Pages:
Author

Topic: Altcoinler balonu patladığında geriye hangileri kalır? - page 5. (Read 869 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
bu fazla sayıda olduğu için bu konuya katılıyorum mutlaka bunlara ince bir ayar çekilmesi lazım benim fikrime göre de sağlam coinler kalır herhalde.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
marketcap 267 milyar dolar 112'si btc kaldı geriye 155 milyar dolar! Balon denilen altcoinlerin çoğu şu anda ico fiyatlarının altında, yani sermayeden düşük fiyatlı! sermayeden düşük fiyatlı ürün (türk telekom-tüpraş vs) ancak Türkiye'de olur derdim ama dünyada da oluyormuş. Projenin wallet'ında cash 3k ether var ve fiyatı da 3k ether! Ulayn Smiley kedi buysa ciğer nerede, ciğer buysa kedi nerede  Cheesy O kadar altyapı çalışması yapılmış, yatırımlar yapılmış (borsalar vs) iyi-kötü bir piyasa oluşturulmuş.

Piyasada zaman zaman balon oluştuğu doğrudur ancak en diplerdeyken bu konunun açılması talihsizlik olmuş! Bu konu 10x'ler 100x'ler havada uçuşurken açılmalıydı, öyle bir dönemde de bu tarz yazılar taşlanır, şu anda öyle bir hava yok ve açıkçası insanlara zarardayken korku vermenin, panik yaptırmanın ötesine geçmez. Ha arada saçma olsa da yatırım alan projeler yok değil ama proje sahibi üçkağıtçı değilse, topladığı parayla pekala güzel işler de yapabilir en azından kısa süreliğine, hiç bir halt yapamıyorsa buyback yapar yatırımcısını korur diye düşünüyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 100
sene olmuş 2018 yurt dışına ödeme yapmaya çalıştığımda amına koduğum türkiyesinde paypal yok,
bu doru mu

inanmazsan dene amına koyiyim

altcoinlerin balon olduğu doğru, okumak istiyosan gözlük tak amk

doğru hocam, ne yazık ki 2018 türkiyesinde paypal yok,

olmama sebebi: Hükümetle vergi konusunda anlaşamamaları, bizimkiler deli gibi vergi istiyorlar çünkü

Vergi istesinler haklarıdır ama bu gelir adaletini sağlayıp yapılmalı önce vergi kaçıranları, vergi ödemeyip vergi borçları silinenleri bir gündeme getirsinler anlayış kıt, vizyon yok daha ne denir ki....
full member
Activity: 476
Merit: 100
Geriye hangileri kalır altcoinler gittiyse sadece üst coin olan BTC kalıyor. Ben mi yanlış biliyorum yoksa.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
Bu piyasada NEO bile eridi gitti seni beni yerler.
acımasız yorumlar piyasa darlığında aynı tepkiyle karşılaşabilir dostum milletin canı burnunda
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bu piyasada NEO bile eridi gitti seni beni yerler.
jr. member
Activity: 182
Her zaman pump yiyen altcoinler olacaktır ölü olsalar bile dönemi geldiğinde pumplanacaklardır kalıcı olmak ise ayrı konu onu bilmek zor.
newbie
Activity: 84
bende böyle düşünüyorum misal bir altcoini 0x ken elinize bir şekilde geçirdiniz kendinize bir hedef koyun x5 de veya x5 x10 aralığında satıcam diye zirveyi yakalamışken bence çıkın sonra bir anda dumpluyorlar üzülüyor insan bir bot var mı yok mu coininiz alış satış hareketlerini takip edin oradanda bir fikir edinirsiniz , yatırım tavsiyesi değildir.
member
Activity: 406
Merit: 12
Kullanılabilir bir ürün ve geleceğe dair işe yarar bir teknoloji sunan altcoinler kalır. Yok şöyle yapıcaz, yok böyle yapıcaz diye roadmap’e yazmak kolay. Yazdıklarını gerçekleştiren projeler hayatta kalacaktır. Ayrıca piyasa düzelince altcoinler kendine gelecektir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Sen kripto paralara bu kadar rahat bir şekilde balon diyorsan o zaman burada geçirdiğin her dakika ziyan. Bence güçlü ortaklıklar kuran her coin kalıcılığını sürdürür.
newbie
Activity: 168
bugün itibari ile tüm icoların yasaklandığını düşünelim. 1500 kripto para var. iki sene içinde çoğu ortadan kaybolacaktır. Çoğu token ve pek azı token olmaktan çıkıp kendi blok zincirini kuruyor. icodan aldıklarını yemekle meşguller. nasıl geleceği olabilir ki.
newbie
Activity: 15
Altcoinler içerisinde gelecek vaat eden ve gerçek hayatta karşılığı olan çok güzel projeler var. Bu genelleme yanlış.
full member
Activity: 980
Merit: 207
newbie
Activity: 64
Hala balon hala yok patlayacak, arkadaşım balonsa da uzak dur yüzüne patlamasın.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Çok yanlış bir tabir olarak görüyorum ben balon tabirini yani, bence balonluk bir durum yok, asıl balon emlaktı
newbie
Activity: 112
ALTCOİNLERİN şuanda mantar gibi çoğalması buna olan talebi azaltıyor ve güven kalmıyor çünkü altcoinlerde çok güzel projeler olduğu gibi scam olan porjelerde çok çıkmaktadır ama sağlam olan ihtiyaçları karşılayan projeler ayakta kalacaktır ve scam olanlar mutlaka ilerde bitecektir tam bitmezsede artık insanlar sağlam doğru projeleri scamlardan ayırt edebilecen bilgi ve donanıma sahib olacaklardır btc sürekli değer kazandıkça
member
Activity: 574
Merit: 13
Bana kalırsa sizinde bahsettiğiniz gibi yüzlerce hatta belki binden fazlası yok olacak ama sürekli de daha iyiyi vaat eden bir kaç tane gelecektir. ETH, DASH, LTC, NEO gibi coinlerin genel kabulü sebebiyle yok olması imkansız gibi. XRP, TRX, ADA ve bir kaç tane dahayı bunlara ekleyebiliriz. Gerisi duruma göre değişecektir. Yine de bana kalırsa rakam bir süre daha artmaya devam edecektir.
newbie
Activity: 98
Altcoinlerin gereksiz çoğaldığı konsunda haklısınız ama bu altcoinleri birer şirket ve teknolojik bir altyapının parası olarak düşünürsek ileride insanların ihtiyaçlarına doğru ve hızlı cevap verebilen altcoinlerin hepsi varlığını sürdürecektir
jr. member
Activity: 182
ALtcoinler balondur tabiri çok yanlış. Evet arada bir kısmı scam çıkıyor olabilir ama arada güzel projerler de var ve yatırım yapmaya değer.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
sene olmuş 2018 yurt dışına ödeme yapmaya çalıştığımda türkiye'de paypal yok,
bu doru mu

inanmazsan dene amına koyiyim

altcoinlerin balon olduğu doğru, okumak istiyosan gözlük tak amk
Pages:
Jump to: