlardaki sacma sapan koinler değil sağlam altcoinler
newbie
Activity: 84
Zaten bu uluslararasi ve cok tutan projeler, Paypal gibi, booking gibi, nedense herzaman bizim ulkede sikinti cikiyor. Diger ulkeler ne yapiyorsa onu yapmak lazim
newbie
Activity: 40
en cok stratis ilk 100de kalabilecek mi onu merak ediyorum ben. ne fiyatsiz ne sefil bi coinmis lan bu.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Altcoinler piyasada ekosistemin bir gereğidir artık, hepsine balon demek yerine altcoinlerin çoğunun balon olduğunu söylemek tabiri caizse daha doğru olur. Paramızı kazandığımız anda çoğuna bir daha uğramayacaksın, yoksa her an elimizde patlayabilir.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Altcoinlerden bazıları var ki gerçekten sırf laf olsun diye çıkmışlar ha tabi bir de bir ıco ile para toplamışlar. Atlant vardı bir ara takipteyim neredeyse 6 ay dır aralıksız düşüyor.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Altcoin balonları patlayacak muhabbetide iyice uzadı evet coinler fıs ama borsalarda listelendiği sürece heleki balinalar silkeleme aracı olarak gördükleri müddetçe bu devran gider böyle
full member
Activity: 728
Merit: 151
sana bitcoinden alacağın %50 ile mutluluklar... bizim balonlarımız bize yeter
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Eskiden polo ve bittrex de az sayıda coin varken bile bittrex dekilere shit gözüyle bakılırdı.
Yeni borsalar o kadar çok coin eklediler ki, nerede o eski coinler diyorum. 
jr. member
Activity: 532
nedir bu balon muhabbeti arkadaş? Bir bitmedi bu balon muhabbeti. Kendini doğrultmayan, başarıyı yakalamayan coin zaten eninde sonunda çöp olacakdır. Bunu balona bağlamak mantıksız.
member
Activity: 364
aşırı derecede ıco yapılıyor ve altcoin çöplüğü oluşuyor çoğunun projeleri saçma sapan gidişat iyi değil gibi
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
balinanın terk etmediği, sürekli para kazanmak isteyeceği tokenler piyasada olmaya devam eder. 1500 kripto parayı zaten şu gün itibari ile piyasa kullanamıyor. 5-10 bin dolarlık günlük işlem hacmine düşen zaten çöp olmaya adaydır.
jr. member
Activity: 252
Projesi olan coinler ve belli marka değeri olan (litecoin, monero,dash gibi) coinler kalır. Bunlardaki market hacmi zaten fazla.
member
Activity: 378
Merit: 11
Yanliz patlayan bir cok kisinin elinde patladi, biriside benim o kisilerden neyseki bounty denilen olayla biraz olsa zararimi telafi ettim o yuzden forumu seviyorum ve artik cok zor ve azalmis olsa bile yinede birseyler kazanma umudu hosuma gidiyor. Bana kalirsa wepower, wanchain, tezos gibi projeler hayatta kalir
jr. member
Activity: 266
altcoinlerin balon değil, kalıcı olmadığından yanayım. icodan parayı kıramayan yeni icolara, parayı kıran da aldığı parasına bakıyor. güzel bir konsept ve toplam birkaç milyon dolar çekil kenara. arada güncelleme duyur hepsi bu.
Pages:
Jump to: