Pages:
Author

Topic: AltCoinlere ne zaman girmeli ? - page 4. (Read 4506 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
October 21, 2017, 07:26:26 AM
Tamam düşüş bitti artık altlara gireyim diye düşünürken bir bakıyorum düşüş devam ediyor. Sanırım 25 ekime kadar btc nin yükselişi ve altların düşüşü sürecek. Türkiye saati ile btc goldun dağıtılması ne zaman oluyor onu öğrenip 3-4 saat önce altlara girilebilir. Altlara girmek istemeyenler btc yi en yüksekten satıp kasım forkunda düşünce daha düşük fiyattan da alabilirler.
jr. member
Activity: 68
Merit: 3
October 21, 2017, 04:50:43 AM
Benim elimden çok düşük miktarda bitcoin olduğundan yeni çıkan coini alsam da bana pek bir getirisi olmayacağından şu tavan fiyatlardan bitcoini elimden çıkardım nakite döndüm, şu sıralar altlara geçiş yapacağım. Forktan sonra altların hareketleneceğini düşünüyorum
full member
Activity: 238
Merit: 105
October 21, 2017, 04:45:48 AM
Alt için bu fiyatlar aslında güzel alım fırsatları fakat BTC bu iştahla rekor kırmaya devam ederse daha fazla Altların gerileme şansı var. BU fork dönemleri BTC olarak geçirmekte fayda var diye düşünüyorum ben. Hem havadan gelme ihtimali olan BTC Gold var. Ayrıca Forkla ilgili çıkacak kötü bir haberde bütün piyasa olarak değer kaybedildiği gibi durumlarda altlarda yakalanmamak daha iyi oluyor.
full member
Activity: 154
Merit: 100
October 20, 2017, 09:59:56 PM
oncelikle alacaginiz projenin ne oldugunu bilmek faydali olacaktir. projeyi inceledikten sonra alacaginiz token yada coinin ne ise yaradigina bakin. gorsel grafikte son 1-3-6 ay gibi zaman birimlerinde alacaginiz tokenin hareketlerine bakabilirsiniz. belli bir taban fiyatini ordan belirlerseniz bu taban fiyatin altina dusunce alabilirsiniz. belli bir zamani beklemeye gerek yok
full member
Activity: 350
Merit: 171
October 20, 2017, 02:14:42 PM
Selam, btc fork nedeniyle yavrulama yapıyor ama diğer taraftan neden fork sorusunun cevabı insanı ileriye dönük düşündürmüyor değil. Benim düşüncem uzak molmayan bir zamanda btc ye sağlam bir rakip çıkacak ve belkide btc artık bir altcoin bile olabilecek.
Ha ama kısa vadede fork'a kadar btc alın forktan sonra yol haritanızı çizecek kadar zamanınız olacak acele etmeyin. saygılar.

Hocam btc'ye rakip filan çıkmaz. BTC zaten gerek teknoloji olarak gerek altyapı olarak çoğu projenin gerisinde. İnsanlar bitcoini değişim birimi olarak kullanıyor ve bu her zaman devam edecektir bana göre. Ethereum gibi projeler parasal değer yanında birçok teknolojik altyapıyı da sağlıyor zaten.
newbie
Activity: 35
Merit: 0
October 20, 2017, 02:06:55 PM
Selam, btc fork nedeniyle yavrulama yapıyor ama diğer taraftan neden fork sorusunun cevabı insanı ileriye dönük düşündürmüyor değil. Benim düşüncem uzak molmayan bir zamanda btc ye sağlam bir rakip çıkacak ve belkide btc artık bir altcoin bile olabilecek.
Ha ama kısa vadede fork'a kadar btc alın forktan sonra yol haritanızı çizecek kadar zamanınız olacak acele etmeyin. saygılar.
member
Activity: 90
Merit: 10
October 20, 2017, 01:15:43 PM
Alt coinlere ilk basta yani ico zamaninda girmek en dogrusu bence , tabiki ince eleyip sik dokumak lazim , cok scam ico var.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
October 20, 2017, 12:23:58 PM
Herkesin bitti dediği noktadan sağlam projelere girebilirsiniz. Tabi bu sadece sağlam projeler için geçerli. Diğer coinler bitti dediğimiz yerde daha da bitiyor ve ölebiliyor. Bu ince çizgiye dikkat etmek gerekiyor.
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
October 20, 2017, 09:46:18 AM
Wawes, xel, bat, dgb, strat güzel alım fırsatları verdi. Dip fiyat ne olur kimse bilemez tabiki, senin yakaladığın fırsat senin dip fırsatındır. Bu coinler fork sonrası hızla toparlayacaktır diye düşünüyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 171
October 19, 2017, 01:39:37 PM
Bence btc'ye geçen arkadaşlar için güvendiği projelere geçiş zamanı. Hızlı artış durdu hatta aşağı doğru seyretmeye başladı. Sıra altcoinlerde dye düşünüyorum. Sıra yemyeşil bir blockfolio portföyünde inşallah Smiley
newbie
Activity: 53
October 14, 2017, 05:20:35 PM
İyice yandı benim devreler Smiley Bu bir hafta içinde elimdeki BTC'leri güvenilir altcoinlere dağıtmaya karar verdim, sonra beklemede kalacağım.
full member
Activity: 490
Merit: 105
October 14, 2017, 04:44:44 PM
arkadaşşlar sizde biliyorsunuzki bazen her şey beklediğimiz gibi olmuyor kademeli alım yapmış olsaydınız şuan kar yapmış olabilirdiniz herkes 25 ekimi beklemeyebilir kesinlik elbet yoktur ama ne olur ne olmaz diiye tedbir almak lazım az çok.bir bakarsanız altlar yüzde 10 20 yükselmiş olan karınıza olur
full member
Activity: 770
Merit: 103
October 14, 2017, 03:21:40 PM
Bu sefer farklı gibi geliyor bana. Ben son anda bir pump olacağını düşünüyorum. O yüzden 24 ekimden önce altcoinlere girmeyecem. YTD
member
Activity: 69
l'argent est mon étape
October 14, 2017, 03:06:04 PM
Önceki BitcoinCash hardforkundakine benzer bir süreç olacağını düşünüyorum, HF yaşanmadan üç dört gün önce alım yapmaya başlayacağım şahsen.
sr. member
Activity: 490
Merit: 250
October 14, 2017, 02:44:14 PM
şuan altcoinlerde yükselişe geçti, herkesin dediği gibi altcoinler kabus falan yaşamıyor ben açıkcası daha fazla düşeceklerini sanıyodum.
3 dolardan waves toplamayı düşünüyorum fakat bir türlü düşmedi 3 e
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
October 14, 2017, 02:27:43 PM
Bu borsada neyin ne olacağı hiçbir zaman belli olmuyor, o yüzden kesin yorum yapmak yanlış fakat düşüşler devam edecek gibi gözüküyor son haftayı beklemekte fayda var.
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
October 14, 2017, 02:15:23 PM
Bir daha altcoinlerin toplu halde yükseleceğini sanmıyorum. Umut vaat eden geleceği parlak altcoinleri takibe alın. Uygun fiyat aralığına gelince uzun vadeli alım yapın. Başka türlü altcoin trade yapmak tamamen kumara giriyor.
member
Activity: 114
October 14, 2017, 10:26:49 AM
LTC'ye girip beklemekte yarar var.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
October 14, 2017, 04:58:34 AM
Geçen forkta altcoin'lerdeki ciddi çıkış forktan hemen sonra 2 Ağustos tarihinde başlamış. Bu kez 25 Kasımda yine aynısı olur mu olmaz mı bilemiyorum ama , 15-20 Kasım tarihleri aralığında sağlam analiz yapılarak alım gerçekleştirilebilir. Altcoinlerin en dip noktalarını o tarih aralığında göreceklerine inanıyorum.
newbie
Activity: 2
October 13, 2017, 10:07:31 PM
yahu aklim o kadar  karışık ki hadi 2o sinden sonra alalim diyorum fiyatlar  o zamana kadar cakilacagi kadar cakilacaktir. pek cok   token alim için firsat verecektir diye düşünüyorum . fakat şöyle bişi var. bitcoin'in değerinin gerçekten şuanda cok yüksek  olmasi ve yükselmeyede devam etmesi altcoinlerden insanların elindekileri satarak btc ye geçmelerine  sebep oluyor.biz mesela örnek veriyorum bu seviyelerden ethereum'a girdik diyelim btc karşisindki değeri şuanda gerçekten düştü fakat dolar olarak cokta etkilenmedi ethereum. peki 25'inden sonra nasil bi senaryo çizilebilir ki ? btc cakilmaya başladi diyelim insanlar muhtemelen o panikle gerçekten hızlı satişlar gerçekleştirecek. eski pozisyonlari alma tepkisi altcoinleri canlandiracaktir  ama bitcoin de aynı oranda hızla düşmey başlayack. nasil yandi beynim anlatamam.

Kesinlikle sana katılıyorum ama ben bu durumu fırsat bilenlerdenim.İyi araştırıp 23 üne kadar yatırım miktarını sağlam birkaç coine bölmek ve beklemek btc düşüşü beklendiği kadar hızlı olmaz ise sağlam coinler biraz kar bırakır diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: